Παρακολουθούσα ένα βίντεο στο YouTube από κάποιον Έλληνα πού προμοτάρει τα deus Και δείχνει πως μπορεί να ξεχωρίσει ο ανιχνευτής
το περιεχόμενο μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί🤔στα σχόλια λοιπόν κάποιος του λεει ότι για σβώλους χρυσού στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τα Gpx και ότι ειναι πολύ καλά μηχανήματα αλλά πιστεύει ότι δεν κάνουν για τη χώρα μας😂 και τότε κύριοι έρχεται η ιππική απάντηση από το youtuber η οποία λέει..... Αν τα βάλω δίπλα δίπλα με τον ντέους κάποιος θα κλάψει😂και ότι πλέον στην Αυστραλία η minelab εχει χάσει έδαφος και κυριαρχεί το orx...
Μαλάκες θέλουν και τα λένε ή τους ξεφεύγουν...
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...:
Παρακολουθούσα ένα βίντεο στο YouTube από κάποιον Έλληνα πού προμοτάρει τα deus Και δείχνει πως μπορεί να ξεχωρίσει ο ανιχνευτής
το περιεχόμενο μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί🤔στα σχόλια λοιπόν κάποιος του λεει ότι για σβώλους χρυσού στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τα Gpx και ότι ειναι πολύ καλά μηχανήματα αλλά πιστεύει ότι δεν κάνουν για τη χώρα μας😂 και τότε κύριοι έρχεται η ιππική απάντηση από το youtuber η οποία λέει..... Αν τα βάλω δίπλα δίπλα με τον ντέους κάποιος θα κλάψει😂και ότι πλέον στην Αυστραλία η minelab εχει χάσει έδαφος και κυριαρχεί το orx...
Μαλάκες θέλουν και τα λένε ή τους ξεφεύγουν...Σαν το ανεκδοτο με το λαγο και το λιονταρι...που στο τελος λεει ο λαγος στο λιονταρι...εε μωρε λεω και καμια μαλακια καμια φορα να περναει ευχαριστα η ωρα!!!
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Μαλάκες θέλουν και τα λένε ή τους ξεφεύγουν...
Μα και βέβαια θέλουν, όπως και τα δώρα
PS
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
@Λεων Σαν το ανεκδοτο με το λαγο και το λιονταρι...που στο τελος λεει ο λαγος στο λιονταρι...εε μωρε λεω και καμια μαλακια καμια φορα να περναει ευχαριστα η ωρα!!!
Άστο φίλε μόλις το παρακολούθησα δεν το πίστευα....Γενικά παρακολουθώ YouTuber του εξωτερικόυ και μάλιστα τους κορυφαίους πού οι εταιρείες τους πληρώνουν χρόνια για να προμοτάρουν ανιχνευτές και αυτή την έπαρση που υπάρχει στη χώρα μας δεν τη βλέπεις ούτε στο ελάχιστο...
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Άστο φίλε μόλις το παρακολούθησα δεν το πίστευα....Γενικά παρακολουθώ YouTuber του εξωτερικόυ και μάλιστα τους κορυφαίους πού οι εταιρείες τους πληρώνουν χρόνια για να προμοτάρουν ανιχνευτές και αυτή την έπαρση που υπάρχει στη χώρα μας δεν τη βλέπεις ούτε στο ελάχιστο...
Τι μου θυμισες τωρα..πριν δυο χρονια στο nasional geography ειχε ντοκιμαντερ και το εβλεπα σε καφετερια του χωριου μου, δεν θα πω λεπτομερειες..παρα μονο οτι μια ομαδα ειχε ενα τελαρο για ερευνα με πηνιο 1χ1 και ελεγαν οτι ειναι επαγγελματικο μηχανημα και μπορει να φτασει εως και 10 μετρα βαθος...στη συνεχεια η ιδια ομαδα ειχε και ενα μαγνητομετρο fluxgate ψαχνανε και βρηκαν μπρουτσινη πλακα..οπως ειναι οι πλακες του χρυσου αλλα μπρουτιζνη...με μαγνητομετρο...υποτιθετε σοβαρη εκπομπη!!!
