Τιμή 40€ (Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
Δείτε περισσότερα: www.polatidis-group.gr

Ο καθένας μας μπορεί να ψάξει για φυσικό χρυσό και ψήγματα χρυσού με πολύ οικονομικό τρόπο. Η έρευνα με τα πιάτα της Garrett είναι εύκολη και προσιτή σε όλους.

alt text

Ένα βασικό πράμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με τα ειδικά πιάτα εξόρυξης χρυσού είναι ότι τα πιάτα αυτά αποτελούν αποτελεσματικά εργαλεία για τον εντοπισμό και την απομόνωση του χρυσού. Μπορούν να επεξεργαστούν περιορισμένη ποσότητα εδάφους τη κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Για το λόγο αυτό τα ειδικά πιάτα δεν χρησιμοποιούνται ως βασικός εξοπλισμός σε βιομηχανικές εξορύξεις χρυσού.

![alt text](
alt text)

Από την άλλη όμως είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές και να ψάξουμε σε κοίτες ποταμών χωρίς να είναι απαραίτητο να μεταφέρουμε βαρύ και ογκώδες εξοπλισμό. Για το λόγο αυτό και το πολύ χαμηλό κόστος εξοπλισμού η έρευνα το χρυσού με ειδικά πιάτα αξίζει τον κόπο και μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή εσόδων.

alt text

Το Gold Pan της Garrett περιλαμβάνει:
Πιατέλα14"
Πιατέλα10”
Ταξινομητής
3 φιαλίδια
Τσιμπιδάκι με μαγνήτη και μεγεθυντικό φακό

alt text
Εγγύηση 24 μηνών
Οδηγίες χρήσης και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-1550822