Χαιρετώ τους διαχειριστές και τα μέλη του σαιτ σαν καινούργιο μέλος του σάιτ και ειλικρινά από το λίγο που το έψαξα με αυτά που διάβασα είδα ότι οι δημιουργοί το σάιτ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά ως προς την δομή και τα θέματα για να μπορεί κάποιος που δεν έχει γνώσεις και εμπειρία με την έρευνα των θησαυρών να καταλάβει και να μάθει πολλά πράγματα.Επίσης είδα ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί έξυπνοι και πολύ γνώστες άνθρωποι από αυτά που διάβασα και χαίρομαι αφάνταστα για αυτό γιατί θα μάθω πολλά πράγματα και εγώ που δεν γνωρίζω πάνω στο θέμα και όπως μου έλεγε ο μπαμπάς μου παιδί μου στην ζωή σου να κάνεις παρέα με έξυπνους ανθρώπους γιατί από αυτούς έχεις μόνο να πάρεις ενώ από τους κουτούς δεν θα πάρεις τίποτα και μόνο θα δώσεις.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους διαχειριστές του σάιτ που αποδέχτηκαν την εγγραφή μου στο σαιτ.Με εκτίμηση προς όλους.ASTERIS
-
XAIΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.
καλημερα. μεταφερθηκε στην σωστη ενοτητα
καλως ηρθες και παλι και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια
Kύριε διαχειριστά καλημέρα και επειδή δεν γνωρίζω καλά το σάιτ αν κάνω κάποια λάθος εγγραφή ως προς την κατηγορία συγχωρέστε λόγω μη γνώσης και σας ευχαριστώ για την υποδοχή.
-
@ASTERIS
Καλως ηλθες στο φορουμ."I'd far rather be happy than right any day."
"And are you?"
"No, that's where it all falls down, of course." -
Ωραίος.. Καλωσόρισες στο φόρουμ.. Εάν θέλεις πες μας και δύο λόγια για σένα.. Από που είσαι.. Πως ξεκίνησες το χομπυ ή πώς βρήκες το σαιτ.. Τυχαία? σου είπε κάποιος άλλος γιαυτό κτλ δηλαδή ένα στίγμα σου.. Εάν θέλεις… Καλή συνέχεια..
Φίλε Lyras θα σου απαντήσω στα ερωτήματα που μου θέτεις και με την ευκαιρία θα μάθετε όλοι κάποια πράγματα για μένα,εγώ παιδιά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα της έρευνας θησαυρών και η μόνη ας πούμε εμπειρία που είχα ήταν εντελώς ξώφαλτσα το 2002 και θα δείτε ότι έχασα και μία ευκαιρία να έχω 2 η 3 μηχανήματα από τα καλύτερα της κάθε εταιρείας τότε.Το 2000 έκανα μία σχέση με μία κοπελιά από Σαλαμίνα μεριά που την γνώρισα στον Πειραιά εντελώς τυχαία,εγώ μένω ΑΘήνα,αυτή λοιπόν η κοπελιά είχε έναν αδελφό που είχε την τύχη να κληρονομήσει έναν θείο τους Αμερικάνο με πολλά λεφτά και δεν είχε παιδιά και τα άφησε όλα στον αδελφό της κοπέλας γιατί είχε το όνομα του ενώ στους υπόλοιπους συγγενείς δεν άφησε κάτι.Ο αδελφός της τότε κοπέλας μου είχε μεγάλο ψώνιο με την χρυσοθηρία πριν κληρονομήσει τον Θείο και έτρεχε για διάφορους θησαυρούς με διάφορες παρέες από πληροφορίες.Μία ημέρα που με είχε καλέσει η κοπέλα στην Σαλαμίνα για φαγητό σπίτι τους(ενώ να πω ότι τον αδελφό είχε τύχει να τον γνωρίσω κάποια στιγμή στον Πειραιά και μας πήγε και μας έκανε το τραπέζι με θαλασσινά στο Πασαλιμάνι)πήγα που λέτε παιδιά σπίτι τους και εγώ μέχρι στιγμής δεν ήξερα ότι είναι κυνηγός θησαυρών και αφού φάγαμε και καθήσαμε στο σαλόνι και λέγαμε διάφορα θέματα περί ανέμων και υδάτων μου λέει κάποια στιγμή ο αδελφός,Αστέρη ξέρεις από έρευνες για θησαυρούς?εγώ τον κοίταξα με περιέργεια γιατί δεν είχα ιδέα και του είπα όχι και γέλασε και μου λέει και αρχίζει να μου λέει για το θέμα και αφού μου είπε πάρα πολλά και εγώ τον άκουγα με περιέργεια έλα μου λέει να σου δείξω κάτι και με πάει ρε παιδιά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού που το είχε σαν αποθήκη και τι να δω όλο το δωμάτιο ήταν γεμάτο με μηχανήματα και τα είχε δεμένα και όχι λυμένα και ακουμπούσαν οι δίσκοι στο πάτωμα και ακουμπούσαν στον τοίχο και είχε και κάτι βαλιτσάκια αλουμινένια χωρίς να ξέρω τι έχουν μέσα και ήταν εικόνα σαν μαγαζί που πουλάει μηχανήματα και αρχίζει να μου λέει ότι από το 2000 μέχρι το 2001 είχε αγοράσει από την Αμερική πάρα πολλά μηχανήματα και έπαιρνε από κάθε εταιρεία το καλύτερο μοντέλο και εγώ τον ρωτάω καλά με αυτά πως είναι να ψάχνεις θησαυρούς και μου λέει (καλά εδώ παιδιά θα γελάσετε μαζί μου αρκετοί και δικαιολογημένα)θέλεις μου λέει εκεί που πηγαίνεις με την αδελφή μου και κάνει ηλιοθεραπεία να σου δώσω 2,3 μηχανήματα να ψάχνεις να περνάει η ώρα σου και του λέω όχι γιατί μην κάνω καμία ζημιά σε κανένα χωρίς να το θέλω και γελάει και μου λέει στα χαρίζω και του λέω και εσύ τι θα έχεις και μου λέει εγώ έχω τόσα μην φοβάσαι δεν θα μου λείψουν και παιδιά ήταν μηχανήματα σχεδόν ολοκαίνουργια και όχι τίποτα μεταχειρισμένα η χτυπημένα αλλά εγώ σκέφτηκα δύο πράγματα ότι δεν έχω σχέση με αυτά και τότε έμενα σε ένα μικρό δυάρι 52 τετραγωνικά με ένα μικρό σαλόνι μία κρεβατοκάμαρα,ένα μικρό μπάνιο και μία μικρή κουζίνα και δεν είχα χώρο να τα βάλω και δεν τα πήρα ο βλάκας μηχανήματα του κουτιού και τελείωσε εκεί το θέμα και το ξέχασα και τώρα τελευταία είδα τυχαία πολλά βιντεάκια που ψάχνουν στην παραλία και παρακινήθηκα να το κάνω και εγώ και με ενδιαφέρει μόνο η παραλία και τίποτα άλλο γιατί εγώ δεν έχω πληροφορίες ούτε για θησαυρούς και ούτε οι γνωστοί μου ασχολούνται με αυτά.