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
@stampa Μα και βέβαια θέλουν, όπως και τα δώρα..
Ρε Παναγιώτη μπορεί κάλλιστα κάποιος να προμοτάρει έναν ανιχνευτη δείχνοντας σωστά της δυνατότητες του Και γιατί όχι να παίρνει και τα δωράκια του (αρκεί βέβαια να έχει την ικανότητα να της δείξει)δεν χρειάζεται να μπαίνουν στο τρυπάκι να υποτιμούν τις υπόλοιπες εταιρείες, πόσο μάλλον εταιρείες που υπάρχουν πολλά χρόνια στο χώρο και έχουν αποδείξει την αξία τους,sorry αλλά αυτό δεν δείχνει καμία σοβαρότητα.
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
@Kostas-13 Τα λενε αυτα γιατι ειναι πληρως ασχετοι και δεν εχουνε πιασει ποτε στα χερια τους να δουλεψουνε gpx για να δουνε τι κανει...Καλα κανουνε και παιζουνε με τα δισκακια στους 15 ποντους να γρατσουνανε τα χωματα και να περναει η ωρα..Τουλαχιστον εαν δεν γνωριζουνε να μην μιλανε ετσι για τα gpx...
Moνο σεβασμος γιαυτο το μηχανημα...Θελω τα vlf αυτα που πανε 2 μετρα να περναω απο πισω τους και να γινεται πανικος και να πηγαινει το gpx ολο low-hi... -
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Ο/Η @stampa είπε στο ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...:
Θα μιλήσω για εδώ τι γίνεται και όχι εξωτερικό.
Υπάρχουν αυτοι που εξαγοράζονται και αυτοι που δεν ... απ τους πρώτους θα ακούσεις ότι μαλακι@ μπορείς να φανταστείς.
Πιο απλά δε μπορώ να τα πω ..
Δεν εχουμε τις γνωσεις φιλαρακι πανω στα μηχανηματα και πολλες εμπειριες σε διαφορα μηχανηματα..Απλως πιασανε ενα vlf και το κανανε υπερμηχανημα... -
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Καλημέρα! Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει και να πιστεύει ότι αυτός θέλει...
Οπότε βγάζω το σύνηθες συμπέρασμα, όταν κάτι είναι καινούργιο για εμάς και δεν έχουμε την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζεται- να μην βιαζόμαστε να αγοράσουμε το προϊόν που μας προωθούν και
- να μην παίρνουμε μία γνώμη και από έναν αλλά πολλές και από διάφορους
Έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία - εμπόριο που θα την πατήσουμε και ίσως μετα να μην έχουμε την οικονομική ευχέρεια να διαρθόσουμε το λάθος που κάναμε...
Θέλει σωστή ενημέρωση και πολύ ψάξιμο στα πάντα ...
Ο επιμένων νικά!!!
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
καλημερα σας, επειδη ειμαι νεος στο χωρο και θελω να παρω ενα μηχανημα οικονομικο καθως ειμαι σε αναστολη και δεν παιζουν χρηματα τωρα. τι θα μου προτεινατε? ειδα και εγω το βιντεο αυτο. φυσικα δεν κοιταω το deus, πανακριβο για μενα αλλα κατι οπως quest q30 η nokta simplex. εχει η minelab οικονομικα και ευχρηστα μηχανηματα. ειμαι αρχαριος οπως ειπα. σας ευχαριστω εκ των προτερων.
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Ο/Η @paoktsis είπε στο ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...:
@Kostas-13 Τα λενε αυτα γιατι ειναι πληρως ασχετοι και δεν εχουνε πιασει ποτε στα χερια τους να δουλεψουνε gpx για να δουνε τι κανει...Καλα κανουνε και παιζουνε με τα δισκακια στους 15 ποντους να γρατσουνανε τα χωματα και να περναει η ωρα..Τουλαχιστον εαν δεν γνωριζουνε να μην μιλανε ετσι για τα gpx...
