Ανακοίνωσης
Σήμερα είναι της Αγίας Τυχερής ευκαιρία το λοιπόν δοθείσης της ημέρας
Οποίος θέλει να κάνει την ευχή του ώστε να πραγματοποιηθούν τα θέλω του!
Άντε Αγία μου κάνε το θαύμα σου να………………………..!!!
Αυτονόητο το ότι όποιον βοηθήσει πολλοί θα τον πουν κ/φαρδο
-
Σήμερα κληρώνει!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σήμερα κληρώνει!!!
Ο/Η @mangojingo είπε στο Σήμερα κληρώνει!!!:
Βοήθεια μας !! Ένα βαρελάκι ρίψεων !!
Ένα τέτοιο θέλω και εγώ φίλος. Μου φτάνει. Να είχαμε και μια φωτογραφία να το βλέπαμε πως είναι. Έτσι από περιέργεια.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Σήμερα κληρώνει!!!
Ο/Η @italos2 είπε στο Σήμερα κληρώνει!!!:
Ένα τέτοιο θέλω και εγώ φίλος. Μου φτάνει. Να είχαμε και μια φωτογραφία να το βλέπαμε πως είναι. Έτσι από περιέργεια.
0000000000000000000000000000000000000000000000000000
Έλα πάρε μια εικόνα πως ήταν το βαρέλι μέσα στο κοντέινερΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σήμερα κληρώνει!!!
@petros1976 η αγια τυχερη????????
Σήμερα κληρώνει!!!
Ο/Η @petros1976 είπε στο Σήμερα κληρώνει!!!:
Έλα και μία κοντινή
Επειδή βλέπω ότι είσαι κολλημένος με το προηγούμενο θέμα
Τι δουλειά έχει η θεόπετρα με την γέφυρα???
Πατάς στο έδαφος ???????????????????Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3595 | Δημοσιεύσεις: 9124 -
Σήμερα κληρώνει!!!
@petros1976 Αυτά ψάχνει ο Βαγγέλης?
Σήμερα κληρώνει!!!
@petros1976 Αυτός που είναι φίρμα μεγάλη και βλέπει στρώμα τις θυρίδες
Είναι λίγο βρεγμένες αλλά όταν βγουν θα στεγνώσουν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σήμερα κληρώνει!!!
Ο/Η @panasss είπε στο Σήμερα κληρώνει!!!:
Έλα πάρε μια εικόνα πως ήταν το βαρέλι μέσα στο κοντέινερ(((((( Αυτά τα έχω δει τα ξέρω απ έξω. Για αυτά που είχαν τα κιβώτια που έγραφαν κίνδυνος θάνατος με τις νεκροκεφαλές απ έξω λέω.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Σήμερα κληρώνει!!!
Έλα πάρε μια εικόνα πως ήταν το βαρέλι μέσα στο κοντέινερ(((((( Αυτά τα έχω δει τα ξέρω απ έξω. Για αυτά που είχαν τα κιβώτια που έγραφαν κίνδυνος θάνατος με τις νεκροκεφαλές απ έξω λέω.
000000000000000000000000000000000000000000000000000
Αυτά εδώ είναι νεκροκεφαλές έμπαιναν όταν υπήρχε κίνδυνος να πέσουν σε λάθος χέριαΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σήμερα κληρώνει!!!
@panasss Αν και ειναι σε λαθος θεμα το βαζω γιατι το διαβασα προσφατα. .((((( Σύμφωνα με συνέντευ-ξη του Γιώργη Γουρνιά (Γερμανού) στον γράφοντα θυμάται: «...θα μας κάνουν μια ρίψη, μας είπαν. . Δεν είχαμε όπλα τότε. Εγώ, σου είπα, πέ-ντε σφαίρες είχα αρχικώς. Και ανάψαμε εφτά φωτιές – ήταν το «σήμα» - να βλέπει το αεροπλάνο τη νύχτα. Λοιπόν, και ήρθε το αεροπλάνο, έκανε κάτι στροφές, ένα καιρό χαμήλωσε, έκανε και μια άλλη στροφή, και απόλυκε τα αλεξίπτωτα κάτου. Οι Εγγλέζοι τότε μας λένε: «παιδιά! Κάτι κιβώτια», λέει, «είναι παγιδευμένα, μην τα πειράξετε» - πονηρό! Αλλά εμείς πού να σκεφτούμε! (...) [κάποια κιβώτια μάλλον είχαν λίρες μέσα] Λοιπόν, αφού βλέπαμε απάνου: «προσοχή: κίνδυνος – θάνατος», με κόκκινα γράμματα, βγάζαμε τα αλεξίπτωτα και τα κιβώτια τα προωθούσαμε [με ζώα] )))))
-
Σήμερα κληρώνει!!!
Νομιζω ότι τα βαρελακια δεν ήταν όλα τα ιδια μεγεθος. Το μεγαλυτερο ηταν με 18400 κομματια σε σχημα αυγοειδες το οποιο εσπαζε σε μεριδες για να μην καθονται να μετρανε. Θα συμφωνήσω ότι πολλά που είχαν λεφτά μέσα απέξω είχαν νεκροκεφαλη με το σκεπτικό αν έπεφτε κοντά σε κάποιον να φοβόταν να το πάρει.
-
Σήμερα κληρώνει!!!
@italos2 Ακριβώς έτσι γίνονταν οι ρίψεις τα γνωστά δεν λέει κάτι παράλογο
Σήμερα κληρώνει!!!
@olagood Έχουν βρεθεί και 33αρια αλλά θεωρώ ότι ήταν συγκεντρωτική μετάγγιση!!!
Σήμερα κληρώνει!!!
Ανακοίνωσης
Σήμερα είναι της Αγίας Τυχερής ευκαιρία το λοιπόν δοθείσης της ημέρας
Οποίος θέλει να κάνει την ευχή του ώστε να πραγματοποιηθούν τα θέλω του!
Άντε Αγία μου κάνε το θαύμα σου να………………………..!!!
Αυτονόητο το ότι όποιον βοηθήσει πολλοί θα τον πουν κ/φαρδοΑμήν!
PS
-
Σήμερα κληρώνει!!!
@panasss Αυτά εδώ είναι νεκροκεφαλές έμπαιναν όταν υπήρχε κίνδυνος να πέσουν σε λάθος χέρια..
Τέτοια παρόμοια είχα βγάλει και εγώ 🤣🤣🤣🤣🤣
-
Σήμερα κληρώνει!!!
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Σήμερα κληρώνει!!!:
@panasss Αυτά εδώ είναι νεκροκεφαλές έμπαιναν όταν υπήρχε κίνδυνος να πέσουν σε λάθος χέρια..
Τέτοια παρόμοια είχα βγάλει και εγώ 🤣🤣🤣🤣🤣
Τέτοια θέλω και γω! .. είμαι τα "λάθος χέρια!"
PS