Παιδιά καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω τα τσακάλια του σαιτ και γενικώς τους γνώστες που και πως μπορώ να αγοράσω την Φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-T1 IR γιατί δεν πωλείται στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ.
-
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Fujifilm X-T1 IR
Ο/Η @andreou77 είπε στο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Fujifilm X-T1 IR:
μπες στο skroutz.gr
Φίλε μου πλάκα μου κάνεις? -
Αν τη θες για το χόμπι μας, άδικα θα την πάρεις.
Δεν κάνουν κάτι οι υπέρυθρες.
Ανέτρεξε σε παλιό θέμα.
Το είχαμε θέσει πριν καμία δεκαριά χρόνια.
Κάναμε δοκιμές με κάποιες τεχνικές.
Υπήρχε και βιβλίο , που είχα ανεβάσει ( δεν θυμάμαι καλά ).
Αν βρεις το θέμα και την ανάρτηση για το βιβλίο και το θες , να το βρω και να το ανεβάσω ξανά. -
Υπάρχει στην Ελλάδα
ΓΕΡΑΜΑΣ, Ι. & Β., Ο.Ε.Κατάστημα φωτογραφικών μηχανών στην Αθήνα
Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 34, Αθήνα 106 78
Ώρες:
Ανοιχτά ⋅ Κλείνει στις 4:00 π.μ. ⋅ Ανοίγει ξανά 10:00 π.μ.
Τηλέφωνο: 21 0330 3411
Θα σε εκπαιδεύσει μία ωραία κοπελιά αλλά θα του πεις τι τι θέλεις. -
Δοκιμάστε αυτή τη σελίδα https://29a.ch/photo-forensics/#forensic-magnifier για επεξεργασία φωτό κανονικα με φίλτρα . Είναι επαγγελματικό και ίσως βοηθήσει κάποιους. Θέλει πειραματισμο
-
@Ioannis1994 εισε λιγο εκτοσ τοπου και θεματοσ, για αλο πραμα τη θελη ο φιλοσ τη φοτογραφικι και δεν εχη καμηα σχεσι με αφτο που ανεβασεσ.
-
@PocoLoco ίσως να κατάλαβα λάθος.. αν είναι εντελώς άσχετο να με συγχωρέσετε!
-
Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές πιάνουν διάφορα φυσικά φαινόμενά που δεν πιάνει το μάτι. Ενας φίλος είχε πάρει μία απο Ιαπωνία με όλα τα φίλτρα και φωτογράφιζε φαντάσματα. Σε μία φωτογραφία ξέβγαλε έναν μοναχό όρθιο σε ένα δέντρο μπροστά του. Μία αλλά φωτογραφία αποτύπωσε μία εκτέλεση με πιστόλι εξ επαφής ενός αντάρτη απο ένα Γερμανό Αξιωματικό και μία τρίτη έβγαλε ενα λόφο ως αρχαίο ναό με κολόνες κανονικά πράγμα που δεν υπήρχε εκεί γιατί όταν έγινε η Εγνατία οδός ο λόφος ισοπεδώθηκε και δεν υπήρξε τίποτε . Δηλαδή τι φωτογράφιζε. Ενα κιούπι που φωτογράφισα εγώ ο ίδιος δεν υπήρχε. Το κιούπι το φωτογράφισα εγώ . και πήγα το φίλμ σε δικό μου ειδικό φωτογράφο ο οποίος τρελάθηκε όταν εμφάνισε το φίλμ. Αρα δεν υπήρχε περίπτωση να με κοροϊδεύει κάποιος. Αυτές τις φωτογραφικές το 1980 μέχρι το 1990 τις χρησιμοποιούσαν μυστικές υπηρεσίες δεν ξέρω τι φίλτρα χρησιμοποιούσαν και έβλεπαν πίσω από τοίχους. Κατόπιν που βγήκαν ακτινογραφικά μηχανήματα με αχτίνες Χ οι φωτο αυτές αποσύρθηκαν. Είναι και ακριβές ξεκινάνε απο 3000 ευρώ και φτάνουν στις 25000 ευρώ. ..με αμφίβολα αποτελέσματα.
-
@twins
φυσικά καπετάνιε, αφού φωτογραφίζει τους Η/Μ κλώνους. Δηλαδή ότι πιάνει ένας ραβδοσκόπος.
