Έχει ασχοληθεί κάποιος με την κατασκευή να μας πει δυο πράγματα.
-
Sluice Box |
@Kostas-13 καλησπέρα Κώστα, υπάρχει η υπήρχε στο τόπο αυτό κάποιο ορυχείο ή έτσι δοκιμαστικά;
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Sluice Box |
@Kostas-13 αν θα έχεις καλά νέα σε παρακαλώ πολύ να με ενημερώσεις, μπορεί να με παρακινησεις το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά σε ιστορικές πήγες δεν έχω βρει τίποτα για τον τόπο μου μόνο για λυθιο και κάτι άλλο δεν θυμάμαι έκαναν παλιά εξόρυξη...
Sluice Box |
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Sluice Box |:
Πρώτη προσπάθεια με ανιχνευτή, πλάκα έχει αλλά εχει πολλά σκουπίδια 😁!
Αντε! .. τώρα θα πάρεις και το λευκό πηνίο .. ξερεις, εκείνο που έχει εκμηδενίσει τα κατά πολύ ακριβότερα μηχανήματα prospecting στις χώρες των ψηγμάτων
PS
-
Sluice Box |
@stampa Αντε! .. τώρα θα πάρεις και το λευκό πηνίο .. ξερεις, εκείνο που έχει εκμηδενίσει τα κατά πολύ ακριβότερα μηχανήματα prospecting στις χώρες των ψηγμάτων
Για πολύ κλάμα λέμε🤣🤣🤣
-
Sluice Box |
Ο/Η @pro είπε στο Sluice Box |:
αν γινομουνα λιγο κακος θα ελεγα: μηπως μπερδεψε τα ψηγματα με τα γιαγαντοφασουλα
PS
-
Sluice Box |
όχι δεν υπήρχε ούτε υπάρχει τίποτα, εντελώς δοκιμαστικά το επιχείρησα...
Καλημερα, μην εισαι τοσο σιγουρος, το πιο πιθανο να εχει, απλα ειναι πολυ σπανιο
να το ανιχνευσεις με δισκο, θα πρεπει να ειναι κοντα στο γραμμαριο για να το
πιασεις, δοκιμασε αν κτυπαει σε 9αρι σκαι , με το κοσκινισμα κατι θα βρεις,
ΔΕΝ θα φυγεις χωρις "κατι' ,απλα σε συγκριση με παραλια , θα εισαι πολυ πισω,
σε "μεροκαματο",στη αρχη τουλαχιστον. -
Sluice Box |
Ο τύπος είναι φοβερός έχει πολύ ωραία βιντεάκια στο κανάλι του.https://youtu.be/ao5E7Xt52ck
-
Sluice Box |
@fandomas καλησπέρα, δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει παντού σε κάθε ποτάμι;
Sluice Box |
@Kostas-13 Επειδη βλεπω να κανεις τη μακακια να αγορασεις κατι σε κιτ σαν αυτο που εβαλες φωτο πιο πανω και να δωσεις κανα 800αρι, θα σου προτεινα να παρεις κανα πιατο στην αρχη που ειναι και οικονομικα να δεις τουλαχιστον αν αξιζει να ασχοληθεις πιο σοβαρα.
Εφοσον δεις οτι αξιζει κανεις την κινηση σου μετα .. και αν θες φωναζεις και το φιλαρακι σου το stampa να ρθει και με gpx να στεισουμε αντισκηνο κανονικα εκει.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Sluice Box |
@stampa Ασε πήγα σήμερα σε ένα ωραίο ρέμα και εκεί που σκαναρα για ψήγματα βρίσκω σε ένα ανάχωμα αυτό το κουτάκι σε ατόφια κατάσταση σφραγισμένο,λέω πλάκα να έχει λύρες μέσα το σπάω και βρίσκω ένα ξυράφακι μέσα 😢
-
Sluice Box |
@stampa Ασε πήγα σήμερα σε ένα ωραίο ρέμα και εκεί που σκαναρα για ψήγματα βρίσκω σε ένα ανάχωμα αυτό το κουτάκι σε ατόφια κατάσταση σφραγισμένο,λέω πλάκα να έχει λύρες μέσα το σπάω και βρίσκω ένα ξυράφακι μέσα 😢
Φιλε αυτο εαν ειναι να ερθει,θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις ενα μικρο κουτακι με 100 ξανθιες να σου κανουνε κουκου τζα...Την επομενη φορα πιο τυχερος να εισαι... -
Sluice Box |
@paoktsis Φιλε αυτο εαν ειναι να ερθει,θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις ενα μικρο κουτακι με 100 ξανθιες να σου κανουνε κουκου τζα...Την επομενη φορα πιο τυχερος να εισαι...
Δεν θέλω λίρες ψήγματα θέλω 🤪🤪🤪🤣🤣🤣
-
Sluice Box |
@paoktsis Φιλε αυτο εαν ειναι να ερθει,θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις ενα μικρο κουτακι με 100 ξανθιες να σου κανουνε κουκου τζα...Την επομενη φορα πιο τυχερος να εισαι...
Δεν θέλω λίρες ψήγματα θέλω 🤪🤪🤪🤣🤣🤣
μαζευετα και ας ειναι ρωγες...
-
Sluice Box |
Εάν θυμάμαι καλά πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια κουβέντα για χρυσό σε ποτάμια αναφερόμενη στη βόρεια Μακεδονία. Δε θυμάμαι ακριβώς για πια ποτάμια γινότανε αλλά θυμάμαι ότι σα τεχνική χρησιμοποιούνται οι λεγόμενες φλοκάτες (έτσι λέγονται τα συγκεκριμένα υφαντά στα μέρη μου) για τον εγκλωβισμό των ψηγματων.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Sluice Box |
@moyia Εάν θυμάμαι καλά πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια κουβέντα για χρυσό σε ποτάμια αναφερόμενη στη βόρεια Μακεδονία. Δε θυμάμαι ακριβώς για πια ποτάμια γινότανε αλλά θυμάμαι ότι σα τεχνική χρησιμοποιούνται οι λεγόμενες φλοκάτες (έτσι λέγονται τα συγκεκριμένα υφαντά στα μέρη μου) για τον εγκλωβισμό των ψηγματων
Πάντως αν βρεις τα σημεία στο ποτάμι που δεν έχει πολλά σκουπίδια με τον ανιχνευτή έχει πολλή δράση...
Έχει πολλά βίντεο στο YouTube που σε βοηθάνε πάρα πολύ στη συγκεκριμένη έρευνα.