λοιπον ειμαι νεος στο χομπυ και το μηχανακι μου ειναι ενα καινουριο viking VK40…(το θεωρειτε καλο?)
Μετα απο πληροφοριες απο μια θεια μου που τις ειχε πει ο πατερας της παλια..οτι σε ενα εκκλησακι σε ενα βουνο ενα ληστης οχι-ανταρτης ειχε κρυψει το κλοπιμαια του.Να μη τα πολυλογω εγινε μια 'διασταυρωση"πληροφοριων.....και να απο εξω απο το εκκλησακι....φυσικα το πρωτο μερος που σκαναρισα ητανε απο εξω απο το ιερο.....εκει ητανε σκαμενο και μπαζωμενο με πετρες.....τελος παντων το εδαφος ΦΟΥΛ πετρα και κεραμιδια..και ο ανιχνευτης δεν ειχε σταθερες ενδειξεις ειτε με κινηση ειτε χωρις.....ανοιξα 4 τρυπες και στη τεταρτη λιγο πιο διπλα απο το "μπαζωμα"του ιερου.....βρηκα ενα 10λεπτο του 1836 αξιας σημερινης περιπου 50 ευρω....
ΕΡΩΤΗΣΗ....τι πιστευεται?Η δουλεια ητανε εξω απο το ιερο και παρμενη και παραπεσε νομισμα?Που βρεθηκε εκει ενα ξεμπαργκο νομισμα χαλκινο?? Επισης βρηκα και μια αλυσιδουλα τσιγκινη απο κανδηλα το πολυ 20 ετων....Ξερω οτι στο εκκλησακι μπηκανε πλακακια πριν απο κανα 20ρια χρονια.....μηπως η δουλεια ειναι μεσα?Το εκκλησακι ειναι κλειδωμενο.....και δεν μπαινω απο μονος μου...υπαρχει και θεος...ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
-
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!
-
λοιπον ειμαι νεος στο χομπυ και το μηχανακι μου ειναι ενα καινουριο viking VK40…(το θεωρειτε καλο?)
Μετα απο πληροφοριες απο μια θεια μου που τις ειχε πει ο πατερας της παλια..οτι σε ενα εκκλησακι σε ενα βουνο ενα ληστης οχι-ανταρτης ειχε κρυψει το κλοπιμαια του.Να μη τα πολυλογω εγινε μια 'διασταυρωση"πληροφοριων.....και να απο εξω απο το εκκλησακι....φυσικα το πρωτο μερος που σκαναρισα ητανε απο εξω απο το ιερο.....εκει ητανε σκαμενο και μπαζωμενο με πετρες.....τελος παντων το εδαφος ΦΟΥΛ πετρα και κεραμιδια..και ο ανιχνευτης δεν ειχε σταθερες ενδειξεις ειτε με κινηση ειτε χωρις.....ανοιξα 4 τρυπες και στη τεταρτη λιγο πιο διπλα απο το "μπαζωμα"του ιερου.....βρηκα ενα 10λεπτο του 1836 αξιας σημερινης περιπου 50 ευρω....
