Παιδιά γιατί η Νάουσα θεωρείτε η Μέκκα των χρυσοθήρων?μήπως εκεί έχει πολλές λίρες κρυμμένες? δεν γνωρίζω και απλώς το λέω από λογική σκέψη.
-
ΑΠΟΡΙΑ
@ASTERIS
πρώτη φορά το ακούω. Στην Ελλάδα, σε κάθε χωριό υπάρχει τουλάχιστον μιά ιστορία. Οπότε, δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ ποιά είναι η Μέκκα. -
ΑΠΟΡΙΑ
Απλά ειναι κάποια άποψη μερικών του χώρου . Όλη η χώρα έχει και από μια ιστορία να παρουσιάσει . Τώρα το ποια περιοχή κατέχει τα πρωτεία επιτρέψτε μου να πω ότι άποψη μου είναι πιθανόν η Θεσσαλία και ειδικότερα ο Όλυμπος . Όλες οι άλλες ακολουθούν. Σημασία έχει ποιες εξακολουθούν να έχουν και εάν είναι προσβάσιμα πλεον, πράγμα πολύ δύσκολο με τα έργα που έχουν γίνει . Μαζί με το υλικό που έχει κάποιος στην κατοχή του, τον εξοπλισμό και τις γνωσεις, χρειάζεται σίγουρα και πολύ μα πολύ τύχη. Κάποτε βγαίναν με πληροφορία , χαρτί και δύο γκασμαδες. Αυτά τώρα είναι περασμένα ξεχασμένα . Τώρα ψάχνουν "ψύλλους στ' άχυρα " . Καλή συνέχεια.
-
ΑΠΟΡΙΑ
@mangojingo
εγώ δεν συμφωνώ φίλε μου. Πιστεύω ότι τα περισσότερα που έχουν μείνει είναι τα τούρκικα, δουλειές μεγάλες και βαθειές, και σκορπισμένες σε όλη την Ελλάδα. Από αντάρτικα θα πρότεινα τη Στερεά Ελλάδα. -
ΑΠΟΡΙΑ
@ASTERIS αυτό τ ΠΕ κάποιος απ' τ βίντεο π βλέπεις; Ξέρω ποιος το πε..παντού έχει φίλε από κάθε σπιθαμή αυτης τ χώρας πέρασαν διάφοροι
-
ΑΠΟΡΙΑ
@Chris1 αν το δουμε λογικα. τα ποιο πολλα χαρτια μειλουν για περιχη θεσσαλιας αρα η μεκα εχει το δικο της τοπο? τωρα για τουρκικα αυτα ειναι παντου!!πειρατικα και ενετικα στα νησια ??και ξερονησια
-
ΑΠΟΡΙΑ
@agriniotis
για τη Θεσσαλία μπορεί και να'χεις δίκαιο, απλώς οι δικές μου πληροφορίες και χαρτιά κινούνται περισσότερο στο χώρο της Στερεάς. Προσωπικά πάντως θα το εντόπιζα εκεί στους νομούς Ευρυτανίας-Καρδίτσας, χωρίς να αποκλείω τις πολλές μεταφορές που έγιναν μετά το β' εξάμηνο του'48, και για τις οποίες δεν έχουμε ιδέα.
Αυτά δε , που δεν αναφέρονται πουθενά, είναι όσα έφεραν και έκρυψαν χωρίς πολλά πολλά κόλπα και σημάνσεις γύρω από την Αθήνα, με την προοπτική επικείμενης κατάληψής της το '44. Και επειδή έφυγαν άρον-αρον και ούτε στάθηκε δυνατό να ξαναγυρίσουν στην περιοχή για αρκετά χρόνια, οι απώλειες σε προσωπικό στον πόλεμο που συνεχίσθηκε, οι οικιστικές αλλαγές που έγιναν με ρυθμούς απίστευτους για τα δεδομένα της τότε Ελλάδος, νομίζω, επαναλαμβάνω νομίζω, τα χώματα των προαστείων της Αθήνας κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τους ανίδεους ιδιοκτήτες τους. -
ΑΠΟΡΙΑ
@Chris1 και τρικαλα πολες τελικες μετα το 47 εκει δουλεβε ο γυφτος? οσο για την αττικη αυτη οντος εχεις δικαιο ειναι γεματη εκπληξεις