Επιτελους εφτιαξε ο καιρος και ταιριαξε και καταφεραμε να κανουμε την πρωτη μας εξορμηση.
Σχεδον 15 χρονια στο χομπυ δευτερη φορα συναντω οχια , αν και εγω δεν θα την εβλεπα με τιποτα εκει που ηταν κουλουριασμενη.
-
Πρώτη εξόρμηση για το 2015
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ξεχασα να πω οτι βρηκα στο βουνο επανω ενα κοχυλι η μαλλον 2 μαζι , μου εκανε μεγαλη εντυπωση..πως βρεθηκε αυτο εκει επανω?
Να ρωτήσεις τον προ….προ παππού σου αν δεν του έπεσαν? Κοίταξε να τα αξιοποιήσεις!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ξεχασα να πω οτι βρηκα στο βουνο επανω ενα κοχυλι η μαλλον 2 μαζι , μου εκανε μεγαλη εντυπωση..πως βρεθηκε αυτο εκει επανω?
Το πιθανότερο να έλιωσε η πέτρα, μέσα στην οποία ήταν κλεισμένα. Η περιοχή μας Γιώργο έχει ιζηματογενή πετρώματα που είναι γεμάτα από τέτοια. Πιτσιρικάς στο γυμνάσιο, για το μάθημα της γεωλογίας και με υπόδειξη του καθηγητή, όποια πέτρα και αν έσπαγα τέτοια έβρισκα μέσα.
-
Η δευτερη βγηκε θολη επειδη ειναι επεξεργασμενη , ειναι τμημα της πρωτης αλλιως δυσκολα διακρινεται.
Σιγα μην τρεμουμε στο μισο βημα περασα απο διπλα της αφου μας εκλεινε τον δρομο , καθολου δεν κουνηθηκε , αποδειξη οτι μονο αν πας να την πατησεις , ακινητη εντελως ειχε μεινει.
Ναι μεν ειναι ετσι οπως τα λες για το κοχυλι αλλα τεινω ποιο πολυ στην αποψη του παναςς καθως εκει συμφωνησε και η ομαδα ως ποιο πιθανο ενδεχομενο.
Αντε παρτε και μια φωτο απο εναν αεραγωγο να βλεπουν οι νεοι.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