ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…..Υπαρχει απο παλια απο συγγενικο προσωπο...εγκυρη πληροφορια για λιρες ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ κοντα σε ενα γεφυρακι με ενα ποταμι οχι και πολυ μεγαλο..μεγαλο ρεμα θα το ελεγα.......Σημαδια κ.λ.π δεν υπαρχουνε πλεον...ΔΙΟΤΙ το σημειο ειναι στο στομα του ΛΥΚΟΥ....καποια δεντρα ναι αλλα τιποτα αλλο......χωραφια βιοτεχνιες διπλα...γενικα ειναι μεροσ που δεν μπορεις να πας ευκολα....ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.......πιστευετε οτι ειναι ακριβως απο κατω στις οχθες...η μπορει να ειναι 10-20-30 μετρα μακρυα-περιμετρικα απο το σημειο??
Ακουω γνωμες..παρακαλω μην με τρολαρετε αποπαρετε ειμαι καινουριος.......
-
ΛΙΡΕΣ ΓΕΦΥΡΑΚΙ….ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΑΤΕ!!!
-
νομιζω πως είναι ποιο μακρια από το ποταμακι γιατι αν καποια στιγμη το ποταμακι φουσκονε θα τα ξεχωνε, αναλογα βεβαια την περισταση που μπηκαν τα πραγματα αν μελετηθηκαν η αν μπηκαν γρηγορα, από τις λιγε πληρ που μας λες δεν βοηθαει, αν μπορέσεις και πας ασ βγαλεις φωτο τα σημαδια να τα δουνε καποιοι που ξερουν ισως βηθησουν.
-
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…..Υπαρχει απο παλια απο συγγενικο προσωπο...εγκυρη πληροφορια για λιρες ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ κοντα σε ενα γεφυρακι με ενα ποταμι οχι και πολυ μεγαλο..μεγαλο ρεμα θα το ελεγα.......Σημαδια κ.λ.π δεν υπαρχουνε πλεον...ΔΙΟΤΙ το σημειο ειναι στο στομα του ΛΥΚΟΥ....καποια δεντρα ναι αλλα τιποτα αλλο......χωραφια βιοτεχνιες διπλα...γενικα ειναι μεροσ που δεν μπορεις να πας ευκολα....ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.......πιστευετε οτι ειναι ακριβως απο κατω στις οχθες...η μπορει να ειναι 10-20-30 μετρα μακρυα-περιμετρικα απο το σημειο??
Ακουω γνωμες..παρακαλω μην με τρολαρετε αποπαρετε ειμαι καινουριος.......Φιλε δεν θελω να σε αποτρεψω αλλα "εγκυρες πληροφοριες"και ειδικα απο συγκενικα προσωπα δεν υπαρχουν εκτος αν παιζει παπους η πατερας στην μεση εσυ ομως οφειλης στον εαυτο σου να το ψαξεις οσο μουφα και να ειναι η γνωμη μου ειναι οτι αποκρυψη διπλα σε γεφυρα ειναι σπανιο οπως σου ειπε και το μελος τζον2 για κολαουζο σε γεφυρα ομως υφισταται συνηθως οι γεφυρες αποτελουν σταθερα σημεια για αποσταση αποκρυψης εσυ ψαξε καλα το μερος και αν δεν υπαρχει κανενα σημαδι βρες εναν ραβδοσκοπο η κανενα αποστατικο και ανιχνεψετε το μερος και οτι βγει φιλικα γιαννης
-
φιλε γεφυρακι χωρισ εικονισμα ειναιλιγο δυσκολο γι αυτο ψαξου στο εικονισμα αν δν το χουν ανακατασκευασει,
συνηθως -εαν και εφοσον - υπαρχει δουλεια κολαουζο στην γεφυρα κατα 2 μεταλακια πορειας μεχρι το εικονισμα και παει λεγοντας τπτ ομως δν ειναι απολυτο
μπορει μια δουλεια απο το σταθερο να σε τραβηξει μεχρι και 400-500 μετρα μακρια φιλε
καλη τυχη