Γεια σας. Θέλω να μοιραστώ μια εμπειρία που είχαμε εγώ και δυο φίλοι μου εχθές το απόγευμα. Ήμασταν σε μια περιοχή και ψάχναμε ένα σημάδι αλλά δεν το βρήκαμε μέχρι τώρα το σημάδι το ψάχνουμε εδώ και καιρό. Είχαμε και ένα σκυλάκι μαζί μας δικό μου. Έχω τρία σκυλάκια το συγκεκριμένο είναι πιο ήρεμο από τα άλλα δυο δηλαδή τα άλλα δυο γαβγίζουν αν περάσει κάποιος έξω από το σπίτι ενώ το συγκεκριμένο ναι μεν γαβγίζει αλλά τις περισσότερες φορές δεν γαβγίζει και δεν δίνει και πολύ σημασία. Απλά θέλω να επισημάνω ότι είναι ήρεμο σκυλί. Ήμασταν λοιπόν μέσα σε εκείνη την περιοχή στο βουνό και κατεβήκαμε αργότερα σε ένα ρέμα που έχει πάρα πολλές πέτρες και βράχια μεγάλα.
Εκεί σε ένα μεγάλο βράχο ένας φίλος μου παρατήρησε κάποιες λακούβες-λακάκια. Νομίζω 14 στο σύνολο. Τρία σχηματίζουν ένα Δ και τα άλλα είναι σκόρπια. Λίγο πιο πέρα υπάρχει ένα σημείο που έχει κάποιες μαζεμένες πέτρες που πρέπει δυο η τρία άτομα να πιάσουν για να σηκώσουν μια από αυτές. Από περιέργεια σηκώσαμε δυο και εκεί που ήταν όλα ήρεμα '' ήρεμος καιρός ζεστός σχετικά '' βγήκε ένας αέρας ''κρύος'' απίστευτος για μερικά δευτερόλεπτα. Ένας από την παρέα είπε κάτι για μαγείες κτλ αλλά αυτά εγώ δεν τα πιστεύω. Το πρώτο περίεργο ήταν ο αέρας και το δεύτερο ήταν το γάβγισμα του σκυλιού. για 5 λεπτά περίπου να γαβγίζει και να ουρλιάζει σαν τρελό μέχρι που φύγαμε αλλιώς δεν σταματούσε. Γάβγιζε και ερχόταν προς τα πίσω προς το μέρος που ήμασταν. Ίσως έβλεπε κάτι που δεν μπορούσαμε να δούμε εμείς? λέω εγώ τώρα. Σε όλη την διάρκεια της αναζήτησης στην περιοχή μπορεί να συναντήσαμε 150 σαύρες και το σκυλί απλά τις κυνηγούσε και έχωνε την μουσούδα του στο χώμα οπότε για σαύρα δεν γάβγιζε ούτε για φίδι επίσης επειδή θα το βλέπαμε. Αρκούδα η λύκος η κάποιο άλλο ζώο αποκλείεται θα το είχαμε δει επειδή δεν είχε πάρα πολύ βλάστηση. Τρίτο περίεργο φαινόμενο ήταν η κούραση που νιώσαμε για να γυρίσουμε πίσω στο αυτοκίνητο. Διανύσαμε απόσταση 500 μέτρα περίπου αλλά και οι τρεις μας νιώσαμε λες και διανύσαμε χιλιόμετρα. Κούραση και κάψα στα μάτια. Ποια είναι η γνώμη σας γενικά για το θέμα? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτο και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Θέλω να πάω ξανά να φωτογραφήσω και τα σημάδια και την περιοχή αλλά δεν ξέρω διστάζω λίγο. Οι άλλοι δυο δεν πρόκειται να πάνε εκεί με τίποτα φοβήθηκαν πάρα πολύ.
Σε τούρκικο site που είδα σήμερα τέτοιου είδους λακάκια- τρύπες έγραφε ότι στην περιοχή μπορεί να έχει τάφους αλλά δεν ξέρω αν τα ερμηνευουν σωστά. επίσης σε μια λακούβα είχε μικρο λούκι και δίπλα άλλη λακούβα που ενώνονταν γι αυτό έγραφε ότι υπάρχουν δυο δωμάτια νεκρικοί θάλαμοι με θησαυρούς μέσα και με 5 η και παραπάνω άτομα θαμμένα μέσα.
Γενικά ποιά είναι η γνώμη σας για το θέμα? Αν κάποιος/α βίωσε τέτοια εμπειρία παρακαλώ ας γράψει η αν κάποιος γνωρίζει κάτι γενικά ας γράψει.
