Ειμαι ο πρωτος αγοραστης του HELLENIC PULSE. Κατα την γνωμη μου το πιο αξιοπιστο παλμικο μηχανημα που κυκλοφορει τελευταια!!
Παλαιοτερα ειχα αγορασει αρκετα αλλα καθε ενα ειχε το δικο του μειονεκτημα.Ταλαιπωρηθηκα πολλα χρονια αλλα τωρα θεωρω τον ευατο μου τυχερο.Απο τα χριστουγεννα που ηρθε στην κατοχη μου εχω κανει αρκετες εξορμησεις σε συγκεκριμένες περιοχές από έγκυρες πληροφορίες και σημάδια. Με δύσκολες και διαφορετικές μορφολογίες εδαφών. Θέλω να σας κάνω γνωστό πως το συγκεκριμένο παλμικό μηχάνημα δίνει ένδειξη μόνο σε ΣΤΟΧΟ (σίδερο, χαλκό, γενικά ευγενή μεταλλα), αποβάλλει όλα τα πετρώματα όσο ισχυρά και να είναι, ρίζες δέντρων, κεραμμυδια, κλπ. Και αυτό νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα. Με την τελευταία μου εμπειρία προ ημερών θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό - άτυχο. Πήγαμε σε περιοχή όπου είχαμε πληροφορία. Βρίσκουμε τα σημαδια τα οποία μας οδήγησαν σε συγκεκριμένη τοποθεσία. Χρησιμοποιόντας το HELLENIC PULCE μας δίνει ένδειξη ΣΤΟΧΟΥ. Ξεκινάμε το σκαψιμο, περίπου στο 1,20μ. εμφανίστηκε στρογγυλό βαρελάκι αλουμινένιο διαστάσεων περίπου 0,70 χ 0,15. Το βγάλαμε και δυστυχώς ήταν άδειο. Από τα σημάδια που έχουμε εκτιμήσαμε πως είναι κολαουζο, πρεπει να ύπαρχει απόκρυψη με γεμάτη αποθήκη,(φαίνονται όλες οι ενδείξεις στις φωτογραφίες που θα ανεβάσω). Τέλος, θελω να ευχαριστήσω, με την εμπειρία μου των λίγων μηνών που είμαι κάτοχος του μηχανήματος, τον Κυριάκο τον κατασκευαστή του HELLENIC PULCE για την κατανόηση που δείχνει, για την επίλυση όλων των αποριών μου και προβληματων που προέκυψαν, για τις αναβαθμίσεις που έγιναν, για την 24ωρη τεχνική υποστήριξη και φυσικά τον εξαιρετικό επαγγελματία και πλέον φίλο μου Κύριο Δημήτρη Ψιμόγιαννο (Μπαρμπα Μήτσο) που είναι ο καλύτερος σύμβουλος με την εμπειρία και την γνωση των τόσων χρόνων στο αντικείμενο!!!!!!!!!!
0_1526469482234_32464531_10214512640746312_7996116188931293184_n.jpg των τόσων χρόνων στο αντικείμενο!!!!!!!!!Το σημαδι ειναι 50 ποντους υψος και ο στοχος 5 μετρα πισω ακριβως!!!
