Aνέβασμα φωτογραφιών στο φόρουμ με το postimage.org

το postimage.org είναι ενα σαίτ φιλοξενίας φωτογραφιών , που με πολύ έυκολό τρόπο μπορούμε να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας στο φόρουμ. πατωντας το παρακάτω λινκ

http://postimg.org/

μπαίνουμε στην σελίδα του σάιτ. μπορούμε και χωρίς εγγραφή να ανεβάσουμε φωτογραφία, αλλά κάνωντας εγγραφή που ειναι πολύ απλή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του. κάνοντας εγγραφή λοιπόν και μπαίνοντας στην παραπάνω διέυθυνση βλέπουμε την παρακάτω εικόνα. το πλεονέκτημα του postimage είναι ότι είναι στα ελληνικά.

επιλέγουμε φωτογραφίες από τον υπολογιστή μας. μπορόυμε μάλιστα έχωντας πατημένο το πλήκτρο ctrl ,που στους υπολογιστές είναι κάτω αριστερα στο πληκτρολόγιο, να επιλέξουμε πολλες φωτογραφίες για να ανεβάσουμε….

Mπορούμε επίσης να οργανώσουμε τις φωτογραφίες μας σε αλπμουμ οπως δείχνει η τρίτη επιλογή "συλλογη" .οταν επιλέξουμε την φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θέλουμε να ανεβάσουμε,πατάμε το κουμπί "ανεβασέ το".

οταν ολοκληρωθεί το ανέβασμα των φωτογραφιών, θα μας δέιξει τις φωτογραφίες που ανεβάσαμε , με μια σειρά κωδικούς από κάτω

επιλέγουμε και πατάμε το κουμπί που είναι δεξιά από το "Hotlink για forum (1)"

μολις το πατήσουμε εμφανίζεται η ένδειξη copied.

πάμε στην φόρμα απάντησης του φόρουμ, και κάνουμε δεξί κλίκ επικόλληση τον σύνδεσμο, και έιμαστε έτοιμοι. πατάμε το κουμπί post, kαι αν έχουν γίνει όλα σωστά θα δούμε τις φωτογραφίες μας !!!