ποιος ξερει απο δεμενα,στοιχειωμενα,διαβασμενα κ.τ.λ
υπαρχει μαγος στα psaxtiria;
ποιος εχει εμπειρια απο παραξενα-πηγα να παρω κατι πραγματακια
και αρχισαν να μου ερχονται κατι πετρες-υπαρχει καποιο ζωο που
να πεταει πετρες...ποιος ξερει....
-
μαγεια
@argiris για να πιστεύεις στα μάγεια προφανώς πιστεύεις και στο μάτι?
Αν είναι έτσι και θέλεις μπορώ να σου δώσω συμβολή για να σε βοηθήσει!!! -
μαγεια
Ο/Η @ravdoskopos-12 είπε στο μαγεια:
Πάντως αν θέλει Λυσιμο εδώ είμαι . Και λύνω και κάνω Μάγια. Οι πέτρες δεν ήταν από ανθρώπινο χέρι.
Χρειάζεσαι ψυχιατρικής νοσηλείας και φαρμακευτικής αγωγής!!! Λύνεις και κάνεις μάγια;;;; Και που πιστεύεις εάν επιτρέπετε; Θρήσκευμα εννοώ
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
μαγεια
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
μαγεια
Προσωπικά δεν πιστεύω σε διαβασμένα κ.τ.λ.οι παλιοί τον 19αιώνα όμως τα πίστευαν και οι Τούρκοι όντως τα έκαναν.Για αυτούς που τα πιστεύουν ισχύουν.'Ενας συνάδερφος μου περιοχή Κ...'.α. που δεν ασχολείται με το χόμπυ μας του Έλεγε η γιαγιά του αν βρει σημάδι με κλόσσα και κλοσσόπουλα αυγό να κάνει την τάδε μέτρηση και αν βρει το σημείο πριν τα πάρει, να σφάξει ένα ζώο(κόκκορα;;) να ρίξει το αίμα εκεί και να πει κάτι λόγια.δε τα θυμάμαι καλά.Ο φόβος φυλάει τα έρμα .
-
μαγεια
Αυτά τα δεσίματα και τα λυσίματα είναι κάποιες πρακτικές που ακολουθούσαν παλιά καποιες γιαγιάδες κάτι σαν αυτές που λένε τον καφέ και ρίχνουν τα χαρτιά. Όποιος πιστεύει στον Ιησού Χριστό δεν έχει ανάγκη από αυτά είναι καλυμμένος από τα πάντα και όλα είναι λυμένα αυτομάτως! Τα λόγια που λένε αυτοί που δένουν και λύνουν ποιον ή τί επικαλούνται εκείνη την στιγμή αν θέλουν και ξέρουν ας μας πούνε? Όπως υπάρχει το αγαθό έτσι υπάρχει και το πονηρό. Αγαθός είναι μόνο ο Τριαδικός Θεός και οι Άγγελοι Του. Πονηρός είναι ο διάβολος ο εωσφόρος και τα δαιμόνια του.
Υ.γ Τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι νομίζει αυτό το λέω για να μην θεωρηθούν προσηλυτισμός.Ο επιμένων νικά!!!
-
μαγεια
Η νόηση και η κατανόηση των πραγμάτων είναι ανάλογη του επιπέδου του καθενός.
Τάδε Έφη ΠερσέαςΗ θέση σου?
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."