ετυχε κανενας σας να βρει κατω απο πλακα το νουμερο 9 ,ειτε σκαλιστο ειτε ζωντανο μεταλο - πετρα ?
-
9 …?
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=15102&highlight=%C5%ED%ED%E9%E1%F1%E1
Αυτο το θεμα εχει να κανει με το 9 και θαμμενο οπως λες. -
9 …?
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=15102&highlight=%C5%ED%ED%E9%E1%F1%E1
Αυτο το θεμα εχει να κανει με το 9 και θαμμενο οπως λες.φιλε μου εχει 9 τρυπες και οχι το 9 …αυτο για κομιτατζιδικο το κοβω ,φυσικα και οι ανταρτες πατησαν σε πολλα σημαδια πανω με παραλλαγες δικες τους ( γνωμη μου φυσικα )
εχεις πουθενα ημερομηνια πχ 1547 ,1563 ,1504 ? -
9 …?
δευτερο ,μπουκαλι , 1504
Θα προτινα να το κανεις 6 και να ζητα το 3.
Φαινεται πως εχεις καλητερη εμπειρια απο μενα στο πεδιο."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
9 …?
Θα προτινα να το κανεις 6 και να ζητα το 3.
Φαινεται πως εχεις καλητερη εμπειρια απο μενα στο πεδιο.με σενα θα τα πουμε απο κοντα στα μερη σου ,εχω δουλεια αφημενη
πισω απο την πηγη κουτι απο κερια και μεσα η πλακα ,τα βραχια τα εχεις και πανω …παρε το μονοπατι και τραβα για την κατσαρολα με τα 2 τουβλακια ( ποιος τους ταπε αυτα ...και τα εβγαλαν ,τωρα πιστευω καταλαβες ) -
9 …?
με σενα θα τα πουμε απο κοντα στα μερη σου ,εχω δουλεια αφημενη
πισω απο την πηγη κουτι απο κερια και μεσα η πλακα ,τα βραχια τα εχεις και πανω …παρε το μονοπατι και τραβα για την κατσαρολα με τα 2 τουβλακια ( ποιος τους ταπε αυτα ...και τα εβγαλαν ,τωρα πιστευω καταλαβες )λενε οτι ειναι 3 τα κυβακια ,η λογικη μου λεει 4 .
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you." -
9 …?
Πες μου κατι τουλαχιστον για να μην ασχολουμε αδικα οσον αφορα τα κυβακια,στις ~221 (δεν θυμαμε καλα) εχεις μαζεψει τα πραγματα?
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."