Παιδιά όπως σας έχω πει δεν έχω σχέση με τον χώρο και θέλω να ασχοληθώ χαλαρά βεβαία και όχι σαν τους αποίκους της Αμερικής που τον 19ον αιώνα τους είχε πιάσει ο πυρετός του χρυσού το λεγόμενο gold rush με την χρυσοθηρία που την βλέπω σαν περιπέτεια που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη όπως όταν έπεφτα με τα αλεξίπτωτα στον στρατό η πέταγα με αιωρόπτερα η έκανα Μπάνζιν τζάμπινγκ και όχι για να πλουτίσω, τώρα εάν βρω καλοδεχούμενα, ένα όχι στα αυτιά................μας έχω λύσει το βιοποριστικό μου προ πολλού.Από την άλλη βέβαια για να ασχοληθείς πρέπει να έχεις κάποια μηχανήματα για να έχεις κάποιες πιθανότητες ότι θα βρεις κάτι αλλιώς είναι σαν να κτίζεις μέσα στην Θάλασσα και έχω αποφασίσει κατά 90% χωρίς βέβαια ακόμα να το έχω οριστικοποιήσει στο μυαλό μου να πάρω κάποιο καλό θεωρητικά αποστατικό μηχάνημα και μαζί με αυτό που μου χάρισαν να αρχίσω την έρευνα αφού πρώτα τα μάθω καλά να τα χειρίζομαι και επειδή δεν έχω δουλειές θα γράφω εδώ μέσα η σε άλλα παρόμοια σαιτ ότι διαθέτω μηχανήματα και ψάχνω άτομα με δουλειές που έχουν συνεργασία και στην αρχή θα έχω επίκεντρο την Αθήνα που κατοικώ σε ακτίνα γύρω στα 100 χιλιόμετρα περιμετρικά μέχρι Κόρινθο και μέχρι Χαλκίδα, τώρα επειδή δεν γνωρίζω τους ανθρώπους που θα επικοινωνούν μαζί μου αφού τους μιλάω και αποφασίζω τελικά να συνεργαστώ μαζί τους θα τους βάζω σαν απαράβατο όρο ότι για να τους ακολουθήσω σε αποστολής έρευνας χρυσών λιρών θα μου έχουν προσκομίσει πρώτα το ποινικό τους μητρώο (βγαίνει χωρίς κανένα κόστος στα Κ.Ε.Π. σε μερικές ημέρες) και θα μου παραδίδουν την ταυτότητα τους μέχρι να γυρίσουμε από την δουλειά για να έχω κάποια μίνιμουμ προστασίας γιατί δε μπορώ να γνωρίζω εγώ αυτός που θα μου κάνει πρόταση συνεργασίας τι είναι? εάν είναι λαμόγιο, η εγκληματίας η απατεώνας η σωστός.Τώρα για το αποστατικό μηχάνημα που θα αγοράσω έχω επιλέξει μερικά και θα τα ανεβάσω εδώ στο σαιτ ένα ένα για να μου πείτε την έμπειρη και πεπειραμένη γνώμη σας, Επίσης επάνω στις σκέψεις μου που περιγράφω εδώ δέχομαι δικές σας συμβουλές καλοπροαίρετα και χωρίς καμία παρεξήγηση παιδιά και την άκρη θα την βρω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρω γιατί στην ζωή μου γενικώς έχω καταφέρει πολλά πράγματα και ειδικά στον επιχειρηματικό τομέα.
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @kosta66 είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
Σαν πρωτη απαντηση. Με αυτους που, μεν θα πηγαίνεις ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, απο σενα ποιος θα τους προστατευει?
Ο Θεός.
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @ASTERIS είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
Σαν πρωτη απαντηση. Με αυτους που, μεν θα πηγαίνεις ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, απο σενα ποιος θα τους προστατευει?
Ο Θεός.
Λέει ψέματα εγώ δεν υποσχέθηκα τίποτα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @Lord είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
Τέλειο στο χωριό μου έβγαλαν ένα καζάνι με αυτό!!!!