ΕΡΩΤΗΣΗ....τι πιστευεται?Η δουλεια ητανε εξω απο το ιερο και παρμενη και παραπεσε νομισμα?Που βρεθηκε εκει ενα ξεμπαργκο νομισμα χαλκινο?? Επισης βρηκα και μια αλυσιδουλα τσιγκινη απο κανδηλα το πολυ 20 ετων....Ξερω οτι στο εκκλησακι μπηκανε πλακακια πριν απο κανα 20ρια χρονια.....μηπως η δουλεια ειναι μεσα?Το εκκλησακι ειναι κλειδωμενο.....και δεν μπαινω απο μονος μου...υπαρχει και θεος...ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....φιλε η γνωμη μου ειναι οτι το νομισμα ειναι κολαουζος και η δουλια ακομη υπαρχει κοιτα προσεκτικα το νομισμα για τοιχον σημαδια πρωτα γιατι και σε δικιαμου δουλια υπηρχαν τετια νομισματα για κολαουζο η γνωμη μου ειναι οτι η δουλια ειναι ακομη εκει
-
μια ερωτηση,διχως να θελω να χαλασω το θεμα του φιλου…ποιος ο λογος συναδερφοι να βαλει
κολαουζο ενας ληστης??να ταν ανταρτικη δουλεια το καταλαβαινω...ο ληστης τα κρυψε,,για να τα
παρει ο ιδιος,,μετα απο λιγο καιρο,,οποτε προσωπικα πιστευω οτι ουτε σημαδια θα βαζε,,ουτε καποιο
κολαουζο... -
ΠΟΤΑΜΙ Η ΡΕΜΑ δεν υπαρχει….ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ λειπει το γραμμα Π λεει 10 λε(κενο)τα...προφανως ειναι απο φθορα του χρονου η καποιος εξυσε το Π...δεν ξερω τι να πω...σημαδι στην εκκλησια δεν ειδα απλα στο ιερο υπηρχε ενα παραθυρακι το οποιο εχει μπαζωθει με πετρες...αλλα πιστευω οτι εγινε απο τον/τους ιερεις.......
-
φιλε asherson καλωηρθες στο φορουμ . οχι στο χομπι . στο χομπι μας βαζεις τα γιαλια . ολους .
τελος παντον βαλε 1 φωτο .το νομισμα . και τα ξαναλεμε ,γιατι με μισολογα , πως να σε βοηθησει καποιος?και το 10 λεπτο πως ο ξερης οτι ειναι 1ο λεπτο? αφου λεει 10λε μονο,οπως ειπες και το αλο ειναι ξυμενο? η εξηγησε το νομισμα η βαλε 1 φωτο ειχε κεφαλι το νομισμα πχ? και αν ναι που κοιτουσε κατω? πανω? δεξια ,αριστερα που κοιτουσε αν εχει κεφαλι ολα αυτα τα γραφουμε για να παρουμε σωστοι βοηθεια .
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
ΦΙΛΕ jerry το νομισμα αμα μπεις εδω….http://www.nomisma.gr/SearchCoins.aspx?CategoryId=47221&iYear=1836
φαινεται ολοκαθαρα..ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο μονο που ειναι ξυσμενο το γραμμα Π…... -
μια ερωτηση,διχως να θελω να χαλασω το θεμα του φιλου…ποιος ο λογος συναδερφοι να βαλει
κολαουζο ενας ληστης??να ταν ανταρτικη δουλεια το καταλαβαινω...ο ληστης τα κρυψε,,για να τα
παρει ο ιδιος,,μετα απο λιγο καιρο,,οποτε προσωπικα πιστευω οτι ουτε σημαδια θα βαζε,,ουτε καποιο
κολαουζο...φιλε αρμα εγω λεω την γνωμη μου απο δικες μου εμπειριες ακομα και ατομικη η κλεφτικη δουλια θα ξεκινησει απο ενα σταθερο και με κατευθυνση και αποσταση απο λιγα μετρα μεχρι εκατονταδες και δεν θα μπορουσε να βαλει τα χρηματα γυρω απο την εκλησια απο την στιγμη που οπιοσδηποτε σηνηθως σκαβει γυρω απο σταθερα παντα βεβειωες και θα εβαζε ενα κολαουζο που θα υπενθυμιζε τα μετρα της δουλειας εστω και αν ηταν και 10 μετρα απο το σταθερο και μην ξεχνας οτι μπορει ναπηγενε να τα σηκωσει μετα απο αρκετο διαστημα η και να ειχε αλλες 5 η 10 ατομικες αποκρυψεις θα μπορουσε να τα θυμαται αργοτερα με ακριβεια αν δεν ηταν και τα μετρα καπου σημειωμενα? Δεν ειμαι απολυτος υπαρχουν και εξερεσεις αλλα σε μενα και ατομικες τυχαν ετσι.φιλε asheron κρατα ολες τις γνωμες και δοκιμασε τες κατι θα βγει επισης ακου και τον φιλο γερακι που τον παρακολουθω με προσοχη παντα γιατι ξερει καλα το αθλημα κι αυτος