Βλεπετε κατι???
Εχουν οι ΠΟ&%$@#Ε΅Σ ΤΗΣ ΔΕΗ απο την δεκαετια του 70 αυτο το τετραγωνο ολο σε αυτον τον μετασχηματιστη πασχει…το επιστημη χρειαζεται για να το κανετε και να μην ξανα-εχει βλαβη??
ΠΟσα ακομη χρηματα??
Απευθηνομαστε σε οντα νοημονα καταγομενα απο το ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??
Εχουν οι ΠΟΥ@#$%$@^%$ΕΣ απο το πρωι στα ραδιοφωνα που λενε για προβληματα με το δικτυο με μια ελαφρια χιονοπτωση...μην νομιζετε τιποτα αλασκα ..ρλαφρα χιονοπτωση με εντονο ανεμο......το καλοκαιρι αστραπη επεφτε 200 χλμ μακρια και ειχαμε διακοπη.....βραδιασε και ειχαμε παλι διακοπη ..εγινε μετα παλι διακοπη...!
Απο τις 18:00 διακοπη ρευματος.
Αναψαμε τα κερια ανοιξαμε τον αλανιαρη τα ηπιαμε και πηγαμε για νανι οικογενειακα μαζι με τα παιδια σε ενα κρεβατι οπως τα παλια καλα χρονια που δεν υπηρχε ΔΕΗ και κοιμομασταν σε μια βελεντζα.
ΠΟΥ@#$%%^^ΕΣ εν ΕΤΗ 2015 πλεον τα ιδια του 70 σας πληρωσαμε σας χρησωπληρωσαμε σας ξαναπληρωσαμε αρκετα δεκαχιλιαρα μεσα σε ενα εξαμηνο στο κρατος και για το κρατος και δεν εχω λεφτα για ενα καινουργιο σωβρακο , που εφερα τα λεφτα μου απ εξω και τα επενδυσα κλπ κλπ κλπ ρουφιανοι ..δεν σας χρωσταψ ..μου χρωστατε.
Ευχομαι για το 2015 για τις 25 του Ιανουαριου να βγει κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΠΟΥ@#$%^^& ΕΣ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ
ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ που$#@ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ
ΜΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