@storm σε ποιο νομο παιζει το ολο θεμα?
-
Μελιβοία
@Τσολιας Αν μπείς στο Google Earth και αναζητήσεις για "Μελιβοία", θα σε πετάξει κατευθείαν στο μέρος.
Είναι πάνω απο την Ξάνθη, δίπλα απο τα σύνορα σχεδόν.
Για την αρχαία Μελιβοία δεν γνωρίζω που είναι, εκτός και αν ο Storm θέλει να δώσει συντεταγμένες.| last edited by spyrakos7 Φήμη: 172 | Δημοσιεύσεις: 1437 -
Μελιβοία
@spyrakos7 το εχω κανει ηδη παληκαρι μου αυτο..
και η ιστορια αναφερει 5 σημεια διαφορετικα..
πριν ομως ασχοληθω σε βαθος μιας και ποτε δεν βιαζομαι, ξαναρωτω το στορμ.
αυτες οι αναφορες των ανθρωπων που μιλουσαν για διαφορα, ειναι πραγματικες μαρτυρις, η ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας?το πρωτο κλειδι για εμενα, ειναι αυτη η ερωτηση..
αν αυτο αξιζει, θα ανοιχτει και το επομενο κουβαρι..σιγα σιγα.. -
Μελιβοία
@Τσολιας Οπως εχω γραψει προηγουμενως , ειναι απλα ιστοριες
Απο την στιγμη που δεν εχω καποια ραβδοσκοπικη ενδειξη , η ειναι απλα ιστοριες , η ειναι παρμενα
Το μερος ειναι αναμεσα στο χωριο Σατρες και τα Θρακικα Μετεωρα
Τα παλληκαρια που κανουν ρβδ επι χαρτου ας το ριξουν μια ματια
Για ενα πραγμα να ειστε σιγουροι
Ολες αυτες οι ιστοριες ..... Αμπαρ Καγια , Ρωμαικο Μουσειο , Βοειβοδες , Αρχαια Μελοιβια Αγια Μαρινα, κλπ , ολα αυτα κατι εχουν να κανουν ΚΑΙ με την ΞΑΝΘΗ
Να μην ξεχασω και τον Νικοτσαρα και τον πειρατη μας απο Μαρωνεια Κομοτηνηςευχαριστω
-
Μελιβοία
@storm Οσο για τον Σουσουρα , αυτο ειναι 100% ελεγμενο
Εχουμε βρει αρκετα πραγματα εδω στην περιοχη της Μαρωνειας
Το νησακι ---- ΜΠΟΤΑ ----- μας λειπει , για να ολοκληρωθει το παζλευχαριστω
-
Μελιβοία
@storm αφου ζητησω την κατανοηση της διαχειρησης μιας και η παρακατω φωτο δεν αποτελει σημειο ραβδοσκοπιας αλλα στοιχειο
υπαρκτης περιοχης βαση ονοματολογιας, παληκαρι μου στορμ, ποτε μη λες ποτε..
και θα ακολουθησει και αλλη φωτο.. -
Μελιβοία
@Τσολιας Αδελφε , δεν εχω κανενα προβλημα να πω οτι μπορει να ειναι στην Λαρισα ( την αγαπημενη μου )
Αλα θα μου επιτρεψεις να υποστηριζω , οτι ΕΑΝ υπαρχει αυτη η ιστορια για τα Μελιβοια , αυτη μαλλον θα ειναι στην ΞΑΝΘΗευχαριστω
-
Μελιβοία
@Τσολιας λεξη με λεξη απο τα εγγραφα, βγαινει ακρη..
π.χ φυγαμε απο 2 καστρα μας..σημαντικο στοιχειο..οι δυο λοφοι..ο αλβανος στο μυλο..
με λιγα λογια..βαση γνωστων παληκαριων απο τα διαφορα χωρια τα σημερινα, μπορει να ελενχθει η αληθοφανεια των γραπτων..
σωστος εντοπισμος βαση ιστορικων στοιχειων χρειαζεται, και υπομονη..
παρμενα η απαρτα, αλλο καπελο.. -
Μελιβοία
@Τσολιας δηλαδη το βιβλιο, το οποιο βιβλιο, πως αρχιζει?
διοτι αν δεν αναφερονται μαρτυριες λαογραφικου τυπου, μπορει ναναι και φαντασιωσεις..
κλεινοντας τα σχολια μου, και συμπαθαμε που σε κουρασα αδερφε, μονο με παντρεμα στοιχειων και λαογραφικων γνωσεων βγαινει ακρη..
ευχαριστω και εγω που ταπαμε.. -
Μελιβοία
@Τσολιας Ειπες για Αλβανο στο μυλο
??
ΝΑΙ , εκει διπλα στα δωματια , υπηρχε ενας μυλος ,που δουλευε ο Αλβανος , τον οποιο σκωτοσανε οι Τουρκοιευχαριστω
-
Μελιβοία
@storm επειδη ειμαι και λιγο παραλυτος, χεχε και δεν..πολυ, ο διαλογος των εγγραφων ειναι απο τουρκους?
-
Μελιβοία
@Τσολιας Δεν ξερω για κανενα διαλογο , ουτε εχω διαβασει το κειμενο που ανηρτησε ο Σουλης ( δεν ειμαι πολυ του διαβασματος ΤΩΡΑ ...κουραστηκα
!!!!!!!) , αυτα ειναι πραγματα που τα ακουσα απο ντοπιους παπουδες
ευχαριστω
-
Μελιβοία
@soulis1 σουλη οποτε μπεις, λυσε μου την απορεια των εγγραφων, ως προς την παρουσιαση τους εδω..ποιοι μιλουν κ.λ.π
αντε και πηρα αμπαριζα τον στορμ χωρις να φταιει..χε χεοσο αναφορα το καστρο της βελικας στην φωτο, υπαρχει μια παραξενη συμπτωση..
εχει πολλα απομειναρια απο παλια τυχη..οπως αυτα που φανερωνονται στο διαλογο..