Χαχαχαχα
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Γελάτε εσείς, πάτε να ρίξετε το παλικάρι επειδή δεν έχετε λεφτά να το πάρετε. Θέλετε να του φάτε τις γκόμενές!!!
χαχαχαχαχαχα
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @panasss είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
Ο/Η @ASTERIS είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
Ο Θεός.
Λέει ψέματα εγώ δεν υποσχέθηκα τίποτα!!!
Ρε Θεέ τώρα γιατί με δίνεις στεγνά και στην ψύχρα?
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @teobidis είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
Απορώ με τον εαυτό μου που μπήκα στον κόπο να διαβάσω άλλη μια ανάρτηση σου 'αστέρι" μου
Εκπέμπω ακαταμάχητη γοητεία φίλε teobidis και δεν μπορείς να αντισταθείς τι να κάνουμε?
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @fisher είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
με αυτο τα βγαλαν
Καλό πολύ καλό το εργαλείο και με κάποια καλή μετατροπή μπορώ να λακουβιάσω......... κάποιον όταν τα βρούμε για να τα πάρω όλα μόνος μου.
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Γελάτε εσείς, πάτε να ρίξετε το παλικάρι επειδή δεν έχετε λεφτά να το πάρετε. Θέλετε να του φάτε τις γκόμενές!!!
Δύσκολο πολύ δύσκολο φίλε να μου φάνε τις γκόμενες φίλε μου γιατί αυτές που κυκλοφορώ και γενικά νταλαβερίζομαι πηγαίνουν μόνο με ΑΣΤΕΡΑΤΟΥΣ σαν εμένα και όχι με χρυσοθήρες που του θεωρούν τρελούς και ψωνισμένους.
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Παιδιά ένα από αυτά που με έχει προβληματίσει σχετικά με τα αποστατικά μηχανήματα είναι που οι μεγάλες κατασκευής τέτοιων μηχανημάτων δεν τα δίνουν τα ακριβά τους μοντέλα σε κάποιο πανεπιστήμιο στον τμήμα ηλεκτρονικών να τα τσεκάρουν ως προς τι κάνουν και τι επιδόσεις έχουν? όπως γίνεται με τα καλά φίλτρα νερού και γενικά με ηλεκτρονικές συσκευές.
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
@ASTERIS τώρα αρχίζεις να σκαίφτεσαι με τον σωστό τρόπο σιγά σιγά... δεν τα δίνουν γενικώς πουθενά για να τα τσεκάρουν μόνο τα πουλάνε. Αν τα δίνανε να τα τσεκάρουν πρώτα δεν θα μπορούσαν να ταπουλήσουν μετά..
Ο επιμένων νικά!!!
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @loukilouk είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
@ASTERIS τώρα αρχίζεις να σκαίφτεσαι με τον σωστό τρόπο σιγά σιγά... δεν τα δίνουν γενικώς πουθενά για να τα τσεκάρουν μόνο τα πουλάνε. Αν τα δίνανε να τα τσεκάρουν πρώτα δεν θα μπορούσαν να ταπουλήσουν μετά..
Αδελφέ πάντα σκέφτομαι με τον σωστό τρόπο αλλά και τα μηχανήματα αυτά δεν απευθύνονται σε παιδάκια αλλά σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία στην έρευνα και στην χρήση μηχανημάτων, οπότε κάτι πρέπει να κάνουν.
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
Ο/Η @Chris1 είπε στο ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ:
@loukilouk
ψάχνεσαι μου φαίνεται φιλαράκι. Δεν κατάλαβες με τί ασχολείσαι?Γενικά ψάχνομαι στην ζωή μου φίλε Chris1 γιατί είμαι ανήσυχο πνεύμα.
-
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑΣ
@ASTERIS μην ασχολησε σε κοροϊδεύουν φίλε εγώ σε καταλαβαίνω, σίγουρα σου έχουν πει να μην αγοράσεις και από τον βλάχο ότι έχει μουφα κτλ ε;