Καλημερα σε ολους.Σε εξορμηση βρηκα αυτο το οριζοντιο χαραγμα εξω απο σπηλια η οποια ηταν στην κυριολεξια στα κατσαβραχα...η εισοδος ηταν στενη κ δεν δικρινοταν απο πουθενα..Περιμενω τις ενισχυσεις μου κ θα μπω...Το ερωτημα μου ειναι αν καποιο μελος εχει συναντησει κατι παρομοιο για να εχω μια ιδεα περι τινος προκειτε....δεν λεω οτι ειναι σημαδι αλλα μου φανηκε σαν ανθρωπινη παρεμβαση. Ευχαριστω.
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@VAN Αυτό είναι σίγουρο...πρώτα με το καλό να αρθούν τα μέτρα. Σε ευχαριστω να είσαι καλα.
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
Μέσα στην σπηλιά φαίνονται κάποια κεραμίδια σπασμένσ... σίγουρα θέλει ψάξιμο μέσα με προσοχή πάντα!
Ο επιμένων νικά!!!
| last edited by panasss Φήμη: 747 | Δημοσιεύσεις: 740 -
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@ypokosmos Καλημέρα, κρατάει νερό η σπηλιά? Είναι προσβάσιμη η παραλία σε σκάφος?
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
Υπάρχουν κεραμικά αντικείμενα μέσα...σπασμένα..κ κάτι αλλά πραγματα..Δεν μπορούσα να διακρίνω...κρατούσα έναν ψευτοφακο...κάπου μου φαινόταν ότι έχει στροφή μέσα...Υπάρχει παραλία είναι προσβάσιμη με βάρκα...αλλά είναι μακριά...περίπου 2χλμ...εγω πήγαινα άκρη..άκρη για κάτι άλλο που ήθελα να δω..κ απλά γυρισα σπο αλλού κ την βρήκα...Είναι πάντως καλα κρυμμένη....Υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν αποθήκη...αλλά εκεί δεν εξυπηρετεί...τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα....αν γλιστρήσεις θα κοματιαστεις...Πιστεύω κάτι σαν καταφύγιο θα ήταν.Ενοειτε δεν μπαίνω μόνος ..αν κ ειχα ενθουσιαστει το ξανασκεφτηκα...Μόλις επιχειρήσουμε...θα ενημερώσω το θέμα για περισσότερες πληροφορίες.Ευχαριστώ κ πάλι.
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@ypokosmos πιθάρια είναι... τώρα τί ειλχαν μέσα ποιος ξέρε? Μάλλον για να είναι σε αυτήν την κατάσταση θα πρέπει να έχει άλλος πιο μπροστά μέσα.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
Ο/Η @loukilouk είπε στο Σημαδι?εξω απο σπηλια.:
@ypokosmos πιθάρια είναι... τώρα τί ειλχαν μέσα ποιος ξέρε? Μάλλον για να είναι σε αυτήν την κατάσταση θα πρέπει να έχει άλλος πιο μπροστά μέσα.
Σωστός. Αυτό του είπα πιο πάνω.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@italos2 και εγώ έχω πέσει έτσι πάνω σε σπασμένους αμφορείς... όποιου είναι να τα βρει πρώτος αυτός και θα τα πάρει!
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@loukilouk Ειναι και θέμα τύχης το αν θα πέσεις πάνω σε κάτι τέτοιο πρώτος φίλε. Είναι να σε θέλει.. Ότι είναι πιθάρι σπασμένο είναι ξεκάθαρο. Για να είναι πεταμένο ανάποδα και σπασμένο και αυτό και κάτι άλλο που είναι πίσω του είναι σίγουρο ότι κάποιος τα έσπασε. Καλά θα ήταν να έμπαινε πρώτος αλλα ποτε δεν ξέρεις.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
Το είδα φίλε μου ιταλε ότι το ανέφερες ποιο πάνω...άλλα αν δεν μπω να δω...δεν μπορω να ξερω...όπως κ ο συνάδελφος ο jimtelis με ρώτησε αν κρατάει νερό μέσα...δεν μπορώ να ξέρω....Σίγουρα έτσι ανοιχτή που είναι...δεν περιμενε εμένα....Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Αν κ νομίζω ότι τα κεραμικά δεν είχαν να κάνουν με χρήματα...Αλλά κ να ειχαν....κάτι δεν θα τους έπεσε ρε γαμω το...ετσι κ για εμάς μια φορά?
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
Ο/Η @loukilouk είπε στο Σημαδι?εξω απο σπηλια.:
@italos2 και εγώ έχω πέσει έτσι πάνω σε σπασμένους αμφορείς... όποιου είναι να τα βρει πρώτος αυτός και θα τα πάρει!
(Αμφορείς) Σε αυτές τις περιπτώσεις φωνάζεις τις υπηρεσίες και τελειώνει το θέμα! Δεν θα το ξαναπούμε!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3403 | Δημοσιεύσεις: 9002 -
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@panasss τυχαία έπεσα, αμφορείς εννοώ πιθάρι πήλινο δεν ήταν αρχαία μάλλον τούρκικη ήταν η περίπτωση. Δεν ασχολούμε και ούτε πηγαίνω να ψάχνω σε μέρη τα οποία είναι χαρακτηρισμένα σαν αρχαιολογικοί χώροι αυτό το γνωρίζω πολύ καλά!
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@loukilouk συνηθως πληρωνει η τελευταια παρουσια στον χωρο και για αυτο εφιστώ την προσοχη να ειναι με τρπο ευηχω οι διατυπωσεις και εκφρασεις και οχι παρεξηγησημες!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
Ο/Η @georgiadis1967 είπε στο Σημαδι?εξω απο σπηλια.:
loukilouk παραβίαση αρχαιολογικού χώρου είναι και η μη εξουσιοδοτημένη είσοδος σε σπήλαιο. Όλα τα σπήλαια ανήκουν στην αρχαιολογική υπηρεσία.
Είσαι σίγουρος για αυτό? Και αν ναι για ποια σπήλαια μιλάμε.
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@panasss έτσι όπως το έθεσες τώρα συμφωνώ να με συγχωρείς!
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σημαδι?εξω απο σπηλια.
@georgiadis1967 από την στιγμή που βγαίνει κάποιος για έρευνα χωρίς άδεια έρευνας ή εκσαφής είναι παράνομος έτσι και αλλιώς εφόσον κυκλοφορεί με εξοπλισμό.. Το να βγει κάποιος ένα περίπατο μια βόλτα χωρίς να φέρει κανένα εξοπλισμό δεν νομίζω να είναι παράνομος ακόμα και αν πέσει σε τέτοια περίπτωση σαν του φίλου που ανέβασε το συγκεκριμένο θέμα.
Ο επιμένων νικά!!!