καθομαι και το σκεφτομαι και θα γραψω δυο κβεντες χωρις φυσικα να το εκλαβετε απο μερος μου ως ειρωνεια
ωρε μαγγες 10 μυρια Ελληνες ειμαστε 15 μυρια ψαχνουν
μαζι με εμας ερχονται και οι βουλγαροι και οι τσαμηδες και οι τουρκαλαδες κοκ και λογικα γινομασται καμοια 20αρια μυρια. ολοι εχουμε το λιγοτερο απο ενα κιβωτιο λεω εγω πληροφορια!!!!!!!!!!!! αν και οι πιο πολοι μιλανε για φορτωματα. ολοι μας παραδεχομαστε οτι ενα ποσοστο απο αυτα τα φορτωματα εχει παρθει. να εχουν παρθει τα μισα????????????? μενουν αλλα τοσα!!!!
ΣΩΣΤΑ?????
20 ΜΥΡΙΑ λοιπον κοσμος απο ενα φορτωμα που αντιστοιχει στον καθενα ειναι κανα 10αρι μυρια κιβωτια η πιθαρια η βαρελακια η σεντουκια
απο 9000 να εχει το καθε κουτι η κιουπι θα μαζωχτουνε μανι μανι ο προυπολογισμος 10 πλανητων
ΟΡΕ!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΓΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!1
χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΟΙ!!!
ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΙΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!
-
Ο/Η @kyklwpas είπε στο ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΙΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!:
άμα στα χρωστάει θα τα βρείς! εαν όχι άστο! καλή καρδιά! πάντος η προσπάθεια μετράει!!
INDIANA JONES ΦΙΛΑΡΑΚΙ 40 χρονια!!!!!!!!!!!!!
-
Ο/Η @dimitrisps είπε στο ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΙΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!:
λογικα απο τοσα μηχανακια που εχει ο καθενας μας φτασανε τα μηχανηματα να ειναι πιο πολα απ τσ λιρες
χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα μπλαρια???
αυτα τα ερμα οσα και νατανε επρεπε να ειχανε κουψουμεσαστει -
@dimitrisps Αμα φαντασιωνεσαι τα ανυπαρκτα και βεβαια εισαι αρωστος. Τη γριπη ολοι την αρπαζουν αλλα μερικοι δε λενε να γιανουν. Τους παιρνει μερικες δεκαετιες και οταν αποκαμουν αρχιζουν και διηγουνται ιστοριες με σαλτσες στους νεους για να το παιξουνε ηρωες του '21
Αλλοι οτι και να δουνε εξω στο βουνο τους κανει για σημαδι και νομιζουν οτι βγαλανε λαγο
Αλλοι μιλανε για ονειρα παλι που ομως ειδαν καποιοι αλλοι.
Οι περισσοτεροι οπου δουνε τρυπα λενε οτι τους τα πηρανε και οι ιδιοι μονο αερα βουνισιο πηρανε παλι αλλα χαλαλι
Και αυτοι που ειναι αρωστοι καιρο ξαφνικα νομιζουνε οτι στο παλιο τους σπιτι πρεπει να ειναι κρυμενα εκει κατω στο υπογειο το παλιο.
Ο παππους λεει τα βροντουσε γερα αλλα πεθανε ο κακομοιρος φτωχος και δε τα βρηκε κανενας ωρε παιδια.
Στα συνορα βλεπουνε ολοι σημαδι πολυ αλλα κανενας τους δε βρισκει το λιλι
Η λιρα μαλλον ειναι κακομοιρα και παρεσυρε τον κοσμο με πλημμυρα.
Βγειτε και ψαξτε λεω με λογικη γιατι εχαθηκε και το βρακι
Ολοι μιλανε για δουλειες τα Σαββατα και τις Κυριακες -
@VAN η γνώμη μου είναι ότι το πας χαλαρά και εκεί που σε πέρνει γενικά! χομπι είναι στο κάτω κάτω! ότι χομπι και να κάνεις θα φας κάποια λεφτά! τώρα εαν είσαι εθισμένος ότι και να κάνεις θα καταστραφείς ακόμα και ψάρεμα να είναι αυτό...
