Τιμή Προσφοράς 8000€
Δείτε περισσότερα www.polatidis-group.gr
ΜΟΝΤΕΛΟ FG90

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ

Ηλεκτρονικός Ανιχνευτής μετάλλων

Model FG90 Model FG90

alt text

alt text

Αξεσουάρ

Η βάση στήριξης που παρέχεται με τον ανιχνευτή FG90 είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για τον προσδιορισμό με απλό και πρακτικό τρόπο του κέντρου και του βάθους του ανιχνευόμενου αντικειμένου, επιτρέποντας ένα πιο ακριβές σκάψιμο.

alt textΣάκος μεταφοράς
alt textΒάση στήριξης
alt text Μετρητής
alt textΟδηγός alt textΦύλλο χρυσού alt textΚέντρο & βάθος

Στους ανιχνευτές κατεύθυνσης μεγάλης απόστασης τα ιοντικά πεδία ανιχνεύονται μέσα από ηλεκτροστατικά πεδία που δημιουργούνται από την περιστροφή της Γης. Τα ιοντικά πεδία χρησιμοποιούν ηλεκτροστατικά πεδία σαν μονοπάτια για να κινηθούν μέσα στο χώρο, σε όλα τα σημεία του ορίζοντα. Η διάδοση δεν είναι γραμμική και αλλάζει από το Βορά, Νότο, Ανατολή και Δύση. Η απώλεια ατομικού βάρους ελευθερώνει άτομα ύλης σε ελάχιστο βαθμό. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι μετρήσιμο. Αυτά τα άτομα, στη περίπτωση μας, ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, είναι ανιχνεύσιμα στο ΙΟΝΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ του ανιχνευτή. Για να εμφανιστεί η ταξινόμηση της ουσίας, ένα πολωμένο πεδίο της ίδιας ουσίας παράγεται στο εσωτερικό του ΙΟΝΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.
Ο ανιχνευτής κατεύθυνσης FG90 με ταξινομητή, ανιχνεύει σε μεγάλη απόσταση και μεγάλο βάθος.

alt text

Γιατί είναι απαραίτητο να ψάχνετε ή να διερευνείτε από τον ΒΟΡΑ στο ΝΟΤΟ? Κοιτάξτε το σχέδιο παραπάνω. Η περιοχή προβολής με τις γραμμές έχει ελλειπτικό σχήμα, όπως ένα αυγό.
Παρατηρήστε τη μεγαλύτερη απόσταση ακτινοβολημένων γραμμών που βρίσκεται στη Βόρεια κατεύθυνση. Η μικρότερη απόσταση είναι στη Νότια κατεύθυνση. Οι γραμμές Ανατολής- Δύσης είναι μεγαλύτερες από αυτές του Νότου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην εργάζεστε με ανιχνευτές κατευθύνσεως μετά από χρήση σαρωτών- ανιχνευτών ή ανιχνευτών με δύο κουτιά, επειδή αυτά καταναλώνουν τα ιοντικά πεδία.

Προδιαγραφές

Μοντέλο ανιχνευτής FG90 - Πλήρως ηλεκτρονικός. Χειρός.
Αξεσουάρ Βάση στήριξης - Συσκευή για τον προσδιορισμό κέντρου και βάθους με ακρίβεια.
Σύστημα ανίχνευσης Biotronic Classifier System - BCS
Εύρος Έως 10 χιλιόμετρα
Πηγή ισχύος 18 x 1,5 V AA αλκαλικές μπαταρίες - 01 x 9 V αλκαλικές μπαταρίες.
Μέγεθος Μήκος 18cm - Πλάτος 23 εκ. - Ύψος 26 εκ.
Ουσίες Μόνο το χρυσό.
Βάρος 1,5 kg
Εγγύηση 01 χρόνια
alt text

Εγγύηση 12 μηνών

Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

H εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.