μου ηρθε εμαιλ ενημερονωντας πως αρκετοι χρηστες από αυτό το σιτε θα φυγουν σε αλλα όπως κοινσμανια χρυσοθηρες θερμοπυλες λεγοντας πως εδώ δεν τους αρεσει ο τροπος αντιμετωπισης που ειχαν εχουν από τους κατοχους του φορουμ.Χριστινακι εγω δεν σε αφηνω εδώ θα μεινω !!!!
-
Ενα παραξενο εμαιλ
μου ηρθε εμαιλ ενημερονωντας πως αρκετοι χρηστες από αυτό το σιτε θα φυγουν σε αλλα όπως κοινσμανια χρυσοθηρες θερμοπυλες λεγοντας πως εδώ δεν τους αρεσει ο τροπος αντιμετωπισης που ειχαν εχουν από τους κατοχους του φορουμ.Χριστινακι εγω δεν σε αφηνω εδώ θα μεινω !!!!
Και εσυ τι μας το παιζεις τωρα?Προστατης του φορουμ?
-
Ενα παραξενο εμαιλ
σε ευχαριστω πολυ jimako για την ενημερωση. δεν ειναι δυσκολο να καταλαβω ποιος ή ποιοι εχουν στειλει τετοιο email…..αλλωστε αυτοι ειναι ηδη "μακρια" απο το φορουμ!
στο καλο πες τους εκ μερους μου!δεν εχει σημασια ποιος μπαινει σε αλλα φορουμ και εγω μπαινω, δεν σημαινει οτι θα αφησω αυτο
-
Ενα παραξενο εμαιλ
Και εσυ τι μας το παιζεις τωρα?Προστατης του φορουμ?
φιλε μου λελελε η σταση σου ειναι το λιγοτερο υποπτη το να μη θελει καποιος να συμετέχη σε μια κοινότητα όπως είναι το φόρουμ , είναι δικεομα του
το να λειτουργ υπογιός και να στέλνει μηνήματα σε αλλά μελοι το λειγότερο θαέπρεπε
να ντρεπετε για την φιλοξενεία που του παρείχε τόσο καιρό το φόρουμα λησε μου και μια απορία εσύ γιατί θίχτηκες
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ενα παραξενο εμαιλ
συγνώμη που χρησιμοποιώ για δευτερη φορα το νικ του φιλου αλλα πρεπει να πω καποια πραγματα….
επειδή απο αυτα που γράφοντα νιώθω οτι στοχοπιουμε μιας και αποφάσισα πλεων να γραφω σε αλλη σελίδα.
εγω δεν έστειλα ΚΑΝΕΝΑ μαιλ σε κανεναν,,,,,,αν εχω στείλει παρακαλώ να βγει στην φορα...
ειμουν και ειμαι καθαρό άτομο και οχι λαμογιο και ποτε δεν δούλεψα υπόγειος...
αυτοι που μιλάω σχεδον καθημερινά στο τηλ ξερουν τι εχει γινει και που γράφω πλεων ...
πραγματικα δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν,ουτε με την χριστηνα ουτε με τα μελη αυτης της σελιδας που τοσα χρονια με φιλοξενουσε και την ευχαριστω....
προσωπικα νιωθω οτι εχω δωσει πραγματα εδω μεσα αλλα και εχω ΠΑΡΕΙ πολλα, γιαυτο και δεν θελω να χαλασουμε της καρδιες μας,ο καθενας κανει αυτο που αποφασηζει ομορφα και ωραια χωρις να ενοχλει τον αλλον...
παρακλησει.... επιδη δεν γραφω πλων εδω αν γινεται οσο αφορα το προσωπο μου θα ηθελα να μην στοχοπιοιτε με διαφορα υπονοουμενα κτλ. νομιζω μετα απο τοσα χρονια και τα δηγματα που εχω δειξει αυτο να το σεβαστητε σαν συνολο σελιδας....
με σεβασμο metal-κωστας.... -
Ενα παραξενο εμαιλ
κανενας δεν μιλησε για εσενα κωστα
το τη αποφασισες εσυ ειναι δικο σου θεμα
το πιοι ειναι το ξερουν οι ηδιοι και εχουν αποκλιστη απο το φορουμ
εσυ δεν εχεις αποκλιστη ασχετος αν δεν συμετεχειςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ενα παραξενο εμαιλ
συγνώμη που χρησιμοποιώ για δευτερη φορα το νικ του φιλου αλλα πρεπει να πω καποια πραγματα….
επειδή απο αυτα που γράφοντα νιώθω οτι στοχοπιουμε μιας και αποφάσισα πλεων να γραφω σε αλλη σελίδα.
εγω δεν έστειλα ΚΑΝΕΝΑ μαιλ σε κανεναν,,,,,,αν εχω στείλει παρακαλώ να βγει στην φορα...
ειμουν και ειμαι καθαρό άτομο και οχι λαμογιο και ποτε δεν δούλεψα υπόγειος...
αυτοι που μιλάω σχεδον καθημερινά στο τηλ ξερουν τι εχει γινει και που γράφω πλεων ...
πραγματικα δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν,ουτε με την χριστηνα ουτε με τα μελη αυτης της σελιδας που τοσα χρονια με φιλοξενουσε και την ευχαριστω....
προσωπικα νιωθω οτι εχω δωσει πραγματα εδω μεσα αλλα και εχω ΠΑΡΕΙ πολλα, γιαυτο και δεν θελω να χαλασουμε της καρδιες μας,ο καθενας κανει αυτο που αποφασηζει ομορφα και ωραια χωρις να ενοχλει τον αλλον...
παρακλησει.... επιδη δεν γραφω πλων εδω αν γινεται οσο αφορα το προσωπο μου θα ηθελα να μην στοχοπιοιτε με διαφορα υπονοουμενα κτλ. νομιζω μετα απο τοσα χρονια και τα δηγματα που εχω δειξει αυτο να το σεβαστητε σαν συνολο σελιδας....
με σεβασμο metal-κωστας....ετσι ακριβως κωστα εσυ πιστευω οτι εδωσες πολλα με αποδειξεις δεν ξεχνω οταν ψαχνομουν στην αρχη με διαφωτησες και στο φορουμ και τηλεφωνικα χωρις να εχεις υποχρεωση η αποφαση να φυγεις ειναι δικια σου αλλα εγω για αλλη μια φορα να το ξανασκευτεις γιατι εχεις να δωσεις πολα ακομα σε μας τους ανιδεους και ειστε λιγα μελη που το κανουν αυτο ξανασκεψουτο λοιπον
-
Ενα παραξενο εμαιλ
σε ευχαριστω πολυ jimako για την ενημερωση. δεν ειναι δυσκολο να καταλαβω ποιος ή ποιοι εχουν στειλει τετοιο email…..αλλωστε αυτοι ειναι ηδη "μακρια" απο το φορουμ!
στο καλο πες τους εκ μερους μου!δεν εχει σημασια ποιος μπαινει σε αλλα φορουμ και εγω μπαινω, δεν σημαινει οτι θα αφησω αυτο
αχ χριστινακι ποσοι εδώ μεσα το προτειναν και είναι ακομα εδώ μεσα….και το πεζουν από ότι μαθενω μωρες παρθενες ....να κρατας αποστασης από αυτους που στο παιζουν πολοι δικοι σου...