H Αλβανοί θα είναι πάντα εχθροί της Ελλάδος....εδώ τους κάναμε ανθρώπους....τους παραδώσαμε τεχνογνωσία τους μάθαμε τέχνες αλλά για την κονόμα των εργολάβων που έχτιζαν μία πολυκατοικία σε ένα μήνα...τους μάθαμε σύγχρονη γεωργία ....και στα χωράφια μας δουλεύουν Αλβανοί επειδή οι Έλληνες κάθονται στο καφενείο....το τεχνικό προσωπικό της Ελλάδος ανερχόταν το 1970--80 στο 95% από Έλληνες τεχνικούς.... το 2017 οι Έλληνες τεχνικοί ανέρχονται μετά βίας στο 43% και μόλις συνταξιοδοτηθούν οι μαγαζάτορες τεχνίτες ....(συνεργεία αυτοκινήτων,υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι....κλπ τεχνικοί κλάδοι)... το ποσοστό θα πέσει στο 23%....εδώ όλοι θέλουν καρέκλα γραφείο και ταμείο... εξαρτώμεθα από τους ξένους εργάτες κατά 65%....οι Έλληνες είναι μορφωμένοι....αλλά νηστικοί....φανταστείτε τι άχρηστη νεολαία φτιάξανε και φτιάξαμε...μάντης κακών δεν θέλω να γίνω ....αλλά το κουβέρνο της αποτυχημένης μασονίας στην Ελλάδα δεν θα κρατήσει για πολύ....εδώ και πολύ καιρό οι μασόνοι της Ελλάδος κατέβασαν τα παντελόνια τους και φορέσανε το στρίγκ ....παλιά οι Ελληνες μασόνοι και οι τέκτονες πρόσεχαν το μαγαζί γωνία που λέγετε Ελλάδα...τώρα τι....αν συνεχίσουμε να τους χαϊδεύουμε σε πολιτικό επίπεδο και να αδρανούμε ....σε δέκα χρόνια οι καλοθρεμμένοι Αλβανοί που τους έχουμε στα όπα όπα θα μας επιτεθούν μαζί με την Τουρκία ....και η Ελλάδα θα χάσει το μισό Αιγαίο... την Ήπειρο ...την δυτική Μακεδονία και την Θράκη....κατά τα άλλα η αφασία των κυβερνώντων σπάει καρύδια....αλλά και αυτοί που τους κατευθύνουν εντός δεν λυπούνται έναν λάο που τους έκανε μάγκες....νησάφι πιά ...
http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/635553_terastia-fortia-oplon-stelnei-i-toyrkia-stin-alvania
-
Η Αλβανοί εξοπλίζονται από την Τουρκία γιατί;;;;
-
Ανακοινώθηκε σήμερα η πιθανή ένωση Κοσόβου και Αλβανίας....μένει να δούμε πώς θα γίνει.....βαράτε βιολιτζήδες
http://www.kathimerini.gr/810560/article/epikairothta/kosmos/rama-anapofeykth-h-enwsh-alvanias---kosovoy -
Το παράδοξο είναι οτι και οι Ιταλοί <<φίλοι>> μας εξοπλίζουν δωρεάν την Αλβανία....μήπως τους γυάλισε η ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος Αλβανίας ...και τα δισεκατομμύρια κυβικά φυσικού Αερίου....που βρέθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων....και εμείς τον ύπνο του δικαίου....τι να πει κανείς για το Μ....της αληνής...
-
-
Εχε υπ' όψιν σου, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που βάζεις είναι ίσως η ιστοσελίδα με τα περισσότερα fake news. Είναι ρωσικών συμφερόντων και ως εκ τούτου έχει ανάλογο θεματολόγιο. Πχ μας ζάλισε τον έρωτα με το SU-35GR που αν το πάρουμε με ροδάκινα και μήλα θα γ@μ@με και θα δέρνουμε στον ουρανό του Αιγαίου.
