Το γνωρίζει κανείς αυτο εδω το μηχανημα?
-
Αλάνια, Help!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Ωραια τα VLF κ Τα Παλμικα, κ τα πήρα κ σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας, αλλά εαν δεν εχω κ ενα μηχανημα για να βρω τα δωματια που θελω δεν λεει! Γι'αυτο κ ρωταω εδω μεσα γιατι πανω κατω τα Psaxtiria.gr ειναι Η Βίβλος μου στο αθλημα αυτο!
-
Αλάνια, Help!
Ο/Η @panasss είπε στο Αλάνια, Help!:
είναι πχ για γαλαρίες να προλάβεις να φύγεις πριν σου έρθει το ταβάνι στο κεφάλι!!!
Συναδελφε, ψαχνω καιρο τωρα να προσθεσω ενα καλο GPR στα εργαλεία μου κ αυτο εδω καταλαβαινω οτι δεν ειναι ακριβως τυπου GPR αλλά το ειδα σε ενα documentary σοβαρο (Smithsonian) κ με αρεσε κ ξερω οτι εδω μεσα υπαρχουν ψαχτιρια που εχουν δουλεψει αρκετα μηχανηματα κ ειπα να σας ρωτησω γιατι οι αποψεις σας για εμενα ειναι σεβαστες. -
Αλάνια, Help!
@Hatzi αυτό που ανέβασες δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που θες
Για gpr εγώ δεν έχω ούτε είχα έχω διαβάσει 5 πράματα είναι γ συγκεκριμένες περιπτώσεις κ θέλει χρήμα κ πολύ χρόνο παραπάνω θα σου πουν τα παιδιά που έχουν..Ποιο βλφ κ πιο παλμικό πήρες; -
Αλάνια, Help!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Αλάνια, Help!:
Ποιο βλφ κ πιο παλμικό πήρες;
Απο μνήμη βλέπω ... σκίζουμε!
http://psaxtiria.net/topic/16149/ζητείται-έμπειρη-άποψη?page=1PS
-
Αλάνια, Help!
@stampa σταμπακου που λέει κ τ φευγατου τουμαρ μη με παενς πολύ κόντρα με τ καλό θ με παίρνς που λέει κ δικούς, θμαμε που ρωτούσε ανθρώπους δεν θμαμε αν αγοραξε
-
Αλάνια, Help!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Τα γραπτά μένουν μαζί με τις έμπειρες αποψεις μερικών μερικών, που να τα είχαν και στην κατοχή τους κιολας τι θα φτιάχναν χαχαχα .. γεια σου Αντρικο
PS
-
Αλάνια, Help!
@stampa άμα ήταν καλό θ τ κρατούσες κ συ το λορενζ ..Ε το τομαρ ρε χάθκε κ κείνο το ζμετ δε ξαναπατσα
Βλφ πήρε ο φίλος δεν μας είπε; -
Αλάνια, Help!
@stampa άμα ήταν καλό θ τ κρατούσες κ συ το λορενζ ..Ε το τομαρ ρε χάθκε κ κείνο το ζμετ δε ξαναπατσε του τουμαρ ομερτας
Βλφ πήρε ο φίλος δεν μας είπε; -
Αλάνια, Help!
@stampa άμα ήταν καλό θ τ κρατούσες κ συ το λορενζ ..Ε το τομαρ ρε χάθκε κ κείνο το ζμετ δε ξαναπατσα
Βλφ πήρε ο φίλος δεν μας είπε;Δεν το έδωσα το Λορενζ, άλλο συνέβει. Απλά δεν ξερεις
PS
-
Αλάνια, Help!
Ο/Η @stampa είπε στο Αλάνια, Help!:
Βλφ πήρε ο φίλος δεν μας είπε;Δεν το έδωσα το Λορενζ, άλλο συνέβει. Απλά δεν ξερεις
Και τι να ξερς κ συ ρε τουμαρ..θέλω πίσω Ομερτά κ επείγοντος το παλιοτομαρουυυυ
-
Αλάνια, Help!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Οποιος θέλει μένει αλλα μένει με συμπεριφορά που πρέπει κι οποιος δε θέλει στο καλό και καλή τύχη
PS
-
Αλάνια, Help!
@stampa Το τουμαρ είναι τζέντλιμαν θ γυρίσ με τ παρδον..Το εν λόγω φόρουμ μας είναι τ μόνο που έχει γνωστές κ μπορείς να πεις δύο σωστές κουβέντες ..Το μπινελικ το χασα ρε γαμωτ έγς γερή γομολάστιχα κ γρηγορ
-
Αλάνια, Help!
@stampa Το τουμαρ είναι τζέντλιμαν θ γυρίσ με τ παρδον..Το εν λόγω φόρουμ μας είναι τ μόνο που έχει γνωστές κ μπορείς να πεις δύο σωστές κουβέντες ..Το μπινελικ το χασα ρε γαμωτ έγς γερή γομολάστιχα κ γρηγορ
Εγώ ξέρω τζέντλεμαν είναι αυτος που είναι με όλους και με όλα εντάξει .. καπου κανεις λάθος.
Το μπινελίκι το έσβησα την επόμενηPS
-
Αλάνια, Help!
@stampa είπα θ ζητηξ παρδον κ θα πιστρεψ σα τζέντλεμαν μη τ κακοπερνς τ τουμαρ Έιμι σίγουρος ότι ειν στ πρόθυρα κατάρρευσης μακρά απ' τ ψαχτηρια παρπαταει με τ Νουνού κ βουρκων καψερος
-
Αλάνια, Help!
Κι αν το προλαβενες φιλε, θα εσπαγες πλακα?
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Αλάνια, Help!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Γνωστες έχω και γω αλλα όχι ανατολικού μπλοκ ... Ελληνίδες!
PS
-
Αλάνια, Help!
@fisher όχι φίλε είναι τ λιγότερο ανώριμο κ απ' τις δυο πλευρές δύο ενήλικες κ χρόνια στ φόρουμ ν μαλώνουν κ ν βρίζονται γ μηχανήματα ..Καθένας κάνει τ χόμπυ του με αυτά που τ βολεύουν τ θεωρεί καλά κ είναι εντός του μπάτζετ του..Δεν του τ είχα ν βρίζει γ αυτό είπα ότι δεν τ είδα ν τ πιστέψω