-
΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??
@ΓΙΑΤΡΟΣ εσύ από όλα αυτά που ρωτάς ποια γνωρίζεις?
και αφού τα ξέρεις και τα γνωρίζεις που σε βοήθησαν???
Σουν δίνουν καμία πρόσβαση στο λεκτικό για να πάει πάρα πέρα η υπόθεση???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??
Εχω γράψει πρίν πολλά χρόνια για μία δήλωση που έγινε για το Στρατόπεδο Βελισάριο Ιωαννίνων. απο έναν Σφέτσα Νικόλαο που ισχυριζόταν οτι ήταν έγκονός του ΣΦΕΤΣΑ που έιχε παραλάβει τα φορτία χρυσού με τρείς δικαστικούς απο την ΣΑΓΙΑΔΑ Θεσπρωτίας και τα μετέφεραν στο αεροδρόμιο του Αγιάννη Ιωαννίνων να φορτωθούν σε Ντακόπτες για Αγγλία. Το Πάσχα του 1941 τα Γερμανικά αεροπλάνα τα Στούκας έκαψαν στο έδαφος τα αεροπλάνα της ΡΑF. Το φορτίο φορτώθηκε σε πολλά ζώα και κατευθύνθηκε προς Γέφυρα της Μπαλντούμπα. από ντόπιους κατοίκους που είχαν επιστρατευθεί τα ζώα τους. Μετά ανέλαβε η ομάδα ΣΦΕΤΣΑ .πολλοί λένε οτι τράβηξε για Τζουμέρκα περνώντας απο την Γέφυρα Παπαστάθη (πεντακάμαρο), μετά πέρασαν το βαθύπεδο απο το διαολογέφυρο (μονοκάμαρο) και μετά ανέβηκαν στο όρος περιστέρι Ιωαννίνων και μέσα απο μονοπάτια έφτασαν στο ΣΙΡΑΚΟ...απο εκεί χάθηκαν τα ίχνη τους, Αλλοι λένε οτι τράβηξε πρός Ζαγόρια και ιδικά προς το μικρό Πάπιγκο που έχει μία τρικάμαρη Γέφυρα μικρή απο το μεγάλο στο μικρό Πάπιγκο..Εκίνος ο Σφέτσας δήλωσε ενα πηγάδι εντός στρατοπέδου αλλά εκανε λάθος .Το 1940 ήταν το πιγάδι εντος του Στρατοπέδου μετά δόθηκε σε πρόσφυγες ενα μέγάλο μέρος του Στρατοπέδου οπου μέχρι το 1985 που έγιναν οι εργατικές κατοικίες αγόρασε ο Βερόπουλος ενα κομμάτι απο τους πρόσφυγες για να κάνει super market .Στην ανασκαφή βρέθηκε ένα ταπωμένο πηγάδι που για πολλούς είχε κιβώτια με λίρες για άλλους είχε μόνο όπλα και πυρομανία και αρχεία. Αυτά τα ξέρω γιατί τότε υπηρετούσε ο μικρός αδερφός μου ως δόκιμος στο 2ο Γρ που δέχθηκε την δήλωση και παρέστη στην ερευνα και ανασκαφή αλλά σε λάθος πιγάδι εντός του στρατοπέδου. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΦΕΤΣΑΣ ΜΙΚΟΛΑΟΣ. στο πραγματικό του όνομα.
-
@twins και εμείς που φταίμε αν τον έλεγαν φέστα η Θουκυδίδη?
έχει καμία σχέση με την περιοχή της γέφυρας????
είπαμε να γράφουμε κάτι που να έχει ουσία και όχι μόνο για να γράφουμε!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@mangojingo Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι
Με λίγα λογία τράβα για ψάρεμα αφού δεν πρόκειται να μησειςΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3597 | Δημοσιεύσεις: 9124 -
@panasss Εχω γράψει πρίν πολλά χρόνια για μία δήλωση που έγινε για το Στρατόπεδο Βελισάριο Ιωαννίνων. απο έναν Σφέτσα Νικόλαο που ισχυριζόταν οτι ήταν έγκονός του ΣΦΕΤΣΑ που έιχε παραλάβει τα φορτία χρυσού με τρείς δικαστικούς απο την ΣΑΓΙΑΔΑ Θεσπρωτίας και τα μετέφεραν στο αεροδρόμιο του Αγιάννη Ιωαννίνων. Απλώς το αναφέρω ως πραγματικό γεγονός οτι ισχυριζόταν οτι ήταν εγκόνι του Νικολάου Σφέτσα. Τώρα αν πουλαγε ο τύπος φούμαρα δεν ξέρω. Γεγονός όμως ειναι οτι βρέθηκε το ταπωμένο πηγάδι που έψαχνε αυτός ο τύπος με κιβώτια μέσα.που δεν ξέρει κανείς το περιέχόμενο παρά μόνο οι αρχές. Το γεγονός αυτό το ξέρουν και τα κουνάβια στα Γιάννενα βρε pana .Αρα να υποθέσουμε οτι αυτή η ιστορία του εγκονού ήταν η πραγματική πρεέπει να ανοίξει ο φακελος γεφυρα με τις τρείς καμάρες και να πάμε πάλι στην καραπιπεριάδα η να πούμε στους φίλους εδώ μέσα οτι όλο αυτό είναι μία ιστορία ενός βαρελιού δίχως πάτο...που δαπανήθηκαν εκατομμύρια δρχ και χιλιάδες ευρώ χωρίς αποτέλεσμα για ένα ψέμα....
