1- πως στελνω πμ σε ενα μελος?
2- το τοπικ με κηπο-λουλουδια γιατι δεν δουλευει?θελω να ρωτησω κατι.
3- υπαρχει περιπτωση το φορουμ να αλλαξει και να εχει το παλιο οπτικο στυλ?
-
προς διαχειριστες
@Alexisgr
πατα επανω στο αβανταρ του συναδελφου που θελεις να συνομιλησεις κατεβα κατω και θα βρεις τις συνομιλιες| last edited by dimitrisps Φήμη: 334 | Δημοσιεύσεις: 7376 -
προς διαχειριστες
@Alexisgr
κοιταξε επανω δεξια συναδελφε ηδη σου εχω στειλει μηνυμα| last edited by dimitrisps Φήμη: 334 | Δημοσιεύσεις: 7376 -
προς διαχειριστες
1.Δεξια του αβαταρ υπαρχει το ονομα του μελους και ενα βελακι που σου προσφερη 2 επιλογες.
Προφιλ και Συνομιλια. Επιλεγεις την επιλογη Συνομιλια και αυτο ειναι το ΠΜ. Διαφορετικα πας στο προφιλ του μελους και απο εκει επιλεγεις Συνομιλια.-
Απευθυνσου στον αντμιν.
-
Οχι δεν γινετε το φορουμ εχει μετακινηθη σε αλλη Πλατφορμα.
"I'd far rather be happy than right any day."
"And are you?"
"No, that's where it all falls down, of course." -
-
προς διαχειριστες
Ο/Η @moyia είπε στο προς διαχειριστες:
1.Δεξια του αβαταρ υπαρχει το ονομα του μελους και ενα βελακι που σου προσφερη 2 επιλογες.
Προφιλ και Συνομιλια. Επιλεγεις την επιλογη Συνομιλια και αυτο ειναι το ΠΜ. Διαφορετικα πας στο προφιλ του μελους και απο εκει επιλεγεις Συνομιλια.-
Απευθυνσου στον αντμιν.
-
Οχι δεν γινετε το φορουμ εχει μετακινηθη σε αλλη Πλατφορμα.
-
-
προς διαχειριστες
Ο/Η @Alexisgr είπε στο προς διαχειριστες:
1- οκ σας ευχαριστω
2- περιμενουμε απαντηση αντμιν
3- θα προσπαθησω να το συνηθισω,μου κανει και κατι παλαβα ωρες ωρες..αμα ανοιξω για να διαβασω καποιο θεμα τα ποστ πανε πανω κατω μονα τους.σαν να κουνανε η σελιδες δεν μπορω να το εξηγησω.απ τσ μακακιες που γραφουμε σιωνται οι σελλιδες
-
προς διαχειριστες
@Alexisgr σου εχω στειλει ηδη μνμ. σου αλλαξα την επιλογη και το φορουμ πλεον θα το βλεπεις σε σελιδες
-
προς διαχειριστες
@xinofotis
Πλεον θα βλεπεις τα θεματα του φορουμ σε σελιδες."I'd far rather be happy than right any day."
"And are you?"
"No, that's where it all falls down, of course."| last edited by moyia Φήμη: 308 | Δημοσιεύσεις: 4717