δυο καρδιες περιπου 2 μετρα υψος
και μπροστα στη πηγη
-
τυχερος-ατυχος
| last edited by kostasm3p Φήμη: 5 | Δημοσιεύσεις: 16 -
τυχερος-ατυχος
καλησπερα κωστα. δεν εχω λογια να πω. τετοιες περιπτωσεις εχουνε συμβει σε ελαχιστους. τυχερος ατυχος ακριβως οπως η επικεφαλιδα που αναρτησες. εκανες ομως πολυ καλα που αναρτησες και τα σημαδια τα οποια πιστευω οτι ειναι μια προκληση για τους λυτες. το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι το αδειο βαρελακι χωθηκε εξ αρχης αδειο μεσα. δεν υπηρχε λογος αν πραγματι καποτε ητανε γεματο να περνανε το περιεχομενο και να το χωνανε αδειο. εκτος και αν τα ειχαν παρει πριν το χωσουνε και το βαλανε μετα ετσι για τα ματια. δεν το πιστευω!! μακαρι αυτο που υποπτευομαι να σου βγει αληθινο. για μενα ειναι παραπλανητικο και η αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι μονο του.απο σημαδια δεν γνωριζω και δεν μπορω να βοηθησω. αποψη μου ομως ειναι οτι τα ηδη υπαρχοντα μπορει να σε οδηγουν και αλλου. πιθανον στο ποθουμενο που δεν πρεπει να απεχει και πολυ. σειρα εχουν οι σημαδαδες που επι του προκειμενου ειναι μια προκληση για αυτους. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και η εκτιμηση σου για μενα και τον ηλεκτρονικο ξερεις οτι ειναι αμοιβαια. ειλικρινα εγω στεναχωρεθηκα περισσοτερο απο εσενα. επειδη ομως γνωριζω το πεισμα σου πιστευω οτι καποια στιγμη θα ανταμειθεις. πολυ πιθανον και απο την συγκεκριμενη περιπτωση. καλη συνεχεια φιλαρακι
| last edited by dimitrisps Φήμη: 324 | Δημοσιεύσεις: 7482 -
τυχερος-ατυχος
@kostasm3p μπραβο φιλε επιτυχια εκατο τα εκατο για μενα....σωστη πληροφορια και καλο μηχανημα και εφτασες στον στοχο ασχετως αν δεν ειχε μεσα.....εγω πιστευω σαν και τον μητσο οτι θαφτηκε αδειο (μηπως αδειασε στην διαδρομη πριν την αποκρυψη;;;) και παλι συγχαρητηρια
-
τυχερος-ατυχος
@kostasm3p
Ερώτηση πρώτη, πόσο μακριά είναι το πρανες.Υγ.
Συγχαρητήρια για τους καρπούς των κόπων σου!"Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
| last edited by moyia Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4595 -
τυχερος-ατυχος
@kostasm3p
Δεύτερο, η πέτρα με τα δέντρα είναι άσχετα για εμένα."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
-
τυχερος-ατυχος
@kostasm3p
Τη χάραγμα είχε πάνω?
Στο μισό βάθος περίπου τι βρήκες?Υγ.
Δε μου αρέσει η περιγραφή κάπου σου έχει ξεφύγει κάτι."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
| last edited by moyia Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4595 -
τυχερος-ατυχος
@moyia επειδη με επισκευτηκε και εδω και αρκετη ωρα τα λεγαμε Σακη Σακη επανω στο βαρελακι δεν εχει κανενα χαραγμα. το σκαμα ειχε αρκετες πετρες και χοντρες ριζες απο πλατανο. μαλιστα το βαρελακι σχεδον το ειχε αγγλιασει μια μεγαλη ριζα, αν η πετρα ειναι ασχετη με τα δεντρα δεν το γνωριζω ξερω ομως οτι ειναι πολυ κοντα.
τυχερος-ατυχος
@kostasm3p εσενα Σακη τα σημαδια τι σου λενε γιατι πηρα την αποψη και του κωστα του panas και του βασιλη του αθανασια. με λιγα λογια εγινε ενα μινι συμβουλιο επειδη νομιζω οτι αξιζει ο κοπος. δεν βγαινουν καθε μερα τετοια ευρηματα την στιγμη μαλιστα που πηγαινεις με χαρτη και βρισκεις αυτα που σου λεει
τυχερος-ατυχος
@dimitrisps
Εγώ θα έλεγα ότι η καρδιά είναι 6 μέτρα απο τη κοίτη του ρεματος, κοίτα δέντρο με σημάδι κλπ(κάνει Γ στο χώρο).Επειδή δε βγάζω κάποια πράγματα που θέλω ας πούμε οτι ψάχνει μακαρίτη και τελική μέτρηση.
3 μέτρα πίσω απο τη βρύση μηχάνημα.
Απο εκει και περα ανατολικα εκλησακι εαν οχι κανω λαθος.
ΥΓ,
Το θηκαρι μετρα αναποδα.
Του ετους ΚΛ."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
| last edited by moyia Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4595