Τρεις φωτογραφιες απο τη σημερινη βολτα στο Γραμμο.Σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραιο να ανεβαζαμε εδω φωτο απο ωραια τοπια και χρωματα που συνανταμε στο χομπυ
-
Απο τη σημερινη βολτα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Φαινονται κατω δεξια
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Απο τη σημερινη βολτα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν τα βρουν ας τα παρουν
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Απο τη σημερινη βολτα
Ο/Η @fisher είπε στο Απο τη σημερινη βολτα:
Τρεις φωτογραφιες απο τη σημερινη βολτα στο Γραμμο.Σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραιο να ανεβαζαμε εδω φωτο απο ωραια τοπια και χρωματα που συνανταμε στο χομπυ
Αυτά είναι! Την ώρα που βρίσκεσαι στο βουνό, στο σημείο ενδιαφέροντος. Κοιτάς και χάνεσαι αδειάζοντας το κεφάλι απ την κάθε σκέψη παρα μόνον αυτή της ερευνας, της δουλειάς. Υπάρχει κάτι που να αναπληρώνει εξίσου ωραία οπως αυτό το συναίσθημα?. Αυτό είναι που αγαπάμε και λατρεύουμε όλοι μας!
Ωραίες φωτό φιλε!PS
-
Απο τη σημερινη βολτα
Ο/Η @stampa είπε στο Απο τη σημερινη βολτα:
Ο/Η @fisher είπε στο Απο τη σημερινη βολτα:
Αυτά είναι! Την ώρα που βρίσκεσαι στο βουνό, στο σημείο ενδιαφέροντος. Κοιτάς και χάνεσαι αδειάζοντας το κεφάλι απ την κάθε σκέψη παρα μόνον αυτή της ερευνας, της δουλειάς. Υπάρχει κάτι που να αναπληρώνει εξίσου ωραία οπως αυτό το συναίσθημα?. Αυτό είναι που αγαπάμε και λατρεύουμε όλοι μας!
Ωραίες φωτό φιλε!Έτσι ακριβώς είναι ρε φίλε, ειδικά αν στην περιοχή που βρίσκεσαι υπάρχουν και σημάδια...
Αγγίζεις την ιστορία κυριολεκτικά... -
Απο τη σημερινη βολτα
@fisher Ωραίες φωτογραφίες φίλε..Πηγαίνεις μια τέτοια βόλτα στο βουνό,ηρεμείς από το τρελοκομείο της πόλης,έχεις καθαρό αέρα,και ήρεμη η ψυχή μας όταν βλέπουμε τέτοιο ωραίο περιβάλλον..Σήμερα και εγώ ήμουν στο βουνό και έβγαζα πευκόμελο..Έβλεπα το όμορφο μέρος και λέω πόσο τυχεροί ήμαστε όπου έχουμε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον..
-
Απο τη σημερινη βολτα
@paoktsis Ετσι ακριβως ειναι φιλε! Και κανεις και το χομπυ σου!
-
Απο τη σημερινη βολτα
Ο/Η @paoktsis είπε στο Απο τη σημερινη βολτα:
Stampa φίλε σήμερα έβγαζα πευκόμελο στο βουνό και είχα την μαύρη τσάντα από το μπουζούκι μαζί μου κομπλέ...
Πευκομελο έβγαλες αλλα το μυαλό σου άλλου!
PS
-
Απο τη σημερινη βολτα
@stampa παντός καιρού είμαι φιλε..Μπορεί να κάνω δουλειές αλλά πολλές φορές το μυαλό μου σκέφτεται πολλά..Κάποια πράγματα τα ευχάριστα θα τα έχουμε πάντα στο μυαλό μας και δεν θα τα ξεχάσουμε όσο ζούμε..Έρωτας είναι φίλε το gpx...Καταλαβαίνουνε λίγοι και καλοί αυτά που λέω..
-
Απο τη σημερινη βολτα
@fisher
Πράγματι πολύ ωραία φωτο αντανάκλαση σε πισίνα?
Είναι κάποιες στιγμές που έχει πολλά κέφια η φύση
τους έλεγα κάποτε για ουράνιο τόξο νύχτα με πανσέληνο
και με κοίταζαν με απορία!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Απο τη σημερινη βολτα
@panasss Οχι φιλε πανα, ειναι η λιμνη Καστοριας στη Βορεια μερια. Απεναντι ειναι το Βιτσι.
-
Απο τη σημερινη βολτα
@fisher
Κάτω δεξιά φαίνονται τα τούβλα πλάκες και υπέθεσα ότι ίσως πισίνα?
Ναι πολύ ωραία και λάδι εγώ όσες φορές πέρασα πάντα με αέρα και κύμα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Απο τη σημερινη βολτα
Ο/Η @Lord είπε στο Απο τη σημερινη βολτα:
Από εδώ πέρασαν πολλοί δεξιοί αντάρτες.
================================================
τι να το κάνεις ταγμένοι στην Φρειδερίκη κάνα πλιάτσικο από εκείνα που βρέθηκαν στις χλαίνες των κυνηγημένων?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!