Άποψη γιαυτο το μηχάνημα;; Ευχαριστώ
-
Conrad 3d plus
@Νικος21 Επειδή το έχω και το’χω κάνει και τεστ άμα θες στείλε μου μήνυμα να μιλήσουμε
-
Conrad 3d plus
@thanos13ga Γεια σου Θανο, απλα μου αρέσει το συγκεκριμένο γιατί είναι μικρό και διακριτικό… χρήσιμο για κάποιες περιοχές που δεν θέλεις να φανείς πολύ. Πες μου τι είδες εσύ στα τεστ … Έτσι και αλλιώς για καλές δουλειές έχω το profiler GSSI το us radar mini Kai το us radar triple frequency.. και κάποια από στατικά. Σε ευχαριστώ και άμα δεν υπάρχει πρόβλημα πες μου από που είσαι; Εγώ Στερεά Ελλάδα.
-
Conrad 3d plus
Ο/Η @Νικος21 είπε στο Conrad 3d plus:
Έτσι και αλλιώς για καλές δουλειές έχω το profiler GSSI το us radar mini Kai το us radar triple frequency.. και κάποια από στατικά
Συνάδελφε υπάρχει διακριτική ευχέρεια επιλογής σε καλές δουλειές???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Conrad 3d plus
@Νικος21 αν θες για κενά είναι ότι καλύτερο. Στα 4 μέτρα μου το έβγαλε όπως είναι. Και σε στόχο στα 2,8 μου τον έβγαλε κανονικά με σκανάρισμα. Για πιν ποιντερ οκ μην περιμένεις πολλά. Μέχρι 1-1,4 θα χτυπήσει αν υπάρχει στόχος. Για μένα αξίζει 1000 φορές να το πάρει κάποιος αν έχει να διαθέσει τα χρήματα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος γτ έχω δοκιμάσει πολλά και είναι το πρώτο που όντως κάνει δουλειά.