Καλημερα σε ολους τους φιλους ειμαι ο θωμας και θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα σχετικα με την συμπεριφορα του κρατους εναντι ολλων εμας που εχουμε σαν χομπι το κυνηγι θαμενων θυσαυρων.Και ξεκιναω γιατι ολοι εμεις δεν εχουμε τηνιδια αντιμετωπιση με τους κυνηγους, ψαροντουφεκαδες;βαζω καποιες προτασεις.1αδεια χρυσοθηρα με αντιτιμο τοπικη/περιφεριακη/πανελλαδικη πολλα χρηματα για το κρατος.2βαιβεωση αδειας μηχανηματων κατευθειαν απο τον εμποροστην οικοια αρχαιολογικη υπηρεσια του πελατη ετσι ωστε οταν βγουμε απο το μαγαζι και μας γινει ελεγχος να ειμαστε ενταξει. χρημα μεσω φπα για το κρατος.3ενημερωση απλη για εξορμηση στην εμβελεια της αδεις την αρμοδια υπηρεσια .αν μας γινει ελεγχος να ειμαστε οκ.4δηλωση στην εφορια αν βρουμε κατι με 10 τις 100 φορο.και για τους πονηρους ελεγχος ποθεν εσχες κιαλλα χρηματα για το κρατος.5αν πεσουμε σε αρχαια ενημερωση των αρχων και εναν τιμητικο επαινο απο το κρατος.τα πραγματα των προγονων μας ειναι περιουσια της Ελλαδος.και οτι αλλο απο τους φιλους σαν ιδεες και ας ελπιζουμε οτι θα τα διβασει καποιος και συγκινηθει απο το χρημα που θα μαζεψει το κρατος. Σας εθχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασα.
-
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
@makedonas4:
Καλημερα σε ολους τους φιλους ειμαι ο θωμας και θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα σχετικα με την συμπεριφορα του κρατους εναντι ολλων εμας που εχουμε σαν χομπι το κυνηγι θαμενων θυσαυρων.Και ξεκιναω γιατι ολοι εμεις δεν εχουμε τηνιδια αντιμετωπιση με τους κυνηγους, ψαροντουφεκαδες;βαζω καποιες προτασεις.1αδεια χρυσοθηρα με αντιτιμο τοπικη/περιφεριακη/πανελλαδικη πολλα χρηματα για το κρατος.2βαιβεωση αδειας μηχανηματων κατευθειαν απο τον εμποροστην οικοια αρχαιολογικη υπηρεσια του πελατη ετσι ωστε οταν βγουμε απο το μαγαζι και μας γινει ελεγχος να ειμαστε ενταξει. χρημα μεσω φπα για το κρατος.3ενημερωση απλη για εξορμηση στην εμβελεια της αδεις την αρμοδια υπηρεσια .αν μας γινει ελεγχος να ειμαστε οκ.4δηλωση στην εφορια αν βρουμε κατι με 10 τις 100 φορο.και για τους πονηρους ελεγχος ποθεν εσχες κιαλλα χρηματα για το κρατος.5αν πεσουμε σε αρχαια ενημερωση των αρχων και εναν τιμητικο επαινο απο το κρατος.τα πραγματα των προγονων μας ειναι περιουσια της Ελλαδος.και οτι αλλο απο τους φιλους σαν ιδεες και ας ελπιζουμε οτι θα τα διβασει καποιος και συγκινηθει απο το χρημα που θα μαζεψει το κρατος. Σας εθχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασα.
Νομιζω φιλε Θωμα οτι αυτα που περιγραφης θα ηταν το ιδανικο!! μακαρι να γινοταν κατι τετοιο!!
-
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
συμφωνω με ολους σας και με ολα.
προσωπικα ενα πραμα ομως δεν μαρεσει που το εχω δει σε διαφορα βιντεο και φωτο,στην παραλια να κανουν μπανιο και διπλα να κανουν ψαχτιρι με τα μηχανακια,μοιαζει σαν αυτους που παιζουν ρακετες ακριβως δυπλα εκει που εχεις ξαπλωσει.να γινοταν καπως πιο διακριτικα.
