Μήπως έχει δουλέψει κάνεις αυτό το πρόγραμμα να τον ρωτήσω κάτι που θέλω?
-
Πρόγραμμα Surfer
@Λεων Ενώ περνάω τα δεδομένα από το σκανάρισμα που έκανα με το μαγνητόμετρο ενώ ο στόχος βρίσκετε στο κέντρο του σκανάρισματος στο surfer μου το βγάζει στην άκρη,πότε δεξιά ποτέ αριστερά,γιατί δεν το βγάζει στο κέντρο?Θα ανεβάσω φώτο να δεις
-
Πρόγραμμα Surfer
@Λεων Ο στόχος είναι ένα κατσαβίδι μεγάλο το βγάζει δίπολο αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου το βγάζει στο κέντρο
-
Πρόγραμμα Surfer
Ο/Η @Λεων είπε στο Πρόγραμμα Surfer:
Καταρχην αν μπορεις πες μου με τι Μαγνητομετρο κανεις το σκαν??
Εγω το στοχο στο κεντρο τον βλεπω απλα στην κατω μερια του σκαν..
Συγκεκριμένα είναι γραδιομετρο,δεν είναι κάποιο του εμπορίου.Δεν έπρεπε κανονικά να το βγάλει στο κέντρο δηλαδή στη μέση του γραφήματος?Τώρα θα μου πεις τι σημασία έχει αυτό αφού σου τι βγάζει ξεκάθαρα,το θέμα είναι να μου το βγάζει σωστά έτσι ώστε να διαβάζω καλύτερα το γραφιμα
-
Πρόγραμμα Surfer
Σιγουρα το μηχανημα δεν κανει λαθος..εσυ κατι κανεις λαθος με τα βηματα...και υποθετω οτι εκανες σκαν Ανατολη-Δυση ή το αντιστροφο..ετσι δεν ειναι??
Ανατολή-δύση σκανάρω πάντα είναι ποιο σταθερή η σενσορες.Τους είχα περίπου στους 20 πόντους από το έδαφος,το σκαν ήταν 13χ10 και η απόσταση ήταν 20 πόντους κάθε σκαν το θέμα είναι ότι το κατσαβίδι το έβαλα επίτηδες στο κέντρο να δω αν θα μου το βγάζει αλλά δεν το έβγαλε ακριβώς στη μέση του κέντρου αλλά κάτω.Μήπως πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση στο surfer?Γιατί σε ένα άλλο πρόγραμμα μου το βγάζει ακριβώς στη μέση του κέντρου
-
Πρόγραμμα Surfer
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Πρόγραμμα Surfer:
Σιγουρα το μηχανημα δεν κανει λαθος..εσυ κατι κανεις λαθος με τα βηματα...και υποθετω οτι εκανες σκαν Ανατολη-Δυση ή το αντιστροφο..ετσι δεν ειναι??
Ανατολή-δύση σκανάρω πάντα είναι ποιο σταθερή η σενσορες.Τους είχα περίπου στους 20 πόντους από το έδαφος,το σκαν ήταν 13χ10 και η απόσταση ήταν 20 πόντους κάθε σκαν το θέμα είναι ότι το κατσαβίδι το έβαλα επίτηδες στο κέντρο να δω αν θα μου το βγάζει αλλά δεν το έβγαλε ακριβώς στη μέση του κέντρου αλλά κάτω.Μήπως πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση στο surfer?Γιατί σε ένα άλλο πρόγραμμα μου το βγάζει ακριβώς στη μέση του κέντρου
Νομιζω οτι πριν το βαλεις στο surfer χρησιμοποιεις ενα αλλο προγραμμα για να το ετοιμασεις για surfer..εκει δες τις παιζει..πολυ πιθανον να ξεκινας αναποδα στο σκαν...μερικα προγραμματα οπως πχ το PPM.PP σκαναρουν μονο προς τα δεξια...οχι αριστερα..οποτε αν κανεις τετοιο λαθος στα βγαζει ολα αναποδα το surfer..το οποιο φυσικα και δεν φταιει..
-
Πρόγραμμα Surfer
Αν πας να κανεις δοκιμη παλι πηγαινε και θαψτο ποιο δεξια...κατι σε επηρεασει εκει στα αριστερα...θα ειχες ποιο καλο γραφημα .... εννοω τη μπλε μεταβολη
-
Πρόγραμμα Surfer
@Λεων @Kostas-13 Ίσως κάτι κάνω λάθος στο surfer,στο άλλο το πρόγραμμα το βγάζει καλά,απλός το surfer έχει ποιο ωραία γραφήματα. Εκεί που το έχω σημείωση λέτε να είναι διαφορετικός στόχος η απλός το μετέφερε λάθος από τους άξονες XYZ?
-
Πρόγραμμα Surfer
Αυτο σου εγραψα λιγο πριν..δεν το διαβασες??
-
Πρόγραμμα Surfer
@Λεων @Kostas-13 Ίσως κάτι κάνω λάθος στο surfer,στο άλλο το πρόγραμμα το βγάζει καλά,απλός το surfer έχει ποιο ωραία γραφήματα. Εκεί που το έχω σημείωση λέτε να είναι διαφορετικός στόχος η απλός το μετέφερε λάθος από τους άξονες XYZ?
το κατσαβιδι σου δεν ειναι το μπλε που σημειωσες...αλλα το διπολο...κοκκινοασπρο- μπλε
-
Πρόγραμμα Surfer
Γεια σ ζαγαροσκλο αναβαθμίσκες μη γινκης κ ψηφιακούς digia τρουμαρας..σε λίγο δε θα μας μπας κ θα σγωνς στ θείους Τουν Αντρέα
-
Πρόγραμμα Surfer
το κατσαβιδι σου δεν ειναι το μπλε που σημειωσες...αλλα το διπολο...κοκκινοασπρο- μπλε
-
Πρόγραμμα Surfer
Ναι το ξέρω ότι το δίπολο είναι το κατσαβίδι,το μπλε που σημείωσα όμως με σκάλωσε γιατί να το βγάλει εφόσον δεν υπήρχε άλλο σκουπίδι εκεί κοντά,θα δοκιμάσω να αλλάξω τους άξονες XYZ.Εσύ όταν περνάς τα δεδομένα πως τους χεις?
-
Πρόγραμμα Surfer
Ναι το ξέρω ότι το δίπολο είναι το κατσαβίδι,το μπλε που σημείωσα όμως με σκάλωσε γιατί να το βγάλει εφόσον δεν υπήρχε άλλο σκουπίδι εκεί κοντά,θα δοκιμάσω να αλλάξω τους άξονες XYZ.Εσύ όταν περνάς τα δεδομένα πως τους χεις?
Κου που ξερεις αν υπαρχει σκουπιδι ή οχι?? δηλαδη αν αυτο το ειχες το βουνο τι θα εκανες?? δεν θα κοιταγες να δεις τι ειναι αυτο που σε παρεμβαλει??? ετσι ειναι η σωστη σειρα φιλε...δεν χρειαζεταιμ να αλλαξεις κανενα χ και ψ...εγω τα δεδομενα που μου δινει το Μαγνητομετρα τα περναω πρωτα σε αλλο προγραμμα και μετα surfer