Δεν εχω λογια απλα θα αντιγραψω αυτα που εγραψα σε καποιες ομαδες και που αρκετοι απο εσας μπορει να ειστε στο fb
καλημερα καλημερα σε ολους και καλο μηνα να εχουμε. μολις επεστρεψα και διαβασα τους συνηθεις λαλιστατους με ονοματεπωνυμο που ο ενας κανει λαικ στον αλλον.τσαλικιδης πολυχρονης και σια. μας εμανιστηκε και ο πολυχρονοπουλος ο λαζαρος που γραφουνε για επωνυμες καταγκελιες και προς ντροπη τους αναφερουν και ονοματα μπορουν να μας αναφερουν πιο απο αυτα τα ονοματα εχει δαγκωσει ο μπαρμπας και ποιος του εχει κανει καταγκελια???? δεν υπαρχει συναδελφοι!!!!! ενα ακομη ψεμα για να ανεβουν στον αφρο, ομαδικη και στημενη επιθεση που εμενα προσωπικα περνα απαρατηρητη αν και θα μπορουσα να επικαλεστω διαφορα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και δεν αρμοζει δεοντολογικα σε τετοιες ομαδες. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Ι!!!!! αν και ολα τα γρουνια την ιδια μυτη εχουν
Καλημερα μας η ζωη συνεχιζεται με!!!! η χωρις παρασιτα. ευτυχως που ειναι ανιχνευσιμα μονο και μονο αποτην φρασεολογια τους. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
διαβαστε εναν ανθρωπο οσοι ειστε μεσα στην ομαδα χρυσοθηρες που επανειλημενως ειχα φιλοξενησει στο σπιτι μου και που ημουνα ο πρωτος που του εδωσε την πρωτη δουλεια στο καινουργιο του επαγγελμα με δεκαδες χιλλιαδες γιουρο μετρητοις!!! αιμοπτυστος και χυδαιολογος ο λαζαρος ο πολυχρονοπουλος που μεχρι χτες κοιμομασταν μαζι. ο λογος??? τουπηρα πισω το μηχανημα που του ειχα δωσει δωρεαν φυσικα εν οψη συνεργασιας με την προυποθεση να του δωσω το hellenic. μεχρι ναγινει ομως αυτο αρχιζαν να παρουσιαζονται προβληματα οχι μονο συην κατασκευη που τα πηρε ζεστα αλλα και αλλα πιο σοβαρα που ητανε υπευθυνος 100/100. αποτελεσμα????? ο κυριος λαζαρακος μεχρι χτες ανηψουδ να βριζει ξενδιαντροπα σε σελιδες μεσα στο fb οτι του στερησα το μηχανημα!! εδω το εχω ρε @ρχιδι και να πας να μαμηθεις εσυ και οι κατασκευες σου που δεν εκλεισαν ακομη χρονο και τα δηθεν ανοξειδωτα και inox σκουριασανε. παλιοφουστα που εχεις να πεις για μενα κουβεντες!!! σου χρωσταω εστω και ενα γιουρο ρε παλιοφουστα??? που σε ταιζα και σε ποτιζα μεσα στο σπιτι μου??? μιλα ρε!!! σου χρωσταω τιποτα??? αει στο διαολο χαμινι
!
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
@dimitrisps ο golden boy!!!!!! ουτε iron girl δεν εισαι ρε!!!! αμα δεν σας αρες διευθυνση μπαναρετε με. χθεσινοι φουστηδες σημερινοι κωλομπαραδες
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
@dimitrisps εγώ προσωπικά ξέρω πολλά και διαφορα το θέμα μου είναι να δουν και τα μέλη του φόρουμ να έχουν μια ποιο συνολική εικόνα και να κρίνουν
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
@soulis1 τα μελη του φορουμ σουλη με γνωριζουν εδω και 10 χρονια. πιστευεις οτι περιμενω καποια δημοσια δηλωση απο τους τοσους φιλους που εχω????? δεν χρειαζεται και ουτε θελω!!! το ποιον των αντιμαχομενων ειναι γνωστο ηδη σε πολλους συναδελφους
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
@dimitrisps δημητρο οσοι σε γνωρισαν απο κοντα ξερουν και τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ εισαι απο κει και περα την κοντη την πο@@τσα την φταινε οι τριχες...λενε στο χωριο μου.εγω τον εν λογω κυριο τον γνωρισα πριν 3τιας περιπου αλλά δεν θα αναφερθω στην γνωμη που σχηματισα προς το παρον...απο κει και περα εισαι ο μοναδικος κατασκευαστης με απειρα χιλιομετρα και δοκιμαστηρια και βιντεο και επι τοπου δοκιμες με τραπεζωματα και κανενας δεν βγηκε να κανει κιχ και για τα δυο εργαλεια που παρουσιασες ...απο κει και περα ο φιλος ξερω οτι το bros το εχει τουλαχιστον 2 με 2.5 χρονια και στην παρεα του αυτον τον καιρο το παινευε τωρα τι εγινε και σε ειρωνευεται???μην δινεις σημασια συνεχισε οπως ξερεις εσυ!!!!!
