Νισαφι πια με τις εριδες!
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ οι καυγαδες ειναι στον χωρο των ιδιοκατασκευων!
Δεν θα πω αυτα που θελω επειδη θα χαλαστουμε και δεν θα συμβαλει στην ηρεμια !
Πανω που μπηκε το φορουμ σε μια καλη λειτουργια σε μια καλη πορεια οπως πρεπει να ειναι και ας ειναι και καπως υποτονικη, ας ειναι , προπομπος για πολυ καλυτερη πορεια του φορουμ μας και ερχεστε και τα κανετε μανταρα!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ!
Οποιος ξεκιναει ξεκατινιασμα και οποιος συμμετεχει σε αυτο !
BAN !
Τελεια και παυλα!
Ξερετε ...το φορουμ και το χομπυ μας δεν ειναι μονο μηχανηματα....ειναι κυριως ολα τα αλλα και ως τελικο υποστηρικτικο εργαλειο ειναι το μηχανημα!
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ !
-
ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
@GoldHunter σωστος, το ξεφτιλισαν το θεμα. απορω γιατι το συντηρει και η χρηστινα...
-
@papado εκανα υπομονη γιατι οι συγκεκριμενοι που τρωγονται ειναι παλια μελη και ηταν φιλοι του πατερα μου και ελεγα μην μιλας μην πολυ επεμβαινεις θα ληξει μονο του οπως και καποτε....απο εδω και περα ομως δεν
-
@goldmaniac κ να συμπληροσω οτι κ μερικοι απο αυτους δηλ συγκεκριμενα ο Τυρεμπορας εδειξε κ την σεβαση φιλια στον συχωρεμενο που ηταν εκει την καταληλη στιγμη γ τι οι αξιες κ η ανθρωπια φενετε στην λεπτομερια κ εμεις εδω στην ομαδα ειμαστε υποχρεωμενοι να αναγνωριζουμε κ να ξεχωριζουμε τις αξιες οπως πχ σε συγκεντρωσεις πηγενε ερχοταν καποια χιλιαδες χιλιομετρα οταν αλλοι ηταν διπλα κ πιναν τον καφε τους στο παπλωμα Αυτα γ μενα πρεπει να λεγοντε κ λαθος να μην αναγνωριζοντε κ απο το τελευταιο μελος Τωρα ισως κακος εγραψα γ τι ο λογος κ η αληθεια ειναι παρεξηγησιμη ος κ μπηκα κ εγω στιν κλικα
-
@Τσολιας και μετα μου λετε οτι υπαρχουν πολλες δουλειες..
για να δω να εμφανιζονται αναζητησεις, μπας και ξανα παρουμε μπρος... -
@Τσολιας αλλα ποιες δουλειες..εδω αρχες του 1823, και το δημοσιο ταμειο της ελλαδος, Η ΚΑΣΑ δηλαδη, ειχε μεσα 8 γροσια..χε χε
απο τοτε απατεωνες ειμασταν και μιζαδοροι..
συμπερασμα, ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΜΕΝΑ.. -
@Τσολιας υπαρχει ενα λουλουδι εκ βενετιας, που αναφερετε οτι οταν μπει δε οικια, δεν πατα ο διαβολος..
χαλαρωστε, γιατι θα φαω την περιουσια μου στην κουριερ..χε χε