Αν σας έλεγαν να διαλέξετε ένα και μοναδικό μηχάνημα και με αυτό να πορευτείτε στη χρυσοθηρικη σταδιοδρομία σας 😁 ανεξάρτητου χρηματικού ποσού τι θα διαλέγατε?
-
Για να ακούσω γνώμες...
Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη κάτι που να μου είναι τόσο αναγκαίο.
Υγ.
Θα περιμένω τη μηχανή του χρόνου σε μέγεθος κινητού."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Για να ακούσω γνώμες...
Μηχάνημα που βγάζει δεν το αλλάζεις μέχρι να βρεις άλλο που βγάζει πιο εύκολα, οπότε nox και minelab!!!
Το τέλειο δεν υπάρχει,το τέλειο θα ήταν να σου λέει έχεις χαλκό, ασημί, χρυσό.μακαρι να υπήρχε όμως...
Καλημέρα σε όλους!!!Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Για να ακούσω γνώμες...
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Για να ακούσω γνώμες...:
Εγώ θα πω μετά από πολλά εργαλεία διαφόρων κατηγοριών που έχουν περάσει από τα χέρια μου φθηνά και ακριβά και την αντίληψη που έχω για την έρευνα θα διάλεγα το Gpx 5000 με έναν nagget 25 mono και έναν 14 dd coiltek.
Γνώμες ζητάς αλλα απ την άλλη έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου σύμφωνα με όσα πέρασαν απ τα χέρια σου όπως λες.
Μάλλον, κάτι θα κατάλαβες.
Αλλα ρε φίλε .. πες καλύτερα ότι κανεις γκάλοπPS
-
Για να ακούσω γνώμες...
https://www.technikboerse.com/el/view/metachirismeno-michanima/minibagger/7437425/bobcat-e-80.html
Αυτό, αλλά αργησα να το καταλάβω. Τώρα τρέχω για το τρέιλερ.
-
Για να ακούσω γνώμες...
Ο/Η @Chris1 είπε στο Για να ακούσω γνώμες...:
https://www.technikboerse.com/el/view/metachirismeno-michanima/minibagger/7437425/bobcat-e-80.html
Αυτό, αλλά αργησα να το καταλάβω. Τώρα τρέχω για το τρέιλερ.
Θέλω και γω ένα τέτοιο! .. ωραία πράγματα!
PS
-
Για να ακούσω γνώμες...
@stampa
σύστημα HOTAS στα χειριστήρια, σαν F-16. Μιλάμε για ΤΟ αγχολυτικό!!!!!!!!!(Το έχω για έκπληξη στον παοκτσή) -
Για να ακούσω γνώμες...
Όσον αφορά το γκάλοπ του @Kostas-13 είμαι καλυμμένος, αλλα δε σας λεω γιατί είστε μαρτυριάρηδες
PS
-
Για να ακούσω γνώμες...
@stampa
σύστημα HOTAS στα χειριστήρια, σαν F-16. Μιλάμε για ΤΟ αγχολυτικό!!!!!!!!!(Το έχω για έκπληξη στον παοκτσή)Χαχα μην του λες τέτοια τώρα .. θα τον πάρει από κάτω
PS
-
Για να ακούσω γνώμες...
@Chris1 Παρτο μπαρπα Chris1 θα σου χρειαστει γιατι αλλιως με τα χερια θα παθεις εγκεφαλικα και θα θελει σε περιοδο κορωνοιου να σε τρεχω σε νοσοκομειο και να σε δινω οξυγονο στον δρομο να μην παθεις και τιποτα και εχω τυψεις...
-
Για να ακούσω γνώμες...
@paoktsis
μην τ' αλλάζεις. Είπαμε ποιός θα σκάψει πιό γρήγορα και πιό βαθιά, όχι με τί. -
Για να ακούσω γνώμες...
@paoktsis
κοίτα να πάρεις κανα καλό πατόφτυαρο από τον Kostas, γιατί με τα φτυαράκια της αμμουδιάς δεν θα πάς ούτε στο μισό μέτρο. -
Για να ακούσω γνώμες...
@paoktsis
μην τ' αλλάζεις. Είπαμε ποιός θα σκάψει πιό γρήγορα και πιό βαθιά, όχι με τί.Τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...χαλαλι σου...
-
Για να ακούσω γνώμες...
@stampa με τα χερια...οχι με το κουταλι....τουλαχιστον αντεχω οχι σαν τον μπαρμπα Chris1...