πχ να εχεις δικαιωμα να πας το καλοκαιρι σε παραλια απο της 20:00 που αρχιζει και βραδιαζει εως της 10:00 το πρωι.για χειμωνα ολες της ωρες. -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
Εδω αμερικη ετσι ειναι αλλα μπορεις να πας οτι ωρα θες για ψαξιμο σε παραλια . Αλλα αν εισαι ζωο θα πας και μεσα στο κοσμο , χωρις να προσβαλω τα ευγενη τετραποδα ζωα . ΤΩΡΑ που ανηξε ο καιρος και με το που πεσειο ηλιος βγαινουν παρέες τεσσαρων εως πεντε ατομων και ψαχνουν οντως μεχρι το πρωι . Φακους στο κεφαλι και τετοια. Μακαρι να γινει και ελλαδα αυτο
-
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
To πρωτο βημα είναι η σύσταση του συλογου. Από εκει ξεκεινανε όλα κ στο μελλον όλα αυτά θα γινουν, κατά ένα μερος τουλαχιστων, αληθηνα. Είναι δυσκολα τα προγματα βεβαια γιατι , όπως λεει κ ο φιδεμπορας στην ελληνοφρενεια, ‘’ο ελληνικος εδαφος ‘’ εχει πολους ‘’θησαυρους’’ αλλα εμεις πρεπει να αγωνιστουμε για το χομπι μας γιατι είναι δικαιωμα μας, εφ οσων βεβαια κ εμεις δεν παραβουμε τον νομο. Ο παππους μου παντα ελεγε: με υπομονη κ επιμονη , κι ο κ..λος γινετε μ…νι… συγνωμη για το τελευταιο…. Ο παππους μου το ελεγε!
-
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
@soulis1 Αγαπητοι μου φιλοι, ζω 7 περιπου χρονια στην Βουλγαρια και ισχυουν οπως και στην υπολοιπη ευρωπη οι νομοι που θα θελαμε στην πατριδα μας να την ιδια νομοθεσια..
-
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
Ο/Η @twins είπε στο ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ:
Οσο για τους συλλόγους είναι για το όφελος μερικών εμπόρων και δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια προς το κράτος να αλλάξει κατι
Οσο για τους συλλόγους είναι για το όφελος μερικών εμπόρων και δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια προς το κράτος να αλλάξει κατι
μπορείς να αιτιολόγησης αυτήν την άποψη σου
προσωπικά με προσβάλειΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
Η χειρωνακτική εργασία επί του καθέτου άξονος πάει σύννεφο για ορισμένους μου φαίνεται.
| last edited by spyrakos7 Φήμη: 267 | Δημοσιεύσεις: 1618 -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
Δεν κατάλαβα γιατί έπεσε γκρίζο στο ποστ μου, οποίος θίγετε απαντάει όπως ο soolis . Σε επόμενη συνάντηση θα είμαι παρόν να δω από κοντά αυτούς τους μάγκες που με κοντράρουν πίσω από τα πληκτρολόγια. Δεν μου κάνετε χάρη ,εγώ σας κάνω χάρη που γράφω συνεχώς για να υπάρχετε ,τελικά το ψaxtiria net αντί να διευρυνθεί έγινε οικογενειακή ταβέρνα. Όσο για σένα sooulis δεν σε ξέρω όπως δεν ξέρω πολλούς από εδώ μέσα,αλλά δεν πρέπει να προσβάλλεσαι ,πες μου λοιπόν τι έκανε ο σύλλογός σας για τους χομπίστες,
-
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
@twins Ποιο είναι το πρόβλημα σου, χρειάστηκες τον σύλλογο και δεν ήταν μαζί σου?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
σου ζήτησα να αιτιολόγησης την άποψη σου
τώρα το τι έκανε ο σύλλογος όσες φορες χρειάστηκε να μεσολαβήσουμε για άδειες συναδέρφων το κάναμε
όσες φορες χρειάστηκε να διαμαρτυρηθούμε σε διαφορα έντυπα που ακόμα και κάποιον που έψαχνε ευρώ σε παραλια τον βαφτίσανε αρχαιοκάπηλο το κάναμε
και που είσαι χωρίς να είναι μέλος του συλλόγου κάποιοςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