Απορώ όμως γιατί τσιμπάτε κι απαντάτε σε έναν επιχειρηματία (κατά δήλωσή του) ο οποίος αρνείται να πάρει το επιχειρηματικό ρίσκο. Αν και όπως είπα το μόνο που τον νοιάζει είναι το δούλεμα. -
@twins Κάπτεν αυτά που γράφεις ότι είδες εσύ και αυτά που τράβηξαν οι φίλοι σου δεν είναι φυσικά όπως γράφεις αλλά (Παραφυσικά). Πιστεύεις όντος οτι υπάρχουν φάντασματά??Και αν υπάρχουν πως εμπλέκονται με την αναζήτηση θησαυρών και με το χόμπι μας.
-
@italos2 Εγώ φίλε μου γύρισα τον κόσμο πλέοντας και πεζοπορώντας.. νύχτα μέρα αλλά δεν είδα φαντάσματα πουθενά...Ομως αυτή η φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να έβγαλε όλα αυτά μόνη της κάτι υπάρχει ...ίσως σε άλλη διάσταση ίσως σε παράλληλα σύμπαντα ...δεν εξηγείτε αλλιώς...δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Ας πούμε οτι οι δύο φωτογραφίες ήταν μούφα που τράβηξαν οι φίλοι μου. Στην δική μου περίπτωση το φίλμ το έβαλα εγώ και τράβηξα φωτο στην Αίγυπτο οχι στην Ελλάδα , χωρίς να το ξέρει κανείς και έβγαλε ενα κιούπι πήλινο. Σκάψανε 10 χ 10 6 μέτρα βάθος και δεν βρέθηκε κιούπι.. Τι να υποθέσω δεν ξέρω. Εγώ πάντως δεν ξανά επιχείρησα να την ξαναχρησιμοποιήσω και την επέστρεψα στον φίλο μου ο οποίος την έβαλε τελικά στο ράφι ,αφού έκανε 50 τρύπες και δεν βρήκε τίποτε. Αυτά
-
@twins Καπετάνιε επειδή έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα για αυτό ρώτησα την γνώμη σου. Αλλά να ξέρεις ότι όταν πας προκατειλημμένος για κάτι το μυαλό δημιουργεί απίστευτες εικόνες. Πάντος πολυ το σκάψιμο 10χ10χ6 ούτε πολυκατοικία να θέλατε να σηκώσετε.😁 Πλακα κάνω.
-
@italos2 Εκεί στην Αίγυπτο ενας βεδουίνος φίλος μου βγάζει βράχους ασβεστόλιθου και τα κόβει με μηχανήματα σε τούβλα που χτίζουν τοιχοποιία 5 μέτρα ύψος για ασφάλεια γύρω γύρω απο τα σπίτια τους όπως όλοι οι Άραβες το ίδιο και οι Αιγύπτιοι. Η τσάπα είναι με ερπύστρια και με με μία πουμα δύο κυβικών. Αυτό που σκάψαμε εκεί ήταν πταίσμα αν έβλεπες τι κάνουν στο λατομείο θα τρελαινόσουν . Οι τσάπες αυτές φτιάχνουν σε 10 μέρες ενα θερμοκήπιο 10 στρέμματα. Βγάζουν την άμμο γύρω γύρω μέχρι να βοούν το καλό χώμα στα 4 μέτρα βάθος. Το καθαρίζουν φτιάχνοντας σαν κερκίδα γύρω γύρω με την άμο και έχουν ενα γήπεδο έτοιμο για θερμοκήπιο. Βαράνε γεώτρηση και βρίσκουν νερό. Μετά σκεπάζουν τους χώρους που θα καλλιεργήσουν με ειδικό ισχυρό πλαστικό που αφήνει να περνάει όση θερμοκρασία χεριάζουνε τα φυτά. Εχουν καλλιεργήσει μεγάλο μέρος μέσα στην έρημο που η κυβέρνηση του ΑΛ ΣΙΣΙ τους πουλάει εκτάσεις ερήμου εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα. Τα γράφω όλα αυτά γατί δε πίστεψες οτι εγινε αυτό το μικρό σκάμα.με την φωτογραφία που έδειχνε κιούπι. Οι Αιγύπτιοι που είδαν την φωτογραφία που εδειχνε καθαρά ενα κιούπι μεγάλο και μετά δεν βρέθηκε τίποτε ,θεωρούν οτι εκεί υπάρχουν φαντάσματα. Γιατί τα πιστεύουν και τρέμουν από τον φόβο τους. Τέλος πάντων για μένα είναι ανεξήγητο. .