Moνο σεβασμος γιαυτο το μηχανημα...Θελω τα vlf αυτα που πανε 2 μετρα να περναω απο πισω τους και να γινεται πανικος και να πηγαινει το gpx ολο low-hi...Φιλε παοκτση και λοιποι μινελαμπακηδες εχω μια ενσταση για τα γραφομενα και θα την εκφρασω χωρις ομως παρεξηγηση. Τα εχω ξαναπει και πριν καποιες μερες και αυτη θα ειναι η τελευταια φορα. Υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα που δήλωσαν κατοχοι DEUS οπως και εγω. Με τα σχολια περι ανεγκεφαλων και ασχετων και πουλημενων η μπαλα περνει ολους τους κατοχους και φυσικα και μενα. Δεν υπαρχει ο στοιχειωδης διαχωρισμος και αυτο με προσβαλλει. Για το αν ξερω το μηχανημα η οχι δεν μπορει να εχει γνωμη κανενας απο το πληκτρολογιο. Το να συγκρινεις ενα μηχανημα των 1000€ με 14΄΄ πηνιο με ενα μηχανημα των 5000€ με 22΄΄ πηνιο , ακομη και εαν βασιζονταν στην ιδια αρχη λειτουργιας , θα ηταν εντιμο? και τι φανερωνει αυτη η συγκριση, γνωσεις? Για ολα τα μηχανηματα υπαρχει μια διαδικασια χρησης. Αν ψαχνεις κιβωτια ,καθαριζεις το μερος με deus και μετα βαζεις τελαρο. Αν ψαχνεις παραλια, αρκει το deus η και καποιο φθηνοτερο. Αν ψαχνεισ ευγενη χυμα πας gpx. Τι θα γινει ομως αν πας με το gpx στο βουνο τιγκα στο σκουπιδι και αρχισει να παιζει φλογερα. Θ μπορεσει να διαχωρισει το σκουπιδι στα 30 εκ. απο το αλουμινιο στα 80 που εχει ο φιλος παοκτσης στο δοκιμαστηριο του? Θα το εντοπιζε το ιδιο ευκολα αν πηγαινε αυτος σε ξενο δοκιμαστηριο με αλλους στοχους τριγυρω? Θα παρεις το gpx στο βουνο για κιβωτιο και θα ψαξεις μονο με αυτο χωρις να βαλεις τελαρο? Γιατι αν βαλεις και τελαρο, τι διαφορετικο θα κανεις απο ενα deus? Αν πιανεις κιβωτια στα 2-2.5 μετρα μονο με το gpx και δεν βαζεις τελαρο, γραψτο εδω , δηλωσε το δημοσια για να ειναι εφικτο καποια στιγμη σε καποια συναντηση να αποδειχτει. Οχι να ειμαστε φειδωλοι στις δηλωσεις και να λεμε γενικα ΄΄παει πολυ βαθεια..παραπανω απο τα αλλα΄΄ Με ολα αυτα θελω να πω οτι καθε μηχανημα εχει την αξια του , χρειαζονται ολοι οι τυποι για να υπαρξει επιτυχια., και ειναι αδιανοητο να κανουμε κοντρες για το ποιος το χει μακρυτερο.Φυσικα το gpx πιστευω ειναι ενα εξαιρετικο μηχανημα(χωρις να το εχω δουλεψει αλλα απο αυτα που διαβαζω) αλλα δεν ειναι δυνατο να ανοιγονται 10 θεματα στο σαιτ και τα 8 να καταληγουν στο ποσο φοβερα ειναι ολα τα μινελαμπ, τι @@@χιδια μεγαλα εχουν τα gpx, και ποσο μαπα ειναι τα vlf . Κατανταει ανιαρο, προσβαλλεται η νοημοσυνη αρκετων και επισης δεν ενημερωνεται σωστα και ο κοσμος. Ελικρινως φιλικα,
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Sorry αλλά έχω deus από το 14 και έχω δηλώσει ότι στην κατηγορία vlf είναι από τα καλύτερα, έτυχε όμως από το 15 να έχει περάσει από τα χέρια μου και το Gpx και σαν κάτοχος των δύων μηχανημάτων με πολλές ώρες έρευνας τα άγρια θα πω δημόσια το εξής.....