-
Περίεργο συμβάν
-
Περίεργο συμβάν
Φίλε αν θέλεις την γνώμη μου μην ξαναπατάς εκεί ....θα πάθεις ζημιά....το ίδιο πράγμα μου έτυχε και εμένα ,,, στα Γρεβενά ....μόλις άνοιξα ένα μηχάνημα που είχα για κενό ... ο σκύλος μου τρελάθηκε και ορμούσε εκεί που σημάδευα και ήταν το κενό ...έκανε σαν τρελό το σκυλί ...εν συνεχεία ένα εμφανίζεται σύννεφο μέσα στην καλοκαιρία το οποίο έριξε τόσο νερό εκείνη την στιγμή που δεν μπορούσαμε να δούμε στο ένα μέτρο...άσε που μερικοί έβλεπαν μέσα στην καταιγίδα φιγούρες να γυρνάνε γύρω από το αυτοκίνητο...εγώ βέβαια δεν έβλεπα τίποτε...στην συνέχεια το sitroen GSA που είχα τότε σηκώθηκε μόνο του στην τελευταία σκάλα ανύψωσης του υδραυλικού και κοκάλωσε εκεί...με αποτέλεσμα να σπάσουν οι μπιλιοφόροι μέχρι να φτάσουμε στα Γιάννενα...το τρελό ήταν μόλις φτάσαμε έξω από το συνεργείο έκανε ενα τσάφ η βαλβίδα του υδραυλικού και επανήλθε το υδραυλικό σύστημα της sitroen στο φυσιολογικό....Αργότερα που έγινε διαπλάτυνση του δρόμου...εκεί βρήκαν σωρό από αποκεφαλισμένους σκελετούς....τρεις με τέσσερις μπουλντόζες έπαθαν ζημιές ...τα ξανασκέπασαν και μετακίνησαν τον δρόμο κατά δέκα μέτρα ώστε να μην περνάει από πάνω.... στο σημείο αυτό έγιναν πολλά τροχαία ...και ιδικά τρελά τελαπαρίσματα.... τελείως στο ίσιωμα ...έδειξε το σημείο και η τηλεόραση σε μία εκπομπή...μέχρι που καταργήθηκε αυτό το κομμάτι του δρόμου μετά από απαίτηση των κατοίκων με νέα χάραξη.... γιατί πολύς κόσμος φοβούνταν να περάσουν από εκεί....πιστεύω ότι εκεί είναι αδικοχαμένοι αποτρόπαια σφαγιασμένοι άνθρωποι και τους χαλάτε την ησυχία τους... ή τούρκικοι τάφοι.
-
Περίεργο συμβάν
@twins
Περίεργα πράματα τελικά συμβαίνουν. Φαντάζομαι και άλλοι θα έχουν βιώσει τέτοιου είδους καταστάσεις. Όλα αυτά που εγραψες τα πιστεύω. Η αντίδραση του σκύλου γενικά δεν μπορεί να εξηγηθεί. Ουτε ο κρύος αέρας φυσικά ουτε και η βροχή που ηταν στο συμβάν που ανεφερες. εμείς ευτυχώς που δεν είχαμε μηχανήματα ανιχνευτές μαζί μας αν είχαμε ίσως να συνέβαιναν και άλλα| last edited by Nikos83 Φήμη: 9 | Δημοσιεύσεις: 97 -
Περίεργο συμβάν
τι λετε ρε παιδια τωρα πραγματικα συναρπαστικες διηγησεις ας πουν κι αλλοι παρομοιες
| last edited by ΑΝΔΡΕΑΣ Φήμη: 2426 | Δημοσιεύσεις: 4873 -
Περίεργο συμβάν
@john-john
Γεια σου συνάδελφε για κοινωνία δεν ξέρω ίσως μετά το Πάσχα γιατί ούτε νηστεία κράτησα και ούτε έχω εξομολογηθεί.
Πάντως το σκέφτηκα ξανά και δεν θα πάω εκεί παρά μόνο μαζί με κάποιον ή κάποιους που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιου είδους καταστάσεις -
Περίεργο συμβάν
@ΦΟΙΝΙΞ
Γεια σου συνάδελφε. Εγώ απ τα λίγα που ξέρω κατάλαβα ότι κάτι παίζει σχετικά με απόκρυψη. Τα σημάδια οι μαζεμένες πέτρες το μέρος γενικά λέει πολλά.
