Ξεφεύγει η τιμή του , αν και θα ήθελα να τον δω πως συμπεριφέρεται σε κοκκινοχώματα , και σε περιβάλλον με ένα μέτριο επίπεδο ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.
-
For Minelab Gpx lovers!
Ο/Η @Λεων είπε στο For Minelab Gpx lovers only!:
Πανο δεν παει αλλο...
Λεωνιδα τουμπανο λεμε! .. θελω και γω!
-
For Minelab Gpx lovers!
Ο/Η @Λεων είπε στο For Minelab Gpx lovers only!:
Νομιζω οτι ειναι παραλογες οι τιμες που σου ειπε Πανο....εισαι σιγουρος?
Ναι φιλε ειμαι .
-
For Minelab Gpx lovers!
Αν θελει ας μας πει δυο λογια για τους δισκους και ο nexusdetectors.gr (bill2u)
-
For Minelab Gpx lovers!
Ο/Η @bill2u είπε στο For Minelab Gpx lovers only!:
Πάνο συμφωνώ μαζί σου δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές.
Επίσης συμφωνώ οτι οι τιμές είναι αξωφρενικές και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω τίποταΒασιλη σε ευχαριστω ... μηπως θα μπορουσε τουλαχιστον να φτιαχτει κατα παραγγελεια το καλωδιο μονο σε μονολουπ εστω και να το προσαρμοσουμε εμεις σε πλαισιο ωστε να κατεβει το κοστος? ... θα ηταν ενδιαφερον κατι τετοιο απο αρκετους πιστευω.
-
For Minelab Gpx lovers!
Ο/Η @bill2u είπε στο For Minelab Gpx lovers only!:
Πάνο συμφωνώ μαζί σου δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές.
Επίσης συμφωνώ οτι οι τιμές είναι αξωφρενικές και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω τίποταΦίλε είναι παραπάνω από εξωφρενικές οι τιμές της Nexus , εν παραδείγματι θα σου πω ότι οι τιμές από της πλέον αναγνωρισμένες - καθιερωμένες εταιρείες στον κόσμοο όπως η Nuggetfinder και η Coiltek σε παρόμοια πηνία , τα οποία δεν είναι απλά ανθεκτικά στην υγρασία ( βροχή κ.τ.λ. ) αλλά και πλήρως βυθιζόμενα , χρησιμοποιόντας η πρώτη μόνο Litz πλακέ καλώδιο , έχουν τιμές πολλή χαμηλότερες.
Τώρα τι να πω αν η Nexus έχει ξεπεράσει αυτές της εταιρείες ( μακάρι ) , και μιας που είσαι και ο αντιπρόσωπος για την Ελλάδα , δεν θα ήθελες να μας κάνεις μια παρουσίαση σε ζωντανό τερέν , για να έχουμε και εμείς μια προσωπική γνώμη ; -
For Minelab Gpx lovers!
Να πω πάντως και το εξής , σκέφτομαι να γράψω και στης δυο εταιρείες ( Nuggetfinder & Coiltek ) , και να τους πω ότι από την μια θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τα Gpx ψαχτήρια της Μεσογείου , και από την άλλη πολλή εμπορικό για αυτούς , η ιδέα κατασκευής ενός τελάρου , το οποίο να μην είχε την γνωστή ευαισθησία τον πηνίων της αγοράς , παρακάμπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα δυο μεγάλα αγκάθια του μηχανήματος ( ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές & μικρά σκουπίδια ) , ενώ μια διάσταση 1,5 Χ 1,5 πιστεύω ότι θα του έδινε ένα πολλή ικανοποιητικό βάθος.
Το όλο σκεπτικό μου το στηρίζω στο ασύγκριτο πλεονέκτημα του ground balance που έχει το μηχανάκι , και κατά την γνώμη μου είναι το βασικότερο πλεονέκτημα που μπορεί να έχει ένα οποιοδήποτε μηχάνημα
( η πιστότητα σήματος δηλαδή ) , και από εκεί και πέρα γιατί όχι να απογειώσει περαιτέρω της επιδόσεις , αλλά και την χρηστικότητα του. -
For Minelab Gpx lovers!
@Σταύρος Καλη σκεψη φιλε και ισως καποιος να το χει κανει χωρις να το ξερουμε ...το θεμα ειναι κατα ποσο θα λαβουν σοβαρα υποψιν μια τετοια σκεψη για υλοποιηση. Σαφως θα επιφερει κερδη με την προυποθεση των πωλησεων σε λογικες τιμες.
Δεν το συζηταω για τις επιδοσεις και την ποιοτητα κατασκευης απο πλευρα Coiltek και Nugget Finder το οποιο ειναι αναμενομενο και αποδεδειγμενο.
Καλημερα