-
@twins Τα άδεια κιβώτια από τα πολεμοφόδια των αεροπλάνων ναι μπορεί να έριξαν μέσα στο πηγάδι λεφτά δεν είχαν πάντως!
Τώρα Σφετσας με DNA του δικού μας του Νικολάκη από την καραπιπεραδα αποκλείεται να υπήρξε γιατί απλά είναι ένα φανταστικό πρόσωπο που ποτέ δεν υπήρξε
Για αυτό άμα δεν το έχεις δουλέψει το θέμα σε βάθος μην προσπαθείς να το βιάσεις παρα φύσιν είναι αμάρτημα σκέψου και αυτούς που σπατάλησαν χρόνια και χρόνια για να την βρουν αν σε πέτυχουν σε καρύδωσαν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3597 | Δημοσιεύσεις: 9124 -
@panasss Είναι πολύ μπερδεμένη ιστορία αν ισχύει. Μακάρι κάποιος να βγάλει άκρη αν μπορέσει αλλά ίσως και πότε να μη μαθευτεί. Εγώ προσωπικά όσα έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ καθώς και όσα άκουσα εκτός δεν έβγαλα άκρη για το εάν είναι αρχικά αληθινή. Και δεν νομίζω να υπάρχει πραγματική γέφυρα τέτοια. Είναι κωδικός περιοχής, όπως πολλές άλλες περιπτώσεις.
-
@mangojingo Έχουμε πει η περιοχή βρέθηκε εδώ και χρονιά
Έχουμε την αφετηρία δεν έχουμε το οδοιπορικό κάποια ακούσματα αποδείχθηκαν μασλατια μόνο αν εμφανιστεί το λεκτικό θα υπάρξει αποτέλεσμα!
Υπάρχει και το σκεπτικό να απαρνηθεί κάποιος τα εγκόσμια και να μονάσει στην περιοχή
κάνοντας τον ασκητή ίσως τότε να έχει κάποια αποτελέσματα???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Εύχομαι να έχει βρεθεί η περιοχή και εννοώ πολύ συγκεκριμένη όχι π.χ. στο Καϊμακτσαλάν υπάρχει απόκρυψη. Κανένας καλός ερευνητής δεν μπόρεσε να βγάλει κάτι ; Έστω ραβδοσκοπικα ;
-
Ο/Η @mangojingo είπε στο ΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??:
στο Καϊμακτσαλάν
Στο Καϊμακτσαλάν έχουν βγει δουλειές τώρα αν μιλάς για εκείνη την μεγάλη που φωτογραφήθηκε με κάμερα ήταν στημένο για να δαγκώσουν κάτι
Παρ όμοιο με Καλαμπάκα (ΒΔ μουσάτος)Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Έτσι έχουν τα πράγματα και πολύ πιθανόν να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εκεί, απλά το έφερα ως παράδειγμα αν και δεν έχω ασχοληθεί προς τα εκεί και είμαι σχετικά κοντά. Κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική.
-
@panasss Ρε pana τα θες και τα λες η εκανες το εμβολιο της Άστρα ζενεκα. Και μεταλάχθηκες..ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΑΤΕ για τον Καραπιπέρη εγώ και οι μεγαλύτεροι ψαχουλίαρηες στην Ελλάδα είχαμε όλα τα χαρτιά στα χερια μας. Ο μακαρίτης ΣΟΥΛΙΣ απο την Λάρισα βρήκε αυτούς που δημοσίευσαν το χαρτί σε εφημερίδα στο Μέτσοβο το 1982 και ζητούσαν να βοούν αυτή την γέφυρα του Καραπιπέρη...ενας είχε δώσει και 400.000 δρχ αμοιβή όποιος εδινε τα στοιχεία. Ο Καραπιπέρης μου στοίχησε πολλά εκατομμύρια δραχμές...εγώ τα γεφύρια που ήταν ύποπτα με τον καραπιπέρη σε Ελάδα Αλβανία Σκόπια Γιουγκοσλαβία Βουλγαρία τα ΈΧΩ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΙ ΤΙ μας λές οτι αν με πετύχουν εμένα θα με κάνουν νταντά . ΣΑΝ να μας λές ελα μπαμπά μου να σε μάθω το γ@μημα. Τέλος πάντων επειδή σε βλέπω οτι μου κάνεις επίθεση ενα θα σου πω.... είμαι 60 χρονών ...και εχω κολλήσει την αρρώστια του ψαξίματος απο τα 25.μου Εχω δουλέψει σχεδόν όλα τα μηχανήματα και Έκλεισα τα 35 χρόνια ..στο χώρο..αν δίναν σύνταξη στα ψαχτίρια έχω θεμελιώσει το δικαίωμα. Γνώρισα τους καλύτερους ψυχτικούς με αξιοπρέπεια και σεβασμό Εχω περπατήσει σε όλες τις περιπτώσεις. Γνώρισα και λαμόγια και γνησιους άντρες και γνήσιες γυναίκες στο χώρο αυτό και δεν σου επιτρέπω κύριε pana να μου κάνεις μαρς απο το πληκτρολόγιο. Οταν ο άνθρωπος είναι κοντομυαλος εγώ απαξιώ να ασχοληθώ μαζί του....