@soulis1 Μιλάω για μία παρέμβαση του συλλόγου προς την εκάστοτε κυβέρνηση δεν με νοιάζει ποιος κυβερνάει,με συλλογή υπογραφών. Να δραστηριοποιηθεί το προεδρείο του συλλόγου καταθέτοντας μία μελετημένη πρόταση ,βάζοντας πρώτα το θέμα σε διαβούλευση στο FORUM psaxtiria net ,να ακουστούν προτάσεις των μελών του forum και του συλλόγου, να μαζευτούν συγκεντρωτικά οι προτάσεις και μέσω του προεδρείου να κατατεθούν στην σημερινή Υπουργό η σε όποιον είναι υπουργός πολιτισμού. Να σταματήσει αυτή η κοροϊδία εκ μέρους του κράτους ,που από την μία επέτρεψε και επιτρέπει να πουληθούν εκατομμύρια ανιχνευτές μετάλλων λόγω της καμπανιάς που θα φάει από τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορείου και από την ΕΕ σε περίπτωση παρανομήσει κα δεν επιτρέψει την πώληση τους. Παρανομεί όμως το κράτος με τον νόμο περί ανιχνευτών μετάλλων, σπρώχνοντας στην παρανομία τους κατόχους των ανιχνευτών μετάλλων ,που τους αγόρασαν και τους δήλωσαν και δεν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτό που ζητάει όλος ο κόσμος είναι να γίνετε ελεύθερα η έρευνα με χρήση ανιχνευτών μετάλλων ,εκτός σεσημασμένων αρχαιολογικών χώρων.Να βγάζει ετήσια άδεια ο ενδιαφερόμενος ,όπως ο κυνηγός με 150 ευρώ το χρόνο. Η ανασκαφή να γίνετε με άδεια του κράτους.Για ανασκαφές παράνομες εντός αρχαιολογικών χώρων 15 χρόνια φυλακή στους παραβάτες χωρίς αναστολή,και για αρχαιοκαπηλία 40 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και εκτός νόμο Παρασκευόπουλου. ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΚΟΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΡΧΑΙΑ, με τις ποινές που είναι σήμερα 4 χρόνια το πολύ και βγαίνουν έξω οι αρχαιοκάπηλοι το πρόβλημα δεν λυνετε. Τέλος εγώ δεν ξέρω τι κάνατε μέχρι τώρα.Κάντε μία σελίδα εντός του forum ψαχτίρια νετ να συζητούμε.
-
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
@twins Το χα μουτ το έχεις ακούσει?
Βγες στο βουνό να αποκτήσεις εμπειρίες και μετά κάνε προτάσεις!
Η νομοθεσία μια χαρά είναι εσύ την βλέπεις παράλογη συμπλέεις με άρθρα
Δημοσιογραφίσκων που απλά γράφουν για να γεμίσουν την σελίδα!
Κάνε το χόμπι σου τώρα που μπορείς!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
το να βγάλεις άδεια ερευνας δεν κοστίζει τίποτα
το χόμπι είναι ελεύθερο
βγάλτε άδειες ο μονος τρόπος για να αλλάξει κάτι ως προς το καλύτερο είναι να κατατεθούν τόσες πολλές άδειες ερευνας ώστε να μην μπορεί να τις διαχειριστή το υπουργείο πολιτισμού
έχουμε σελίδα μέσα στο φόρουμ και στο facebook για τον σύλλογο
έχουμε διευκρινιστική του νομου για την κατοχή και μεταφορά ανιχνευτών μετάλλων .και παρα πολλά αλλα που μπορεί να μας χρειαστούν στο χόμπι
διαβάστε σας παρακαλώ και μετά λιθοβολήστεΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
Γιατί ασχολείσαι?
Ο @twins μπορεί κάλλιστα να γραφτεί στο σύλλογο και να διεκδικήσει θέση στη διοίκηση αυτού προωθώντας τα συμφέροντα του συλλόγου και την καταπολέμηση των "αδικιών" των λοιπών χρηστών ανιχνευτών μετάλλων όπως αναφέρει."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ
@moyia σακί εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα να του παραχωρήσω την θέση μου στο 5αμελές εκτος αυτού υπάρχει καινή θέση στην επιτροπή διεκδίκησης οποτε θέλει μπορεί να την έχει αν είναι και κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μας
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1