Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του www.psaxtiria.net

  • Το www.psaxtiria.net διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
  • Το www.psaxtiria.net σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
    Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.
    Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται απο τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum του www.psaxtiria.net.
  • Το www.psaxtiria.net και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
  • Το www.psaxtiria.net και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του.
    Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του www.psaxtiria.net, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
  • Το www.psaxtiria.net και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπαρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να αποσυρθούν άμεσα!

Παρόλο που οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα από το αυτό το forum, μας είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.

Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο,χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο,απειλητικό,προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.

Οι ιδιοκτήτες του διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν , διαμορφώνουν, μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα μηνυμάτων για οποιοδήποτε λόγο.