-
@PERSEAS δεν ισοπαιδονωνται ολα ανηψουδ. κατι εχει απομεινει. η ανεχεια ομως και ο ποθος οταν υπερβαινουν τα ορια μετατρεπεται σε υστερια
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!! το χομπυ με λιγα λογια ειναι χομπυ
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!! -
Ο/Η @VAN είπε στο ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΙΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!:
κι εγω οταν γυρισα απο εξω πηρα εναν ανιχνευτη να τον γρατσουναω στο πεθεροχωρι. και που να ηξερα οτι θα εφτανα στις 140 φορες ψαξιμο να βγαλω μεροκαματο τις 138. αρα το αγωγι ξυπναει τον αγωγιατη. αγνωστες οι βουλες του Κυριου
https://www.youtube.com/watch?v=a1ZpxDSh060
Διευχων λοιπον!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο/Η @VAN είπε στο ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΙΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!:
διευχων για σενα ή για μενα?? αν ειναι για μενα τοτε ακυρο
αααααα ρεεεεεε δασκαλε ουτε απο πλακα δεν καταλαβαινεις!!
-
Λιρόνια υπάρχουν...αποστατικά μηχανήματα υπάρχουν...τοπικά μηχανήματα υπάρχουν ....χρυσοκυνηγητές υπάρχουν...άρα κάποιοι κρύβουν εισοδήματα ... για αυτό μπήκαμε στα μνημόνια....οι χρυσοθήρες θα φταίνε που δεν δηλώνουν τις λίρες....βγάλτε ρε φιλάρες τις κινέζες από τα σεντούκια .....δώστε τις στην κυβέρνηση να σωθεί η χώρα.... ετσι δεν λένε στις τηλεοράσεις όταν γίνονται δηλώσεις ανασκαφής ...οτι αν βρεθεί ο θησαυρός θα ξεχρεώσει η χώρα....τι περιμένετε βρε άπονοι χρυσοθήρες...
-
Μάλλον στην φαντασία μας τα πολλά λιρόνια ...............
Το όλο θέμα κατά την γνώμη μου '' μπάζει '' από την αρχή , στης ιστορίες της πιάτσας ........
Δηλαδή , εγώ προσωπικά μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχω ακούσει ούτε μια ιστορία '' δεμένη με λογική ,
και στοιχεία τα οποία ταιριάζουν με την ιστορία και γενικά με την πραγματικότητα '' , έχω κάνει κουβέντα με αρκετούς παλιούς χρυσοθήρες οι οποίοι είναι στο αντικείμενο 40 και περισσότερα χρόνια , και μπορούν για δυο μέρες να σου λεν ασταμάτητα ιστορίες , τίποτα όμως σοβαρό !!!!!! -
προσωπικα πιστευω οτι εχει αλλα το 90% ειναι ατομικες αποκρυψεις με λιγα κομματια μπορει να υπαρχουν και μεγαλυτερες δουλειες δε πιστευω πανω απο 20-30 να μειναν σε ολη την Ελλαδα.Γνωριζω 2 καζανια που βγηκσαν τυχαια ση γειτονια μου πριν απο καμμια 10ετια πισγτευω θα χει κι αλλες τετοιες αλλα οχι πολλες
| last edited by ΑΝΔΡΕΑΣ Φήμη: 2429 | Δημοσιεύσεις: 4876 -
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΙΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!:
προσωπικα πιστευω οτι εχει αλλα το 90% ειναι ατομικες αποκρυψεις με λιγα κομματια μπορει να υπαρχουν και μεγαλυτερες δουλειες δε πιστευω πανω απο 20-30 να μειναν σε ολη την Ελλαδα.Γνωριζω 2 καζανια που βγηκσαν τυχαια ση γειτονια μου πριν απο καμμια 10ετια πισγτευω θα χει κι αλλες τετοιες αλλα οχι πολλες
Νομίζω , πως η θεωρία τον πιθανοτήτων για το πόσες δουλειές έμειναν είναι άκυρη στο αντικείμενο μας , μπορεί να μην υπάρχει καμία απολύτως , αλλά και μπορεί να υπάρχουν χίλιες δουλειές.
Τα ποσοστά θα ήταν μόνο σε μια περίπτωση αντικειμενικά : αν ήμασταν παρών σε όλες της δουλειές που μπήκαν , αλλά και σε όσες βγήκαν Φιλικά ...... -
@Σταύρος
Τα ψαχτηρια είναι σα τη Γάτα του Σρέντιγκερ.
Μία λανθάνουσα κατάσταση."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@dimitrisps
Μητσιομ ένα 50% βγήκε ένα 20% θα βγει κάποια στιγμή και το υπόλοιπο ποσοστό 30% θα βγει με πιθανότητα που τείνει στο απόλυτο μηδέν.
Για το 30% που έχει άπειρο ελάχιστες πιθα φταίνε τα ψαχτηρια."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."