χωρησ εσθηση του χωρου και με εντελωσ καφενειακεσ διαβουλευσησ και χωρεισ πλαν β πηγαμε να τα βαλουμε με του λυκουσ
-
Κυβερνηση του ποδαριου
Ενώ αυτοί!!!!!!!!!!!!:36_1_2:
http://jungle-report.blogspot.gr/2015/06/menoumeevropi.html -
Κυβερνηση του ποδαριου
χωρησ εσθηση του χωρου και με εντελωσ καφενειακεσ διαβουλευσησ και χωρεισ πλαν β πηγαμε να τα βαλουμε με του λυκουσ
Ξερεις πιος ειναι ο Ρολος του μονοφθαλμου στους τυφλους;
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Κυβερνηση του ποδαριου
Γιώργη μου φαίνεται ότι έχεις πολύ καιρό να σηκώσεις βάρος?
Διαφορετικά θα έβλεπες την διάφορα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Κυβερνηση του ποδαριου
Ας το δουμε αντικειμενικα απο τα κοματα που κυβερνησαν μεχρι σημερα δηλαδη Πασοκ και Νεα Δημοκρατια εχουμε φτασει στο εξεις αποτελεσμα μια χωρα που ο κοσμος τιης πεινα και η Ελλαδα παει για πτωχευση.
Εαν ετη 2015 εκλεγετε μια Αριστερη κυβερνηση η οποια δεν υποσχεται οτι θα κανει το Μεγαλυτερο καλο σε αυτη τη χωρα αλλα το Μικροτερο κακο προσπαθοντας να διορθωσει τα λαθοι των τελευταιων 35 χρονων.
Τα τελευταια 5 χρονια οι Κυβερνησεις του Πασοκ- ΝΔ προσπαθησαν να διορθωσουν τα Δικα τους λαθοι των τελευταιων 30 ετων με αποτελεσμα να τα Χειροτερεψουν….ετσι μια κυβερνηση Πεντε μηνων απαιτη χρονο και χρονο πρεπει να λαβει...
Δεν ειμαι πολιτικοποιημενος δεν ανοικω σε καμια παραταξη και ουτε θα ανοικω ποτε ,με ενδιαφεροι το συμφερων της οικογενιας μου και του γειτονα μου.
Αλλα τις Ρεβεραντζες και τις Λοβιτουρες τις βαρεθηκα και ολλα αυτα τα καθικια που μου καταστρεψανε το Μελον θελω να πεσουν και να ειναι σιγουροι οτι εαν πεσω πρωτος θα τους παρω μαζι μου.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Κυβερνηση του ποδαριου
Ας το δουμε αντικειμενικα απο τα κοματα που κυβερνησαν μεχρι σημερα δηλαδη Πασοκ και Νεα Δημοκρατια εχουμε φτασει στο εξεις αποτελεσμα μια χωρα που ο κοσμος τιης πεινα και η Ελλαδα παει για πτωχευση.
Εαν ετη 2015 εκλεγετε μια Αριστερη κυβερνηση η οποια δεν υποσχεται οτι θα κανει το Μεγαλυτερο καλο σε αυτη τη χωρα αλλα το Μικροτερο κακο προσπαθοντας να διορθωσει τα λαθοι των τελευταιων 35 χρονων.
Τα τελευταια 5 χρονια οι Κυβερνησεις του Πασοκ- ΝΔ προσπαθησαν να διορθωσουν τα Δικα τους λαθοι των τελευταιων 30 ετων με αποτελεσμα να τα Χειροτερεψουν….ετσι μια κυβερνηση Πεντε μηνων απαιτη χρονο και χρονο πρεπει να λαβει...
Δεν ειμαι πολιτικοποιημενος δεν ανοικω σε καμια παραταξη και ουτε θα ανοικω ποτε ,με ενδιαφεροι το συμφερων της οικογενιας μου και του γειτονα μου.
Αλλα τις Ρεβεραντζες και τις Λοβιτουρες τις βαρεθηκα και ολλα αυτα τα καθικια που μου καταστρεψανε το Μελον θελω να πεσουν και να ειναι σιγουροι οτι εαν πεσω πρωτος θα τους παρω μαζι μου.
Συμφωνώ απόλυτα.
-
Κυβερνηση του ποδαριου
Εκεινη ειπε…..Ειμαστε ολοι απλως φυλακισμενοι εδω με υπαιτιοτητα δικαια μας...
και σε κελια του αρχοντα συγκεντρωνονται για την γιορτη μια μαχαιρια με ατσαλινο μαχαιρι....
ομως ειναι το μονο που μπορει να σκοτωσει το θηριο...Το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι ειναι να τρεχω για την πορτα
επρεπε να βρω περασμα να επιστρεψω πισω..
στο μερος που ημουν πριν...
"Χαλαρωσε ειπε ο ανθρωπος της πορτας ...ειμαστε προγραμματισμενοι
να δεχομαστε ...μπορεις να πας οπου σου αρεσει αλλα δεν μπορεις να φυγεις "επικαιρο μεταφρ Ηotel california