Εκεί στις ομάδες του facebook πώς τα βρίσκουν έτσι αυτά τα κενά ρε παίδες με κάτι μηχανήματα του (πικραμένου) που τα λέω εγώ και εμείς με στόλο επαγγελματικώ εργαλων κάνουμε το σταυρό μας να ευνοούν οι συνθήκες μπας και έχουμε κάνα τυχερό....
-
Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...
Πιστεύω ότι είμαστε η μοναδική χώρα που διαδικτυακά δεν προσφέρει καμία γνώση στο χόμπι παρα μόνο παραπληροφόρηση με εξαίρεση αυτό το forum και το coinsmania και σε αυτά από λίγα και μετρημένα Μέλη.... Με λίγα λόγια πιο πάτο δεν μπορεί να πάει το χόμπι....
Καλό ξημέρωμα.... -
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
Να ξέρετε κιόλας για να μαθαίνετε ότι είναι μπλε είναι κενό είναι καινούργια μέθοδο γεωφυσικής αυτο που διδάσκεται εδώ στο ελλαδιστάν Α ρε νούμερα του κερατά
Μου τα πέρασε ένα φιλαράκι για να τους έχω στα υπόψιν μου όταν τους χρειαστώ!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Τιποτε δεν ειναι ακατορθοτο...............Παντα ομως χρειαζετε το σωστο μηχανημα για την καθε ερευνα η μαζα ειναι και η αποτυχεια και η τρελα και η απατη πανω στην ερευνα............... καταθετο την αποψη μου .Το δικο μου μηχανημα δουλευωντας παντα με μια αρχει λυτουργειας γνωριζωντας απολυτα της δυνατοτητες του .............. πολυ ευκολα μπορει να πιασει το κενο.................... υπο μια ορισμενη πρωιποθεση το κενο να μην αεριζετε και το μεγεθος του να ειναι μεγαλυτερο της ενεργιακης δυναμης που δεχετε ....................διαφορετικα αν το μεγεθος του ειναι μικροτερο τοτε το κενο δεν μπορει να το διαβασει.............τα κενα που αερηζωντε δεν τα πιανει σε καμεια περηπτωση............το κενο αυτο θα μπορουσαν να το διαβασουν καποια καλα ακρειβα γεωφυσικα με βιαβασμενο χειριστη .
-
@Kostas-13 Τα έχουμε ξαναπεί ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.Οι περισσότεροι ακουν μόνο αυτά που θέλουν να ακούσουν. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που έχουν το μυαλό τους τα μάτια του και τα αυτιά τους ανοιχτά και έχουν διάθεση να ακούσουν να δουν και να μάθουν.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@Kostas-13 είμαστε για κλάματα γιατί θέλει να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου.. Βασιλεύει η κουτοπονηρια και πως θα φάμε τον άλλον...Γι'αυτό να προσέχουμε τα καινούργια παιδιά που θα ασχοληθούμε με το χόμπι μας..Προσοχή μεγάλη γιατί έξω στα μάσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πολλούς αετονυχιδες...
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ γεια σου άντρεα!!!και καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία και ευτυχία όπως την ονειρεύεται ο καθένας, δυστυχώς δεν σωθηκα και τρέχω σαν τον Βέγγο...
Σιγά το ξετιναγμα φίλε μου,μια βδομάδα μια @αμημενη βδομάδα θέλω ρεπό χωρίς κινητά κλπ και ας είναι σε σπηλιά...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@Λεων Σε αυτό το χόμπι υπάρχει τόσο αφέλεια που ο κάθε πόνηρος μπορεί να ωφεληθεί, άλλωστε ΟΥΚ ολίγα τα παραδείγματα όλα αυτά τα χρόνια...
-
Οπως σε κάθε χώρα έτσι και δω υπάρχει κόσμος που είναι μπροστά, που έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για αντικειμενικά συμπεράσματα τόσο σε πειραματισμούς οσο και στην ίδια την «πράξη».
Ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει δημόσια, μα το σίγουρο είναι πως κάποιοι καταλαβαίνουν αν αυτά ισχύουν ή όχι.
Αυτοί λοιπόν που προσπαθούν να επιδειχθούν με ψέματα και ισχυρισμούς, με παρουσιασεις δήθεν ευρημάτων κλπ δεν κάνουν τίποτε άλλο απ το να κοροϊδεύουν τον ίδιο τον εαυτό τους μονο και μονο για να χαίρουν εκτίμησης μιας μερίδας ψαχτηριων που για λόγους αμάθειας ή συμφερόντων σε συνεννόηση με τους παραπάνω επικροτούν τέτοιες ενέργειες.Οσο για τους νεοεισερχόμενους ψαχτηραδες έχω να πω πως ο καθένας μπορεί να ψαχτεί, να μελετήσει και η πορεία θα του δείξει την αλήθεια και το ψέμα. Προσωπικά μου αρέσει να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Δεν είμαι αγιος να τους σώσω ώστε να μην την πατήσουν, είμαι αμαρτωλός που ειδα, πόνεσα, έπαθα και έμαθα.
Ετσι είναι η ζωή, έτσι ήταν και έτσι θα ναι. Μην αγχώνεστε λοιπόν για πράγματα που δεν μπορούν να σας αγγίξουν και να σας επηρεάσουν σε τίποτα. Συνεχίστε να κάνετε ότι ξέρετε και όπως νομίζετε εσείς καλύτερα.
PS
-
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
Τιποτε δεν ειναι ακατορθοτο...............Παντα ομως χρειαζετε το σωστο μηχανημα για την καθε ερευνα η μαζα ειναι και η αποτυχεια και η τρελα και η απατη πανω στην ερευνα............... καταθετο την αποψη μου .Το δικο μου μηχανημα δουλευωντας παντα με μια αρχει λυτουργειας γνωριζωντας απολυτα της δυνατοτητες του .............. πολυ ευκολα μπορει να πιασει το κενο.................... υπο μια ορισμενη πρωιποθεση το κενο να μην αεριζετε και το μεγεθος του να ειναι μεγαλυτερο της ενεργιακης δυναμης που δεχετε ....................διαφορετικα αν το μεγεθος του ειναι μικροτερο τοτε το κενο δεν μπορει να το διαβασει.............τα κενα που αερηζωντε δεν τα πιανει σε καμεια περηπτωση............το κενο αυτο θα μπορουσαν να το διαβασουν καποια καλα ακρειβα γεωφυσικα με βιαβασμενο χειριστη .
"υπο μια ορισμενη πρωιποθεση το κενο να μην αεριζετε και το μεγεθος του να ειναι μεγαλυτερο της ενεργιακης δυναμης που δεχετε"
Φίλε μου άν γίνετε εξήγησε μας λίγο καλύτερα γιατί μηχάνημα μιλάς γιατί σε αυτό που είπες πάει το μυαλό μου σε αποστατικο διότι δεν νομίζω να υπάρχει τοπικό μηχάνημα που νά επιρεαζεται από κενό που αερίζετε...
-
@Α.Ν.Π.Α και σηγουρα για καποιους ειναι ακαταλαβιστηκα.
Ακαταλαβίστικα θεωρούνται αυτά που δεν τεκμηριώνονται με επιστημονικό τρόπο....
Αν υπάρχει κάποια αναφορά σε κάποια βιβλιογραφία για αυτά που αναφέρεις πολύ ευχαρίστως να τα διαβάσουμε και να τα κατανοήσουμε ώστε να μην είναι ακαταλαβίστικα. -
Μα δεν λεω κατι το οποιο δεν ειναι τεκμηριομενο και απεχει απο τους νομους της φυσικης............Το ακαταλαβιστηκα το αναφερω για αυτους τους οποιους δεν εχουν ασχοληθει με το αντεικιμενο εικοσι...τριαντα.....ακομη και σαραντα χρονια κανοντας ερευνα πανω στην........... ηλεκτρονικη - ραβδοσκοπια.