Ψαχνω εδω και αρκετους μηνες , απο το καλοκαιρι, ανταλακτικα για το αυτοκινητο μου TOYOTA AVENSIS D4D DIESEL TAXI 2006 και δεν βρισκω τιποτα .
Επειδη ο καιρος πλησιαζει για ΚΤΕΟ και ξερω οτι θα μου το βγαλουν δεν θελω να τρεχω τελευται στιγμη και μαλιστα αντιπροσωπεια να πληρωνω τον κουκο αηδονι.
Οσα τηλεφωνα ειχα απο μαντρες κλπ τζιφος , ελπιζω εδω καποιος να ξερει κατι!
Ευχαριστω!
-
TOYOTA AVENSIS D4D
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
TOYOTA AVENSIS D4D
Ευχαριστω πολυ φιλτατε εισαι αψογος , θα μιλησω πρωτα με το συνεργειο αυριο να δει ξανα τον αξονα μηπως χρειαστει ολος ο αξονας επειδη κατι ακουω και απο δεξια και θα μιλησω με τον διαχειριστη των οικονομικων μου Βλεπε μπαντις ή αλλιας μπιγκ μπραδερ και θα σου πω αυριο τι και πως και με ποια σειρα!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
TOYOTA AVENSIS D4D
Ευχαριστω πολυ φιλτατε εισαι αψογος , θα μιλησω πρωτα με το συνεργειο αυριο να δει ξανα τον αξονα μηπως χρειαστει ολος ο αξονας επειδη κατι ακουω και απο δεξια και θα μιλησω με τον διαχειριστη των οικονομικων μου Βλεπε μπαντις ή αλλιας μπιγκ μπραδερ και θα σου πω αυριο τι και πως και με ποια σειρα!
Γιωργο καλησπέρα αν δε βολεύτηκες με τα ανταλακτικα να σε δωσω ένα τηλ να παρεις φερνει από ιαπωνια εισαγωγη
-
TOYOTA AVENSIS D4D
Οχι δεν εκανα τιποτα ακομη , αυριο πρωτα ο θεος στο συνεργειο να δει ξανα ολον τον αξονα…εχουμε κατι δρομους....12 χρονια σκαβουν για τον βιολογικο τα τελευταια χρονια εντατικα και δεν κλεινουν καμια ΛΆΚΟΥΒΑΡΑ...ισιο κομματι δεν θα βρεις , εχω δωσει τα τελευταια δυο χρονια 3.000 ευρωπουλα ολα για το συστημα διευθηνσης , καθε εξι μηνες σιγουρα ρουλεμαν, βαρεθηκα πλεον με τους αχρηστους.
Τα οικονομικα μας τωρα που μπηκε το φθινοπωρο χτυπανε υπερωριες οπως ολος ο κοσμος και αναγκαστικα βαζουμε προτεραιοτητες και προσπαθουμε να βγουμε .
Η τουοτα ειναι φωτια και τα ιμιτασιον η τσ μεταχειρισμενα ειναι λαχειο
Ναι θα με ενδιεφερε αυτο το τηλεφωνοἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
TOYOTA AVENSIS D4D
Δημητρη ευχαριστω πολυ ομως τι να το κανω ? Για ταξι? ασε που δεν γινετε ειναι κριμας σε δρομους για 4χ4 να καταστρεφετε.
Εχω ενα BMW 525 με βγαλμενες πινακιδες και το αγαπημενο μου αυτοκινητο NISSAN PATROL 2.8 hard top και αυτο βγαλμενο πινακιδες.
Το βλεπω και μαραζωνω , φερμενο απ εξω και πληρωμενο , αυτο να ξαναβγαλω στην κυκλοφορια και δεν με συγκινει κανενα αλλο αυτοκινητο.
Αλλη αισθηση , ομως με τουτους που μπλεξαμε αστα να πανε , το ψαχνω να το βγαλω ειτε αγροτικο ειτε μελισσοκομικο ομως ειναι ολοι παραλογοι σε αυτο το κρατος ασε που εχει τοσα παραθυρακια που δεν ξερουν τι τους γινετεἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
TOYOTA AVENSIS D4D
Δημητρη ευχαριστω πολυ ομως τι να το κανω ? Για ταξι? ασε που δεν γινετε ειναι κριμας σε δρομους για 4χ4 να καταστρεφετε.
