Εχει ακουσει κανενας φιλος κατι σχετικα με την παλια τραπεζα της Θεσσαλιας στο βουνο?
-
Τραπεζα Θεσσαλιας
Χαρι37 ναι έχω κάποιο σχεδιάγραμμα και ένα κείμενο δεν είναι δικά μου είναι ενός φίλου απτην περιοχή στην κατοχή μου ήρθανε για τη μου ζήτησε βοήθεια λόγο μηχανήματος(gpr) πήγαμε στην περιοχή και γνώμη δικιά μου στη σωστή περιοχή διοτη βρέθηκε το πρώτο στοιχείο.Δεν ασχολουμε τώρα με το συγκεκριμένο θέμα.
-
Τραπεζα Θεσσαλιας
επειδη εχω αρκετα στοιχεια για την ιστορια και νομιζω οτι μπορω να την δουλεψω οποιος φιλος εχει στοιχεια και θελει απο μερια μου υπαρχει η διαθεση συνεργασιας. Υπαρχει πληθωρα μηχανηματων
Για να ξεκαθαρισω να απαντησω και στο μογια μιλαω για την ιστορια που συμπεριλαμβανει και την κρυψη του κατσαντωμν. οποιος φιλος νομιζει οτι εχει στοιχεια ας επικοινωνησει.
Οι δυσκολες δουλειες εχουν αξια -
Τραπεζα Θεσσαλιας
Εχει ακουσει κανενας φιλος κατι σχετικα με την παλια τραπεζα της Θεσσαλιας στο βουνο?
μιλάς για τουρκική τράπεζα;
ή για άλλες αποκρύψεις?Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Τραπεζα Θεσσαλιας
Φιλε panas ξερεις καλα οτι μου αρεσουν τα σταυρολεξα και οι δυσκολες δουλειες. Το οτι δεν εχει αυτο σφραγιδα δεν με πτοει . καποιο αλλο θα εχει. καταλαβαινεις. απλα ψαχνω να βρω το κειμενο που το συνοδευει εστω και σε φωτοτυπια για να συγκρινω ορισμενα πραγματα. αν καποιος φιλος το εχει και θελει ας μου το στειλει