Εχω κατεβασει εδω και ενα μηνα το 10αρι μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο ενα .
Αναγνωριζει ολους μου τους εξωτερικους δισκους εκτος απο εναν που δεν τον εχω σε περιβλημα αλλα τον βαζω σε ντοκ της λογιλινκ.
Ναι μεν στους σκληρους δισκους μου τον παρουσιαζει αλλα στο περιεχομενο του υπολογιστη οχι.
αναβαθμιση ντραιβερς και διαφορα αλλα κλασικα δεν βοηθησαν.
Θα δοκιμασω να τον βαλω σε θηκη, υποπτευομαι ομως οτι θα λειτουργησει με αυτον τον τροπο και δεν θα αναγνωρισει μετα τον αλλον
-
Windows 10 & external HDD
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Αν ο δίσκος είναι IDE, πρέπει να κάνεις επανεκίννηση του Η/Υ μετά το docking ή εναλλακτικά μπορείς να πας στην Διαχείριση Συσκευών και να κάνεις σάρωση για νέες συσκευές.
Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το ίδιο και για δίσκους SATA. Δοκίμασε για αρχή να τον συνδέσεις και να κάνεις σάρωση για νέο υλικό μέσω της Διαχείρισης Συσκευών. -
Δοκίμασες να τον συνδέσεις εσωτερικά; Αν σου κάνει και εσωτερικά τα ίδια νούμερα, κατέβασε και εγκατέστησε το Hard Disk Sentinel (http://www.hdsentinel.com/download.php) για να δείς αν τα έχει φτύσει.
-
Γιωργη εχει θεμα το Ντοκ ,οχι ο δισκος - δισκοι , πιθανων να θελει drivers το ντοκ…
Αλλα προσωπικη μου γνωμη ειναι μια Βαζεις windows 7 μεχρι να σταματηση η micro$oft να τα υποστηριζει....οταν θα εχει γινει αυτο ολοι θα εχουν βαλει Λινουξ."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Εχω κατεβασει εδω και ενα μηνα το 10αρι μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο ενα .
Αναγνωριζει ολους μου τους εξωτερικους δισκους εκτος απο εναν που δεν τον εχω σε περιβλημα αλλα τον βαζω σε ντοκ της λογιλινκ.
Ναι μεν στους σκληρους δισκους μου τον παρουσιαζει αλλα στο περιεχομενο του υπολογιστη οχι.
αναβαθμιση ντραιβερς και διαφορα αλλα κλασικα δεν βοηθησαν.
Θα δοκιμασω να τον βαλω σε θηκη, υποπτευομαι ομως οτι θα λειτουργησει με αυτον τον τροπο και δεν θα αναγνωρισει μετα τον αλλονΓιωργο δεν ξερω αλλα δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει ηδη να συνδεσεις τον εξωτερικο δικο απευθειας στο πισω μερος απο το κουτι της μοναδος σου που πρεπει να εχεις εκει ενα ευκαιρο usb εμενα μονο ετσι μου βλεπει το σκληρο και το κινητο
-
Δοκίμασες να τον συνδέσεις εσωτερικά; Αν σου κάνει και εσωτερικά τα ίδια νούμερα, κατέβασε και εγκατέστησε το Hard Disk Sentinel (http://www.hdsentinel.com/download.php) για να δείς αν τα έχει φτύσει.
Hard Disk Sentinel PRO 4.60 Build 7377 Final
-
Αφου καταφερα να βρω λιγο ελευθερο χρονο ειπα να αλλαξω το usb καλωδιο μπας και φταει αυτο.
Και ναι βεβαια ,ενω δεν το ειχα αλλαξει ή πειραξει φαινεται να ειχε θεμα , οπως θεμα αποδειχτηκε οτι εχει και ο σκληρος δισκος.
Υποθετω καποια διακοπη ρευματος εκανε την ζημια.
Μενει να δω αν μπορω να κανω κατι με τον δισκο , εχει πολλα γιγα αρχεια μεσαἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Γιωργο τσεκαρε το με το αυτι οταν το συνδεεις τον δισκο αν περνει εμπρος και αν κουνιεται μπορει να εχει κρασαρει να να μην διαβαζει δεδομενα .Αν εχει κρασαρει και δεν εχεις αλλη λυση δοκιμασε την μεθοδο της καταψηξης .
http://blogthea.gr/αποθηκευτικά-μέσα/89001-σληρός-δίσκος-στην-κατάψυξη.html -
Τον εδωσα σε καταστημα επειδη και βαριεμαι και δεν εχω χρονο , φαινεται οτι δεν παιρνει ρευμα επαρκως, του ειπα , δεν ξερω τι θα κανεις και τι δεν θα κανεις θελω να μου επαναφερεις τον δισκο .