Όποιος συγκρίνει το gpx όχι μόνο με τον deus αλλά με οποιοδήποτε ανιχνευτή μετάλλων στην κατηγορία δίσκου ή δεν έχει ιδέα η παραπληροφόρη σκοπίμως...
Πάντως κάποιοι από μας που έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα σε αυτό το χόμπι και βλέπουμε διάφορα βιντεάκια στο youtube καταλαβαίνουμε ότι το επίπεδο γνώσης είναι πολύ χαμηλό, προς όμως στη δημοσιότητα ποιος την γαμεί και την αντικειμενικότητα. 😁 -
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
@Kostas-13 Φιλε Κωστα διαβασε καλα αυτα που εγραψα
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Το πρωτο Deus που ηρθε στην Ελλαδα ηταν το δικο μου το 9 ή το 10 δε θυμαμαι καλα, αγορασμενο απο Αγγλια και προπαραγγελια 3 μηνες (μολις ειχε βγει η βερζιον 2) οταν εδω δεν το ηξερε κανενας ακομη αλλα ουτε και σαν ακουσμα.
Ενα απ τα καλυτερα vlf που κυκλοφορουν, αλλα δεν καταλαβα που γινεται συγκριση εδω στο θεμα παλμικα με vlf.
Το πως θα δουλεψει καποιος και με τι μηχανηματα, τι τακτικη, αφορα την ερευνα που κανει ο ιδιος και δεν μπορει να κρινει καποιος αλλος εαν κανει καλα ή οχι.
Δε ξερω τι κολλήματα υπαρχουν και συγκρινονται συνεχεια παλμικα με vlf, δεν θα πρεπε γιατι δεν εχουν καμια σχεση σαν μηχανηματα μεταξυ τους.
Συμφωνω με το φιλο @fisher οτι χρειαζονται διαφορα μηχανηματα για να γινει καλη δουλεια.
Τελος να θυμαστε οτι οταν εμφανιζεται κατι καλο στην αγορα (σε δισκο) παντα υπαρχει η ταση να συγκριθει με το δυνατοτερο ασχετα αν αυτο ειναι αλλης κατηγοριας, οποτε καταλαβαινεται γιατι ακουγοντα τα διαφορα ανα διαστηματα σε βιντεο ή να τα συγκρινουν με ενα Gpx ακομα και σε ερευνα ψηγματων. Πραγματα τα οποια ειναι γελοιοτητες και τιποτε παραπανω ή οντως παιζονται αλλα συμφεροντα.
Οπως και να χει ο καθενας εχει τα συμπερασματα του και θα σας ξαναπω οτι ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4531 | Δημοσιεύσεις: 4920 -
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
@receptionist αδερφέ έχω 3 μιχανηματα Μινελαπ Ελ τρακ έχω Χ Ρ το παλιό έχω Ουέστ 20 και παίρνω πάλη Ουέστ το 60 γιατί είναι και αδιάβροχο και με έχει βγάλει πολλά πράματα χωρίς παρεμβολές δικιά μου εκτίμηση
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
@stampa Φιλε Πανο γινεται στο νημα που εκανα παραθεση και σε καμμια δεκαπενταρια ακομα θεματα τους τελευταιους δυο μηνες. Κατα τα αλλα συμφωνουμε.
-
ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...
Ο/Η @fisher είπε στο ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ...:
@stampa Φιλε Πανο γινεται στο νημα που εκανα παραθεση και σε καμμια δεκαπενταρια ακομα θεματα τους τελευταιους δυο μηνες. Κατα τα αλλα συμφωνουμε.
Για να μπω στο ψητο κατευθειαν .. αν εννοεις τον @paoktsis, δικαιολογησε τον, ειναι ερωτευμενος ειναι στα μελια!
Οσον αφορα το υπαρχον αρχησε λογου του οτι επεσε συγκριση στοχευμενη μεσα απο βιντεο, οπως ανεφερε και ο @Kostas-13Καποιοι θελουν να κανουν τη δουλεια τους και χρησιμοποιουν διαφορες μεθοδους, εμεις δε χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας παντως.
PS