Σοβαρότερος λόγος ανησυχίας είδικά για την Αλβανία είναι το ανεξέλεγκτο της παρουσίας τους εντός της Ελλάδο, η ευκολία με την οποία η νεολαία τους κινείται μέσα στα στρώματα της δικης μας νεολαίας από την λούμπεν ώς και την ανώτερη, χωρίς να ξεχνούν ούτε μιά στιγμή ότι είναι αλβανοί. Ως προς τα εξοπλιστικά, να ανησυχήσεις μόνο αν με κάποιον τρόπο αποκτήσει αεροπορία. -
@Chris1 Το θέμα δεν είναι μόνο οτι δεν ξεχνούν ότι είναι Αλβανοί ....δεν θέλω εγώ τουλάχιστον να το ξεχνούν οτι είναι Αλβανοί δεν είναι ντροπή να είναι κάποιος Αλβανός ....αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνούν είναι ότι... οι Έλληνες ....όταν οι Αλβανοί ήρθαν στην Ελλάδα.... και τους έντυσαν ........και τους τάισαν και τους έδωσαν δουλειά....ναι πιστεύω ότι τους εκμεταλλεύτικαν μερικοί ...αλλά όχι όλοι ....στο νησί τα μεροκάματα που έδινα εγώ και άλλοι πολλοί για το μάζεμα της ελιάς που ήταν 50 ευρώ την ημέρα με φαγητό ...και αυτό επειδή οι δικοί μας οι ελληνάρες καθόταν στο καφενείο και έτρωγαν την σύνταξη των παππούδων τους...όμως δεν νομίζω ότι τους αδικούσαμε τους Αλβανούς ...ότι έφτιαξαν στην Αλβανία σπίτια κλπ ....από που τα έβγαλαν τα λευτά ....επιπλώσεις ολόκληρες τους χάριζαν στα βόρεια προάστια των Αθηνών ...φίλος μου νταλικέρης έκανε πάνω από 150 μετακομίσεις οικοσκευών που τους είχαν χαρίσει....εγώ χάρισα σε μία οικογένεια Αλβανών δύο κρεβάτια ολοκαίνουργια ....ένα καναπέ κρεβάτι....και την εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος στην δημοτική 24ρων τόμων ...όταν έκανα ανακαίνιση το σπίτι μου στην Αθήνα ....και μία μέρα δεν είχα εκείνη την στιγμή 5 ευρώ να της δώσω της κυρίας που μου ζήτησε επιπλέον για ένα καθάρισμα που την έβαλε η μητέρα μου να κάνει στο σπίτι και αντί να μου πει εντάξει (τόσα πράγματα μου χάρισες) μου είπε οτι θα έρθει αυριο το μεσημέρι να της τα δώσουμε....εντάξει της τα έδωσα ...αλώστε θα της έλεγα να έρθει το βράδυ που θα έβγαινα στο ΑΤΜ να βγάλω λευτά ...αλλά περίμενα οτι θα μου έλεγε αστα....όπως πολλές φορές της έδωσα παραπάνω και δεν πήρα ρέστα και της είπα αστα ....Οι Αλβανοί δεν ξέρουν την λέξη ευχαριστώ....είναι αχάριστοι ...και άφιλοι...φυσικά δεν την ξαναπήρα για δουλειά ....ούτε αυτή ούτε τον σύζυγό της ...το ενημέρωσα και στους φίλους και συγγενείς για την αχαριστία της και σε ένα εξάμηνο έφυγαν για Αλβανία....ας ήταν καλύτεροι....δεν το λέω αυτό από τσιγκουνιά ή για πέντε ευρώ ....το λέω για το γαμώτο...και για τον τρόπο που απαίτησε τα 5 ευρώ του τύπου ....εγώ αυτά που δουλευω τα θέλω....οκ....αστην στην Αλβανία να μάθει τρόπους κλπ
-
Άτιμη ράτσα οι Αλβανοί...βέβαια δεν περιμένω ποτέ από τους Αλβανούς να αγαπήσουν τους Ελληνες...και το έχω δεδομένο οτι όταν γίνει (να μην γίνει ποτέ) πόλεμος Ελλάδος Τουρκίας οτι θα μας θα επιτεθούν οι Αλβανοί πισώπλατα 100%....δεν τρέφω αυταπάτες ...τους παίρνουν και φαντάρους όσους παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα....άλλη μαλακία αυτή....να ξέρουν και από μέσα τι γίνετε...βάλαμε τα φίδια στον κόρφο μας...οι Αλβανοί καθημερινά σκέφτονται την μεγάλη Αλβανία ....δεν μπορούν να θρέψουν την μικρή... θέλουν και μεγάλη...(έκανε και η μύγα κώλο..και έχεσε τον κόσμο όλο)....δεν βλέπουν τρομάρα τους ...ότι αν κλείσει η κάνουλα από την Ελλάδα ...θα πεθάνουν στην πείνα στην Αλβανία ...γκρεμίζουν τα σπίτια των Ελλήνων στην Χιμάρα ...και κάνουν εποικισμό στην βόρειο Ήπειρο....προκαλούν με τις πλάτες της Τουρκίας....αυτά που δεν τόλμησε ούτε ο χότζας και τα κάνει ο κοκάκιας ο Ράμα....άλλα εδώ στην καραπουτσ......τους τα πολιτικά σκουπίδια της Μασονίας....όταν θα την φάμε στον κώλο ...ακόμα μια φορά....δυστυχώς δεν θα έχουμε τους άντρες και τις γυναίκες του 1912 και του 1940 να τους κόψουν τον κώλο....μάλλον κώλο θα στήσουν οι Έλληνες αφού από τα δεκαπέντε τους θα μπορούν να αλλάξουν φύλο...σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ....τέτοια πρεμούρα για να ψηφιστεί ένα τέτοιο νομοσχέδιο που παραβλέπει τον νόμο περί ανηλίκων....δεν μπόρεσα να το καταλάβω....αν το καταλαβαίνετε εσείς πείτε το και σε μένα τον παλιοεθνικιστή....