Μην χανομαστε στον τουνελ αφου υπαρχη και το μηχανημα του μπολεκ που κατασκευαζεται απο τον λολεκ με την ανοχη του μπαρπα στρουμφ.![]()
Μην χανομαστε στον τουνελ αφου υπαρχη και το μηχανημα του μπολεκ που κατασκευαζεται απο τον λολεκ με την ανοχη του μπαρπα στρουμφ.![]()
Και η ειλικρινεια πληρωνεται. (15/12/2012)
αν προσπαθητε να με βαλετε στο τρυπακι της παλαβομαρα σας μαλλον θα βρειτε τοιχο μαζι μου,πολλοι μιλουν μαζι σου,εχουν τα τηλεφωνα σου ρουφιανευουν οτι δεν συμφερη,αλλα να με στειλης μηνυμα προσωπικο δεν το εκανες,παρα εκρινες σκοπιμο να το βαλης δημοσια πρωτα,και στο θεμα του μπολεκ,ετσι για ξεκαρφωμα,αυτο αρχιζη και μου δημιουργη αρκετα ερωτηματικα
δευτερον,ναι εγω ειπα τον μπολεκ να φτιαξη κατι διαφορετικο,το αν το επραξε η πουλησε δεν γνωριζω,οπως δεν γνωριζης και εσυ τι ειναι φωσφορουχος ορειχαλκος και ποια η διαφορα του απο μονοφασικο σε διφασικο και ειδικα στην ραβδοσκοπια,οπως πουθενα δεν αναφερης οτι η διαβρωση του καθαρου ορειχαλκου,αλλαζη την ηλεκτρικη αγωγιμοτητα και οτι οι καθετες τρυπες για να δουλεψουν ηλεκτρεγερτικα σαν δυναμο χρειαζονται να ειναι περισσοτερες και σε ακτινα εσω-εξω
μην προσπαθητε λογω οτι γνωριζωμαστε με καποιους να το γυρισετε μπουμεραγκ κατα εμου
και ο τιτλος θα αλλαξη απο τουνελ σε μπολεκ,και αν θα πουλα η δεν πουλα δεν με ενδιαφερη καθολου,αυτος τουλαχιστον το κανη φανερα,ψαξε αυτους που την πουλανε κρυφα και στο 8πλασιο
Αγαπητέ goldmaniac,
Εάν μου αποδίδεις τον χαρακτηρισμό της παλαβομάρας, σου τον επιστρέφω πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα, καλοπροαίρετα πάντα όπως φαντάζομαι έπραξες και εσύ. Η αντίδραση σου περιέχει αντιφάσεις και αν διαβάσεις ακόμη μια φορά το κείμενο μου, θα διαπιστώσεις πως προσωπικά δεν σε έθιξα καθόλου, απεναντίας μάλιστα. Όσο δε για τους κατασκευαστές και εδώ κάνεις λάθος, αφού δεν κατάλαβες γιατί αντέδρασα με την βέργα που πλασάρει ο bolek.
Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε, χωρίς διαστρεβλώσεις.
tunnel
τι γινετε εδω περα ρε χαμος.....
Ειμαι αρκετα καλλιτεχνης για να μπορεσω να ζωγραφιζω ελευθερα την φαντασια μου.Η φαντασια ειναι πιο σημαντικη απ την γνωση.Η γνωση ειναι περιορισμενη.Η φαντασια περικυκλωνει τον κοσμο.Οταν αναλογιστεις ποσο μακρια,εμεις οι ανθρωποι,εχουμε φτασει απο την προιστορικη εποχη
των σπηλαιων στις τρομερες τεχνολογικες εξελιξεις ,θα αισθανθεις την δυναμη της φαντασιας...
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
καλά είναι,αν συγκρίνω από άλλους που περνάνε τα χίλια euro,δεν πρόκειται για εμενα τις παιδικές αρρώστιες τις έχω περάσει.άλλωστε βέργες που αν τους βάλεις μέσα μια λύρα θα μας βρούν πολλές λύρες!!!! έχει μονο ο harry potterpotter.jpg
Στους στραβούς κυβερνά ο … μονόφθαλμος!![]()
Και η ειλικρινεια πληρωνεται. (15/12/2012)