Aγαπητά μέλη του σαιτ γεια σας μετά από πολύ καιρό και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος Jerry για την πολύ ωραία βέργα ραβδοσκοπίας που μου έκανε δώρο χωρίς να μου ζητήσει καμία αμοιβή για την κατασκευή της και ελπίζω να μπορέσω να την μάθω και να την δουλέψω καλά με τον καιρό αν και άσχετος και αν καταφέρω και βρω κάποια πολύτιμα στη παραλίες όπως έχω πει και στον φίλο Jerry θα του στείλω ένα έτσι για το γούρι και για την ευγνωμοσύνη μου προς αυτόν.Παιδιά καλό Φθινόπωρο και Χειμώνα και_ο καθένας να βρει αυτό που επιθυμεί και εύχομαι επίσης στο σαιτ να μην του δημιουργηθεί ξανά πρόβλημα.
-
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ JERRY ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ
@ASTERIS Xερωμε Που ελαβες δωρο Απο Το jerry. MHπος Δικια Μου Βεργα Σου Εκανε Δωρο??? Jerry Σου εδωσα 3 σαουλια. 4 βεργες. Και ενα Χρονο Περιμενο Απο Σενα Ανταλαγμα ενα Τροχακι κοπης Σιδιρου.
Αντε Να Περιμενο Ακομα Αλο Ενα Χρονο. .
ΧΜΜΜΜΜΜ. Ξυνω το μουσι μου.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
@bolek Φίλε μου καλησπέρα,φίλε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς και τι είναι αυτό με τις βέργες που έκανες δώρο στον Jerry και αν η βέργα είναι δικιά σου γιατί εγώ ξέρω ότι την έφτιαξε ο Jerry για μένα.
-
@ASTERIS Δεν Του Εκανα Δωρο Βεργες Και Σαουλια. Θα μου ΕΦερνε Σε Ανταλαγμα Ενα Τροχο Κοπης Σιδιρου. Δεν Ξερω Αν Αυτη Που Πειρες τη εκανα. Εγω. Λιγο Χιουμορ Εκανα. ΑΝ ομος Την ΑνεβασειςΦωτο Να Τη Δω Θα Καταλαβω Αν την Εκανα ΕΓΩ. Αλλα ΠερασεΧρονος Και Μαλον Θα το ψεχασω, Το Θεμα. ΟποςΘα Ξεχασω και Αυτον.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
@bolek Γιωργο εισαι ψυχαρα και εχεις στειλει πολλες κατασκευες σου σαν δωρα,οπως και σε μενα!ευχομαι να σαι καλα εσυ,,οπως και η συντροφος σου...
-
@bolek Φίλε μου εγώ δεν θα εμπλακώ σε τέτοια και απλώς ένοιωσα την ανάγκη από ευγνωμοσύνη να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Jerry για το δώρο του.