παιζει κανενα σχεδειακι...
-
μετατροπη καυστηρα πετρελαιου σε πελλετ...
Ο/Η @ntraaxtar1 είπε στο μετατροπη καυστηρα πετρελαιου σε πελλετ...:
παιζει κανενα σχεδειακι...
Δεν γινετε και μην κανεις το λαθος να βαλεις καυστηρα πελετ σε λεβητα πετρελαιου.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@ntraaxtar1
Απλα τεχνικα θεματα ασχετα καυστηρα.
Το μαντεμι εχει θεμα με το καθαρισμα των διαδρομων(αμα σου κατσει πελετ να καπνιζει και πιασει πισα την Εκατσες).
Πρεπει ο Καυστηρας να ειναι στο ΚΕΝΤΡΟ - ΨΗΛΑ του θαλαμου μαντεμια οπου η μπουκα ειναι χαμηλα δεν κανουν.
Εαν δεν ειναι Ψηλα θα θελει καθε μερα καθαρισμα και εαν δεν γινει θα χαλα η φωτια.
Για να βαλεις Κοχλια σε καυστηρα πετρελαιου πρεπει να ειναι Αναποδος σαλιγκαρος (το μοτερ πανω}.
Η αυτονομια ειναι αστα να πανε και θες και μοτερ με Ροοστατη και το 99,99999% δεν περνει.
Αμα ο πελατης ειναι φτωχος πες του να βαλει σομπα γιατι θα πληρωση αυτο το πραγμα ΧΡΥΣΟ"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@moyia δλδ μονο σετ λεβητα καυστηρα πελλετ? πατεντα και τετοια ειναι λαλακιες?
-
@ntraaxtar1
Σακη, κανονικα ναι.
Απο εκει και περα ΕΑΝ ο λεβητας κανει (ψηλα - κεντρο) αντε να βαλεις μονο καυστηρα-αυτονομια που πανε πακετο αλλα και παλι πας στα 1000+ ευρω αναλογα με τις θερμιδες."It's only the mind which separates reality from truth."
Ο/Η @moyia είπε στο μετατροπη καυστηρα πετρελαιου σε πελλετ...:
@ntraaxtar1
Σακη, κανονικα ναι.
Απο εκει και περα ΕΑΝ ο λεβητας κανει (ψηλα - κεντρο) αντε να βαλεις μονο καυστηρα-αυτονομια που πανε πακετο αλλα και παλι πας στα 1000+ ευρω αναλογα με τις θερμιδες.Και μη ξεχναμε το Σιλο γεμισματος!!!
@moyia συμφωνω σε λες ναι αλλα...με λιγακι υπολογισμο περιπου το κοστος μετατροπης θα βγει στο 500ρικο και με συλο...
δες μια ενα βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=eijY6uD6Ki4
-
@ntraaxtar1 καλησπέρα και απο εμενα. Φιλε μου απο θεμα καταναλοσης και ταλεποριας απο μερους μου δεν συμφέρει. Θα σου εκανα μια πρόταση για καυστηρα φ.α αν περναει απο εκει αλλιώς θα προτιμούσα καυστηρα γκαζιού είτε με δεξαμενη αν υπαρχει δυνατοτητα η με συστηχια μπουκαλες. Γνωμη μου
-
@ntraaxtar1
Κατι τετοια φτιαχνουν και μετα σου λεει πηρανε φωτια.
Αυτο το πραγμα δεν ειναι ουτε ΚΟΝΤΑ Αυτονομια."It's only the mind which separates reality from truth."
@George ελεγα για πελλετ διοτη εχχω δυο καυστηρες πετρελαιου και ελεγα μηπως περνει καμια πατεντα μετατροπη σε πελλετ
-
@George ελεγα για πελλετ διοτη εχχω δυο καυστηρες πετρελαιου και ελεγα μηπως περνει καμια πατεντα μετατροπη σε πελλετ
Θες να φτιαξεις ενα Ξυλολεβητα με 200-300 ευρω?
@ntraaxtar1 αν πάντως θέλεις να κάνεις κάτι άλλο απο αυτα που προανεφερα ευχαριστως να σε βοηθησω τεχνικα σε οτι χριαστεις
-
@moyia απλα σακη ελεγα με εναν καυστηρα πετρελαιου που εχω μηπως γινοταν σε πελλετ...τωρα αν εχω καθε λιγο και λιγακι βουλωματα και και..μια χαρα ειμαι και με το πετρελαιο
-
@ntraaxtar1
Καλητερα να επενδυσεις σε καλητερο Λεβητα ή Μονωση παρα σε τετοιο συστημα.Εγω με τη πρωτη ευκαιρια θελω να χτυπησω ενα Chappee 80kcal.....
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@moyia συμπηκνωσης ειναι?
Ας ειναι και απλος απο το Πυρκαλ που εχω τωρα καλητερος ειναι.
Αλλιος Ideal τα buderus δεν τα συμπαθω,εαν ειναι να παρω buderus καλητερα να παρω Oscar ."It's only the mind which separates reality from truth."
@moyia φιλε ηταν και ειναι οτι καλητερο εχω δουλεψει και εχω και στο σπιτι. Το κακο ειναι οτι η κλιματικα σταματησε την εισαγωγή και φερνει ντε ντιντριχ που και αυτο ειναι στων ομιλο μπαξη αλλα υποδιεστερο. Αν βρεις στοκ χτυπα το δεν θα το μετανιωσεις.
-
Ο/Η @George είπε στο μετατροπη καυστηρα πετρελαιου σε πελλετ...:
@moyia φιλε ηταν και ειναι οτι καλητερο εχω δουλεψει και εχω και στο σπιτι. Το κακο ειναι οτι η κλιματικα σταματησε την εισαγωγή και φερνει ντε ντιντριχ που και αυτο ειναι στων ομιλο μπαξη αλλα υποδιεστερο. Αν βρεις στοκ χτυπα το δεν θα το μετανιωσεις.
Φιλε ειμαι Καυστηρατζης
@moyia εγω εγκαταστατης. Επομενος ειναι ασκοπο να πω για πεντε διαδρομες καυσαεριων. Πως πας απο δουλειά
-
@moyia και γιατι οχι συμπηκνωση σακη...κερδος δεν θα εχεις? και λιγο πολυ στα ιδια χρηματα θα βγει..ψλα χαμπλα