-
@twins Θα σου το γράψω αλληγορικά μπας και καταλάβεις!
Ξεκίνησαν κάποιες ομάδες να κατακτήσουν το Έβερεστ
Μετα από αρκετές ημέρες με τις γνωστές αντίξοες συνθήκες που επικρατούν
Μια ομάδα έχει φτάσει 6800 η άλλη 7200 και κάποια άλλη 7600
σκληρός ο ανταγωνισμός
μετρά η φυσική κατάσταση η σωστή εκτίμηση των αποθεμάτων δύναμης που απορρέει από τι καιρό συνάντησαν αν είχαν κάνει σωστή εκλογή οδηγού και διαδρομής
και πάνω από όλα ποιον έχρισαν ηγέτη της ομάδας αυτόν που παίρνει τις αποφάσεις
και θα εκτιμήσει το πώς θα κινηθούν ή και αν θα κινηθούν!
Στις ομάδες υπάρχουν και οι αχθοφόροι πολλοί από αυτούς φτάνουν μέχρι την πρώτη κατασκήνωση έχουν ανηφορίσει μεν αλλά δεν έχουν πιάσει ποτέ σκοινί να τραβήξουν τον κωλο τους προς τα επάνω!
Αναμεσά λοιπόν σε αυτούς υπάρχει και κάποιος καπτεν ξέμπαρκος από καράβι (είναι στο καρνάγιο για επισκευές) έχει άφθονο χρόνο και κάνει το κομμάτι του
Να σου βιντεακια από το Έβερεστ εδώ τα σκοινάκια κάποιες self δίπλα από κάποιο όνομα
Η καμία ταμπέλα όλα όμως έχουν υπότιτλο εγώ οταν κατεκτησα το Έβερεστ!
Αν τον πάρουν χαμπάρι αυτοί από εκεί επάνω όταν κατέβουν
τον καρυδώνουν ναι η όχι?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Και κάτι ακόμα πρόσφατα σου έγραψα ότι οπού ακούς για θαύματα τρέχεις να προσκυνήσεις!!!
Για ξανά διάβασε τι έγραψες! Βλέπεις πόσο δίκιο έχω??????????Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Αχ αυτός ο καραπιπερης. Παλικάρια σφάζονται στην ποδιά του. Τελικά αν ισχύει η απόκρυψη είναι των Εγγλέζων ή κομματική ελασιτικη ; Πολύ μπερδεψουα υπόθεση ....(£$) !!
-
@mangojingo Επίσης πολλά γράφτηκαν και ακουστηκαν ότι η μεταφορά έγινε με υποβρύχιο, ήταν να χρησιμοποιηθούν ντακοτες, μουλάρια προέκυψαν για Πίνδο πήγαιναν, Γραβενα, φθάσαμε Ευρυτανία, Κρήτη μόνο δεν ακούστηκε ! Δηλαδή από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα !!
-
@mangojingo
Αν ήταν εγγλέζικη μέχρι τον Αύγουστο του 49 είχαν και τα γενιά και τα χτένια
Για να την σηκώσουν!
Αρά δεν ήταν!!!
Και μεγαλύτερη παπαριά δεν έχει ακουστεί πάλη ότι έδιναν 1000000 χρυσές σε οποίον
Τους οδηγούσε στην γέφυρα! Την είχαν κάνει σφεντόνα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Μήπως έγινε για λογαριασμό των Εγγλέζων που ήθελαν να μεταφέρουν ποσότητα από τα αγγλικά θησαυροφυλάκια προς απόκρυψη στα ορεινά της Ελλάδας υπό το φόβο κατάληψης της Αγγλίας από τον Φύρερ. Και κάπου χάθηκαν τα ίχνη .....!
-
@mangojingo Και θα τα έφερναν στο στόμα του λύκου?
Χάθηκαν πχ τα Φώκλαντ? Ή τόσα άλλα προτεκτοράτα που είχε?
Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο αρκεί να γυρίζει το κουτί από το ρετιρέ!!!
https://www.facebook.com/Hasrat990/videos/526817722092418/Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!