Καλησπερα στην παρεα εχω επιχειρησει να ανεβασω κατα διαστηματα καποιες φωτο απο ανταρτικους χαρτες και βραχογραφιες και δεν ανεβαινουν δηλ δεν χρησιμοποιω ηλ υπολογιστη γιατι χαλασε χρησιμοποιω samsung s4 οταν παω για ανεβασμα μου λεει οτι δεν γινεται γιατι οι φωτο εχουν ηψηλη αναλυση 4650×3320 επειτα κατεβαζω στη χαμηλοτερη που γινεται 2400×1950 περιπου και παλι μου λεει οτι πρεπει να εχω 1980 ×1250 περιπου που δεν γινεται σημειωση οτι προσπαθω να ανεβασω απο δικτυα δεδομενων και οχι απο wifi που δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα δεν μπορω γιατι το νοσοκομειο δεν εχει wifi τιμπορω να κανω; ευχαριστω
-
Ανεβασμα φωτο- αναλυση
Η μεγιστη αναλυση για αμεσω ανεβασμα φωτογραφιων στο σαιτ ειναι 1280^1024.
Για μεγαλυτερης αναλυσης φωτογραφιες χρεισημοποιησε το imgur.com"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ανεβασμα φωτο- αναλυση
Η μεγιστη αναλυση για αμεσω ανεβασμα φωτογραφιων στο σαιτ ειναι 1280^1024.
Για μεγαλυτερης αναλυσης φωτογραφιες χρεισημοποιησε το imgur.comφιλε moya εγωωθελω να ριξω την αναλυση για να τις ανεβασω και δεν μπορω εαν ομως γινεται να μπορουσα να στειλω τις φωτο με mmsκαπου και να τις ανεβαζει αλος σημειωτεων οτι λογω παππου υπαρχουν μισο τσουβαλι σε δερμα χαρτι ακομα και παπυρος (οχι παπυρος λαρους μπριτανικα)