Θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα σε ολα τα μελη του φορουμ που κι εμενα με απασχλει προσωπικα. Εστω οτι καποια στιγμη στην πορεια των αναζητησεων μας βρισκουμε τελικως το πολυποθητο για ολους μας δηλ. τι αλλο τα κιτρινα και ειναι αρκετα να παρει το κρατος και εμεις. Μετα απο εκει τιιιιιιι.....?θα υπαρξει συνεχεια θα εξακολουθουμε να κανουμε το χομπυ μας η θα πουμε ο στοχος επιτευχθη και πλεον ξεχναμε την ερευνα και απολαβμανουμε τη ζωη που μας προσφερουν τα χρηματα...ειναι ενα ερωτημα με βαθος πιστευω για το καθενα μας. Προσωπικα αν ειναι να ερθει εκεινη η ωρα ας ειναι να ερθει αργα...Πιστευω οτι η ουσια ειναι η αναζητηση η εξερευνηση το παθος η παρεα τα γελια οι απογοητευσεις ολα...μηπως η απαντηση που θα δωσουμε ο καθενας μας αποδυκνυει καιτο ποσο ρομαντικοι ερευνητες ημαστε; και γνησιοι;
-
Ρομαντικο ερωτημα
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
να κανω πρωτος την αρχη στην συζητηση???
το χομπυ πριγκηπα μου ειναι προσωπικη ευχαριστηση ανεξαρτητως με τι εχει να κανει
εγω δλδ περα απο ψαχτηρι επειδη ειμαι και γουρονοκυνηγος οταν σκοτωνω ενα γουρουνι σταματω να ασχολουμε με το κυνηγι???
απο το συγκεκριμενο βεβαια περα απο την ευχαριστηση ο χομπιστας ελπιζει και σε καποια ανακαλυψη ισως και αποκατασταση
προσωπικα πιστευω οτι οταν με το καλο καποιο ψαχτηρι σταθει τυχερο και πεσει στο πολυποθητο οχι μονο δεν θα σταματησει τις ερευνες αντιθετως εφοσων θα εχει πλεον και την οικονομικη ανεση τοτε ειναι που θα πεσει με τα μουτρα στις αναζητησεις
κακα τα ψεμματα ειμαστε σαν τις φουτανες
το κοβουνε το χουι??? -
Ρομαντικο ερωτημα
@dimitrisps ειναι πραγματικοτητα αυτο που λες δημητρη και αποδυκνυει την γνησιοτητα σου ως ερευνητης μετα τοσο χρονια αναζητησης.νομιζω οτι ειμαστε οι τελευταιοι ρομαντικοι χομπιστες και το χομπι μας ακρως οικολογικο δεν ρυπαινουμε δε τρομοκρατουμε τα ζωντανα κλπ. Ειμαστε παρεξηγημενοι και αδιαφοροι για το κρατος. ΟΜως η δημιουργια συλλογων πιστευω οτι θα μας βοηθησει να αναδειξουμε τη πραγματικη ομορφια του χομπι μας.
-
Ρομαντικο ερωτημα
Ο/Η @ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ είπε στο Ρομαντικο ερωτημα:
δε τρομοκρατουμε τα ζωντανα
αν μεσα στα ζωντανα που αναφερεις συγκαταλεγονται και τα γρουνια πραγματι δεν τρομοκρατουνται γιατι δεν προλαβαινουν να με δουν
-
Ρομαντικο ερωτημα
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ η λογικη προτρεπει σε τυχον επιτυχια, την ολοκληρωση αυτου του χομπυ..
το παθος το αντιθετο..
ο καθενας ας απαντησει που ανηκει.. -
Ρομαντικο ερωτημα
@dimitrisps χαχαχα....ωραιος ρε μητσο
εχνε περασει 2 ωρες απο τοτε που τογραψα
αν εισανε γρουνι (με το συμπαθειο) θα ησνε ηδη γδαρμενο και στο τσιγκελι κρεμασμενο χιχιχι -
Ρομαντικο ερωτημα
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ φιλε δηλαδη εγω που ειμαι κυνηγος και βγαζω αδεια αν βαρεσω κανα δυο γουρουνια και λαγους ....ο στοχος επετευθει και κρεμαω τα οπλα? Οχι δεν νομιζω
-
Ρομαντικο ερωτημα
@macgyver αλλο οι λαγοι και τα γουρνοπλα αδερφε κι αλλο να λυσεις το προβλημα της ζωης σου δεν ειναι το ιδιο...νομιζω...
-
Ρομαντικο ερωτημα
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ σαν ικια τ ερμα τα σχατζογουρνα...μες τ πατλια θα μ ουχες βρασ το σταρ....
-
Ρομαντικο ερωτημα
τα σχατζογουρνα..
φωτεινε μου παρολο που το πας καλα θελεις μερικα μαθηματα ακομα
ζγατζογρουνα οχι σχατζογρουνα τα λενε για να σε πονηρεψω ενα 3%χιχι
-
Ρομαντικο ερωτημα
@dimitrisps φαντασου να γραψαμε κωδικα εμεις μητσο οπως τα λεμε και να τα ψαχναν οι μελλοντικοι πρωτευουσανοι μετα απο χρονια την αποκωδικοποιηση....
-
Ρομαντικο ερωτημα
@dimitrisps φαντασου να γραψαμε κωδικα εμεις μητσο οπως τα λεμε και να τα ψαχναν οι μελλοντικοι πρωτευουσανοι μετα απο χρονια την αποκωδικοποιηση....
τωρα τι να σουπω ορε πριγκιπα
μουρθε προχτε μια στη λαικη και ρωτησε απο τι γαλα ειναι αυτο το τυρι κυριε
της απαντησα απο αιγοπροβειο
τι ζωο ειναι αυτο κυριε με ξαναρωταει
διασταυρωση λιονταρ με κανις της λεω
μα τι λετε κυριε μου λεει
εγω τι λεω μαρι της λεω η εσυ περα απ την ντρογαλια που εχω αναμεσα στα σκελιαμ δεν ξερς τιποτα αλλο
αμα κατσω και σας πω ιστοριες για τους λεγομενους πρωτευουσιανοτυς θα πρεπει να γραφω μηνες -
Ρομαντικο ερωτημα
@dimitrisps αν και βλαχαρος με βουλα αρμουν δηλαδη με εναν γιο κλαριτζη επαγγελματια εναν βιολιτζη οδευτερος και φετος ο τριτος οχταχρονος ξεκιναει κορνετα και λαουτο ...ζγατζογρουνα πρωτη φορα τα ακουω....οσο ζεις μαθαινεις
-
Ρομαντικο ερωτημα
@soulis1 καλησπερα επειδη το ειδα αυτο το νουμερο απανταω εχουν βρεθει πανω απο 2μυρια και βαλε σε ευρω στην περιοχη μου απο 2 ατομα φιλικα τζιμακος.
-
Ρομαντικο ερωτημα
Εγώ πάντως το μεγαλύτερο νούμερο σε αντάρτικο κίτρινο που γνωρίζω στάνταρ και όχι φήμες είναι 1200 κομμάτια
και το μεγαλύτερο τούρκικο είναι 3 πιθάρια σε γκρέμισμα σε παλιό αρχοντικό στα δικαστήρια στην Δράμα και τα περισσότερα ήταν ασημένιαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1