Λοιπον θα σας πω κάτι που μου συνέβει σήμερα το μεσημέρι,έχω πάρει ένα βλφακι και έχω
παει σ ενα μέρος που έχει αντάρτικα σημάδια σε μια πολύ παλιά εκκλησια.
Αφού έχω περάσει αρκετή ωρα με το δισκάκι φτανω σε δυο τεραστια πλατάνια που στο ενα
έχω βρει ενα καρφί, αφού βάζω το δισκάκι πανω στο πλατάνι βαραει το καρφί αλλά πιο χαμηλά
κανει σαν τρελό,αφήνω το εργαλείο και παίρνω ενα κατσαβίδι, γονατιζω και αρχίζω να ξυνω το
πλατανι, εκεί λοιπον συμβαίνει το εξης παράδοξο τρώω κάτι σαν σφαλιαρα στο κεφάλι τόσο δυνατη
που παραλίγο να ακουμπήσει το κεφάλι κάτω.
Σηκωνομαι αμέσως και δε υπάρχει τίποτα γύρω μου ουτε άνθρωπος ουτε κάτι που να μπορεί να με
χτυπησε, ηταν τόσο δυνατό που αρχισε να τρέχει αίμα απο το κεφάλι μου.
Δε ξερω τι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας και πως μπορεί να το δει αλλά εγώ ξέρω οτι τα πραγματα
δε είναι τόσο απλα οσο θέλουμε να είναι και καλό είναι να προσέχουμε γιατί σε κάποια πραγματα δεν
χωράνε μαγικές
Αυτά απο μένα έζησα ενα περιστατικό και το αναφερα, τα συμπερασματα δικά σας
-
Θα τρελαθουμε
-
Θα τρελαθουμε
Μπας κι' έπαθες κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας από την κούραση, από το περπάτημα, από την υπερένταση και την αγωνία μήπως υπάρχει κάτι εκεί που χτύπαγε το μηχάνημα? Τί να πω? Παράξενο. Όσο για το αίμα στο κεφάλι σου, ίσως και να χτύπησες σε κάποιο κλαδί κανενός θάμονου καθώς έσκυψες και να μην το κατάλαβες από την υπερένταση και την αγωνία. 'Ενας φίλος από την υπερένταση και την αγωνία να βρεί ένα θήραμα που χτύπησε στο κυνήγι, έσκισε όλο το μάτι από ένα κλαρί και δεν κατάλαβε τίποτα. Το κατάλαβε αργότερα όταν άρχισε να μη βλέπει και τότε άρχισε να καταλαβαίνει και τον πόνο. Όσο είχε υπερένταση και έψαχνε για το θήραμα δεν καταλάβαινε τίποτα. Και μιλάμε για μεγάλο βάρεμα στο μάτι.
Από την άλλη, μια εξήγηση υπερφυσική είναι ότι όχι πως υπάρχει κάποιο πνεύμα που φυλάει τα λεφτά κλπ, αλλά το γεγονός ότι έψαχνες κοντά σε εκκλησία όπως είπες. Ως θρησκευόμενος χριστιανός ορθόδοξος πιστεύω ότι ο Άγιος ήθελε να σε διώξει από εκεί. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Πολλά τα θαύματα των Αγίων. Μακριά από εκκλησάκια και εκκλησίες. -
Θα τρελαθουμε
Λοιπον θα σας πω κάτι που μου συνέβει σήμερα το μεσημέρι,έχω πάρει ένα βλφακι και έχω
παει σ ενα μέρος που έχει αντάρτικα σημάδια σε μια πολύ παλιά εκκλησια.
Αφού έχω περάσει αρκετή ωρα με το δισκάκι φτανω σε δυο τεραστια πλατάνια που στο ενα
έχω βρει ενα καρφί, αφού βάζω το δισκάκι πανω στο πλατάνι βαραει το καρφί αλλά πιο χαμηλά
κανει σαν τρελό,αφήνω το εργαλείο και παίρνω ενα κατσαβίδι, γονατιζω και αρχίζω να ξυνω το
πλατανι, εκεί λοιπον συμβαίνει το εξης παράδοξο τρώω κάτι σαν σφαλιαρα στο κεφάλι τόσο δυνατη
που παραλίγο να ακουμπήσει το κεφάλι κάτω.
Σηκωνομαι αμέσως και δε υπάρχει τίποτα γύρω μου ουτε άνθρωπος ουτε κάτι που να μπορεί να με
χτυπησε, ηταν τόσο δυνατό που αρχισε να τρέχει αίμα απο το κεφάλι μου.
Δε ξερω τι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας και πως μπορεί να το δει αλλά εγώ ξέρω οτι τα πραγματα
δε είναι τόσο απλα οσο θέλουμε να είναι και καλό είναι να προσέχουμε γιατί σε κάποια πραγματα δεν
χωράνε μαγικές
Αυτά απο μένα έζησα ενα περιστατικό και το αναφερα, τα συμπερασματα δικά σαςΦιλε εγω σε πιστευω γιατι εχω παθη δυο φορες λαχταρα!!! Στο δευτερο περιστατικο ειχα και αλλον μαζι μου, εκανα δυο χρονια να ξανα μπω στο βουνο!!!!
-
Θα τρελαθουμε
Φιλε εγω σε πιστευω γιατι εχω παθη δυο φορες λαχταρα!!! Στο δευτερο περιστατικο ειχα και αλλον μαζι μου, εκανα δυο χρονια να ξανα μπω στο βουνο!!!!
Μανο καποιοι αν δε το ζησουν δεν μπορουν να το καταλαβουν,προσοχη παντα
θελει, φοβο οχι, γιατι αμα υπαρχει φοβος καλυτερα να κατσουμε σπιτι -
Θα τρελαθουμε
Σπύρο φυσικό και επόμενο είναι να αντίδραση το ίδιο θα έκανες και εσύ σε άπιον προσπαθούσε να σε ξύσει! δεν τον είδες? (πλάκα κάνω)!!!
http://postimg.org/image/yjpbc1v53/Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Θα τρελαθουμε
Καλα εσυ που πας και σκαβεις εστω και με σκαλιστηρι η ξυλακι χωρις αδεια?
Εκανες σπονδη? Αναψες κανενα θυμιατο?
Ζητησες αδεια να σκαλισεις το δεντρο?
Εμ πως για, διπλα σε ιερο κιολας, τι νομιζες για πλακα το χτισανε εκει?
Την επομενη φορα να υποβαλεις τα σεβη σου να κανεις την σπονδη σου και να ζητησεις αδεια…αν δεν λαβεις απαντηση μην κανεις τιποτα!
Τα ενοω ολα αυτα και τα εφαρμοζω!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