Εχω ενα BMW 525 με βγαλμενες πινακιδες και το αγαπημενο μου αυτοκινητο NISSAN PATROL 2.8 hard top και αυτο βγαλμενο πινακιδες.
Το βλεπω και μαραζωνω , φερμενο απ εξω και πληρωμενο , αυτο να ξαναβγαλω στην κυκλοφορια και δεν με συγκινει κανενα αλλο αυτοκινητο.
Αλλη αισθηση , ομως με τουτους που μπλεξαμε αστα να πανε , το ψαχνω να το βγαλω ειτε αγροτικο ειτε μελισσοκομικο ομως ειναι ολοι παραλογοι σε αυτο το κρατος ασε που εχει τοσα παραθυρακια που δεν ξερουν τι τους γινετεεγω παντως γιωργη μια φορα το εκανα το λαθος
-
TOYOTA AVENSIS D4D
Αλλη αισθηση , ομως με τουτους που μπλεξαμε αστα να πανε , το ψαχνω να το βγαλω ειτε αγροτικο ειτε μελισσοκομικο ομως ειναι ολοι παραλογοι σε αυτο το κρατος ασε που εχει τοσα παραθυρακια που δεν ξερουν τι τους γινετεΕγω ειχα ενα rav 4 2λιτρο που με τα εξτρα το πληρωσα 42 χιλιαρικα και ευτυχως προλαβα και το σκοτωσα 10.5 χιλιαρικα το 11 και εχω μεινει με της συζυγου ενα παντα 4 επι 4 ντιζελ χρωμα μωβ ( χεχε)
Αλλα ειναι καλα γιατι οπου παμε σαν οικογενεια (3 παιδια 20 13 7ετων)5ατομα και μαλωμενοι να ειμαστε αναγκαστικα φιλιωνουμε επισης αλλο ενα παντα 4 επι 4 βενζινα 98 μοντελο για κυνηγια μου το πουλησε ο φουστης ο Παπακωσταντινου με την κριση -
TOYOTA AVENSIS D4D
Πηγα σημερα στο συνεργειο οταν ειχε αυτος ευχερεια και εγω το ιδιο, το ανεβασαμε κλπ ειπαμε τι να κανουμε κλπ και βλεπουμε ενα θεμα διαροης απο το τουρμπο, μπορει να ειναι κατι ευκολο μπορει κατι ακριβο οπως μου ειπε.
Αυριο θα ξαναπαω να δουμε τι ανταλακτικα εχουμε για να δουμε ποτε θα το αφησω στο συνεργειο για να δουμε και τι ακριβως ειναι το προβλημα.
Δυστηχως πριν αντιμετωπισω αυτο και να ξερω το κοστολογιο δεν μπορω να κανω κατι αλλο αναγκαστικα θα περιμενουν τα υπολοιπα…ουφφφ βαρεθηκα ποια με αυτους τους δρομους......!!!!!!!!!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
TOYOTA AVENSIS D4D
Τελικα βρηκα ανελπιστα εναν ολοκληρο αξονα απ οσο ειπωθηκε σε καλη κατασταση , 1-2 πραγματακια που λειπουν τα αναπληρωνω απο τα δικα μου και μολις 250 ευρωπουλα , το αναμενω αυριο , μεθαυριο , αφου ειδαμε το θεμα του τουρμπο που προεκυψε και που δεν φαινεται να ειναι σοβαρο!
Καποιες διαροες απο φλαντζες και σημεια δυσκολοπροσιτα , απαιτουν 2 μερες συνεργειο αρα θα γινουν ολα μαζι!
Το θεμα της πλεξουδας θα το προσπαθησω με εναν ηλκετρολογο να σταθεροποιησει τα φισακια με μια κατασκευη που την ειχε κανει και σε αλλο avensis.
Ολα τα υπολοιπα δευτερευοντα θεματα θα τα αντιμετωπισω σε δευτερο χρονο εκτος απο τον θολο και το ντεποζιτο με το μοτερ που ενοψει βροχων κια λασπων κρινονται απαραιτητα αν ακομα ειναι διαθεσιμα φιλτατε Ψαρι !
Πρεπει να σας ευχαριστησω ολους για την αμεση βοηθεια που δωσατε ελπιζω ο αξονας να ειναι καλος και οχι μια απογοητευση!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