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
@macgyver μου το εστειλε πισω για να παρει το hellenic το οποιο φυσικα δεν το ειδε ποτε!! οχι οτι ειχε πληρωμενο το πρωτο φυσικα!!!
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
Τι έγινε Λαζαρακο βρήκαμε καινούργια αγαπητικιά? ή ξαφνικά ένοιωσες
πικραμένος και προδομένος επειδή δεν σου έδωσαν πίσω κάτι το οποίο ποτέ δεν πλήρωσες???
Άνοιξες το βρομόστομα σου και λες κουβέντες για τον άνθρωπο που σου στάθηκε σαν αδελφός σε βοήθησε όσο κανένας άλλος!
εκείνον που έβαλε νερό στο κρασί του και προτίμησε να έρθει σε ρίξει με την οικογένεια του και να μην σε πηδήσει για την πουστια που έκανες!
Ξέχασες και το ότι υποχρεώθηκε για εσένα και τα τραπεζώματα που έκανε για να σε εξυπηρετήσει!
Τώρα βέβαια θα μου πεις τι μου τσαμπουνάς? εγώ την δουλειά μου την έκανα με κατάλαβαν και δεν μπορώ να ξανά δαγκώσω και για αυτό έστριψα !
δεν είναι έτσι όμως Κατούρησες τα πιάτα που σε τάισαν πλουσιοπάροχα αλλά θα το βρεις στο βραδινό σου θέμα χρόνου είναι μέχρι να σε καταλάβουν και οι καινούργιες αγάπες!
Κατάλαβες φρυδάκι? Έχει η πουτανα η ζωή γυρίσματα και γυρίσματα!!!
Απλά δεν θα υπάρχει μετά (Πασχάλης)!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 2581 | Δημοσιεύσεις: 8093 -
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
Όταν ο Λάζαρος τα έχωνε σε εμένα ήταν καλός. Όταν τα έχωσε στον τυρεμπορα έγινε κακός; Το ίδιο έγινε σε εμένα, αλλά πάλι όπως βολεύει τον καθένα....αλλη οπτική γωνία θα πούνε κάποιοι.
Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο και στο τέλος μένουν οι κλικες!!!Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
Ο/Η @μερακλης είπε στο ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!:
Όταν ο Λάζαρος τα έχωνε σε εμένα ήταν καλός. Όταν τα έχωσε στον τυρεμπορα έγινε κακός; Το ίδιο έγινε σε εμένα, αλλά πάλι όπως βολεύει τον καθένα....αλλη οπτική γωνία θα πούνε κάποιοι.
Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο και στο τέλος μένουν οι κλικες!!!Επ ρε μπαγάσα που τα θυμήθηκες αυτά?
Ποια η διαφορά μεταξύ σας και οι δυο δαγκανιάρηδες δεν είστε??
Κάνε μας την χάρη που θες να μιλήσεις και για κλίκες σας κόπηκε ο βήχας
Και την κάνατε τότε με ελαφρά πηδηματάκια σαν τα αρούρια!
Κάτω τα κεφάλια και την ουρά στα σκέλια τώρα!! !Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
@panasss ότι πεις!!!
Οι περισσότεροι είναι παλιά μέλη, καταλαβαίνουν εάν κάνουν μια σύγκριση.Για κλικες δεν χρειάζεται να μιλήσω, με καλύπτουν οι απαντήσεις σου σε όλα τα νήματαΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!
@μερακλης Αφού σε καλύπτουν γιατί τα ανεβάζεις? Άλλα είναι αυτό που λένε θέλω να τα ακούω!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!