Το λεω γιατι καθε φορα που δεν μπορουσε αυτος , εγω μπορουσα ,τωρα βαριεμαι.
Και φυσικα τα δεκαρια παρακολουθουν τα παντα οπως και ολα τα εξυπνα τηλεφωνα και ολες οι εφαρμογες συλλεγουν πληροφοριες.
Μπιζνες !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
[h=1]Η παρακολούθηση γίνεται καθημερινότητα: Τα Windows 10 παρακολουθούν (και καταγράφουν τα πάντα)[/h]
https://privacy.ellak.gr/2015/08/03/i-parakolouthisi-ginete-kathimerinotita-ta-windows-10-parakolouthoun-ke-katagrafoun-ta-panta/ -
Αν ο δίσκος παίρνει στροφές, εμφανίζεται στο ΒΙΟΣ και στις συσκευές αλλά δεν εμφανίζονται τα παρτίσιονς στον υπολογιστή μου τότε χρειάζεται ινισιαλιζέσιον.
Initialize new disks: https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc782513(v=ws.10).aspx
How to: Initialize And Format A New Disk For Use In Windows: http://www.overclock.net/t/1227647/how-to-initialize-and-format-a-new-disk-for-use-in-windows (φορματ προαιρετικά)
Και σε βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=XF-ALeGji2A
-
Κυριοι windows 7 ή Linux ξεχαστε οτιδιποτε αλλο.
Ουτε καν windows 8-8.1,συμφωνα με τη micro$oft τα win 10 μπορουν να γινουν αναβαθμισει σε οπιοδιοποτε υπολογιστη ειτε αυτος εχει γνησιο λογισμικο ειτε παρανομο. Τα windows 10 (οπως και τα παραβιαζουνε το ιδιωτικο απορητο και κανουν στοχευμενη διαφημιση καταγραφοντας δεδομενα προσωπιης περιηγησεις (το ειδιο κανει και ο chrome broswer) τα μελοντικα σχεδια για τα 10 ειναι οτι το λειτουργικο θα ειναι δωρεαν η θα κοστιζει 10 ευρω αλλα τα προγραμτα που θα γινονται εγκαταστασει σε αυτα θα ειναι ολλα επι πληρωμη.
Βαλτε windows 7 ή linux ειναι οτι πιο καλο υπαρχει αυτη τη στιγμη."It's only the mind which separates reality from truth."
Δυστυχώς και το Linux έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του μέχρι το Wine να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να υποστηρίζει πλήρως όλα τα προγράμματα και παιχνίδια για Windows..
Αυτο που λες ειναι μεγα λαθος το llinux ειναι linux και τα windows ειναι windows.μιλαμε για δυο εντελος διαφορετικα λειτουργικα συστηματα.
Αμα βαζεις linux για να τρεχεις προγραματα windows εχασες κατσε εκει που εισαι.Υπαρχουν τοσες πολες διανομες linux που μπορουν να καληψουν ολες τις αναγκες και ολα τα γουστα.
Το παλιο μου pc ενα μηχανημα του 2003 με windows σερνετε ακομα και στο youtube ενω με linux παει σφαιρα και δεν εχει χασει σε καμια περιπτωση τη χρεισημοτητα του.
"It's only the mind which separates reality from truth."
Εννοείται πως μια καλή διανομή linux είναι κλάσεις ανώτερη απο οποιαδήποτε έκδοση Windows, αλλά δυστυχώς για τον χρήστη κάποια εργαλεία δουλειάς υπάρχουν μόνο σε Windows.. Και εγώ για μεγάλο διάστημα έτρεχα Ubuntu αλλά τα ξήλωσα γιατί πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούσα έπαιζαν μόνο σε Windows.. Διαφορετικά, Linux ασυζητητί!
-
Πηρα τον σκληρο δισκο απο το καταστημα μιας και δνεν καταφερε τιποτα , οχι οτι περιμενα να τον φτιαξει , τελος παντων.
Ο δισκος παιρνει καποιο ρευμα αλλα οχι αρκετο ωστε να φερει τις στροφες που πρεπει και να αναγνωριστει απο τον υπολογιστη, μεχρι προτινος φαινοταν στην διαχειριση δισκων αλλα δεν μπορουσα να τον ανοιξω , τωρα ουτε εκει φαινεται.
Παιρνει ρευμα ακουγεται οτι κατι πρσοπαθει να κανει αλλα χωρις αποτελεσμα.
Καποιος που να γνωριζει το προβλημα?Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