Από τα άλλα τα ανεξήγητα κατάλαβα ότι υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε είτε είναι καλοπροαίρετες είτε όχι πρέπει να υπάρχουν. Σε διαβασμενα που λένε και τέτοια ειλικρινά δεν πίστευα και δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο με αυτό που προανέφερα. Μετά το συμβάν όμως από τον σκεπτικισμό πέρασα στο στάδιο της έρευνας και της προσπάθειάς ερμηνείας της κατάστασης που συνέβη. -
Περίεργο συμβάν
@Nikos83
Νικο τι να σε πω βρε αδερφε εχε τον νου σου εμαθες τιποτα ποιο συγκεκριμενο για το ιστορικο της περιοχης παντως προσεχε -
Περίεργο συμβάν
Ο/Η @spartakos1967 είπε στο Περίεργο συμβάν:
@ΦΟΙΝΙΞ Ελά Σπύρο... ¨Ελαααααα.. Σύνελθε.. χαχαχαχα.
Ε Γιωργο που εισαι φιλεεεεε!!! χαχαχαχαχαχα
-
Περίεργο συμβάν
@ΦΟΙΝΙΞ
Το ιστορικό είναι πλήρες. Κάστρο κοντά έχει βυζαντινό λένε ότι είναι. Κομιτατζήδες πέρασαν σίγουρα. Γαλλικό φυλάκιο σχετικά κοντά απ τον πρώτο παγκόσμιο έχει και στέκεται ακόμη όπου στο φυλάκιο είχα βρει με τοπικο ενα κασονι με σφαίρες. Αντάρτες στην περιοχή είχε 100%
Αυτά που σου λέω τώρα είναι σε περιοχή περιμετρικά 1,5 με δύο χιλιόμετρα ίσως λίγο παραπάνω -
Περίεργο συμβάν
Ο/Η @Nikos83 είπε στο Περίεργο συμβάν:
@ΦΟΙΝΙΞ
Το ιστορικό είναι πλήρες. Κάστρο κοντά έχει βυζαντινό λένε ότι είναι. Κομιτατζήδες πέρασαν σίγουρα. Γαλλικό φυλάκιο σχετικά κοντά απ τον πρώτο παγκόσμιο έχει και στέκεται ακόμη όπου στο φυλάκιο είχα βρει με τοπικο ενα κασονι με σφαίρες. Αντάρτες στην περιοχή είχε 100%
Αυτά που σου λέω τώρα είναι σε περιοχή περιμετρικά 1,5 με δύο χιλιόμετρα ίσως λίγο παραπάνωΕ τι να σε πω τωρα απο εδω Νικολακη τι να σε πω
-
Περίεργο συμβάν
@georgiadis1967
Σε καταλαβαίνω φίλε ήδη το είπα σε έναν παπά και μου είπε ότι τα φοβάται αυτά τα πράγματα και δεν αναλαμβάνει. Κάλιστα μπορώ να πω σε κάποιον άλλον αλλά σκέφτομαι το εξής ο χριστιανός παπάς μπορεί να δώσει την λυση ? Μήπως χρειάζεται μουσουλμάνος πχ? Η μήπως εβραίος ή κάποιος άλλος. Όπως προανεφερε και ο άλλος φίλος αν υπάρχει κάποια λύση αυτή ίσως την δίνει το ντοκουμέντο εάν υπάρχει.
Ίσως όμως και να μην τα '' διάβασε '' κανείς ίσως απλά το μέρος να αποτελεί τόπο συγκέντρωσης διαφόρων οντοτήτων η πνευμάτων που δημιουργούν θέματα σε όποιον ή οποίους κοντεύουν εκεί. -
Περίεργο συμβάν
Για εμένα θα πρέπει να ξανα πάς από εκεί φίλε μου! Το ξέρω ότι ήταν τρομακτικό όλο αυτό αλλά δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα με μία επίσκεψη γιατί π.χ μπορεί να ήταν όντως κάτι παραφυσικό ή μπορεί να ήταν απλά ένας λάθος συγχρονισμός κακών γεγονότων που να έδωσαν λάθος εντύπωση! Μου έχει συμβεί κι εμένα κάτι παρόμοιο που όταν ξαναπήγα για δεύτερη φορά και είδα πιο ορθολογικά τα πράγματα κατάλαβα ότι δεν ήταν τίποτα (χωρίς να απαρνιέμαι βέβαια τις παραφυσικές δραστηριότητες που μπορεί να συμβαίνουν, απλά σε εμένα τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα!) Άποψη μου φιλικά πάντα!