κατατεθηκε αιτηση ανασκαφης στην περιοχη παναγιας πελεκητης πανω απο την λιμνη πλαστηρα στην καρδιτσα ,γνωριζει κανεις κατι
-
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ
@thomas εχω 6 χαρτες περιοχης γυρω απο λιμνι πκαστηρα...συγκεκριμενς 2 για βουτσικακι .2για πεταλουδα και αλλους 2 για φυλαχτη ....απο κει και περα χτες ο twins μου εκοψε τα παπαλα με την ανατρτηση του για σοηλια στο βουτσικακι...απο δω και περα πιστευω μονο στις απομικες στις οποιες σκωτωθηκε ο χωστης και ισως εμεινε κατι για μας
-
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ
Οι αποθήκες που περιέγραφε το αρχείο είχαν κατεστραμένα απο τον χρόνο και την υγρασία ....μία αποθήκη την αφησαν για αργότερα και μετά απο λίγο καιρό την βρίκαν ανοιγμένη.... πλακόθηκε η παρέα και έγινε του κουτρούλι ο γάμος .... μέχρι και δικανιές ανταλάξανε .... τέλος αυτός που πιθανόν να άνοιξε την αποθήκη και τον υποπτευόταν όλοι πέθανε απο καρκίνο και όλοι λέγανε οτι έπιασε τις κινέζες και τον σκότωσε το κιάνυο....και πολλά άλλα .... πάντως η χήρα τα νιάτα της γλεντάει .... είναι και τσουποτή τσουποτή.... αν ήταν αυτός ο κατεργάρης τα λευτά πήγαν για καλό σκοπό.....
-
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ
@golddigger Ο θαμμένος χρυσός βγάζει το κυάνιο που έχει εγκλωβιστεί μέσα του κατά την εξόρυξη και το καθάρισμα του από έτερα υλικά .... για αυτό το λόγο έχουν πεθάνει πάρα πολλοί όταν βρίσκουν ποσότητα χρυσού κατεργασμένου που είναι θαμμένος πολλά χρόνια στο χώμα ....για τον λόγο αυτό δεν πρέπει απο την χαρά μας να πιάνουμε αμέσως τον χρυσό και όταν ανοίγουμε το κασόνι η τον ντενεκέ να βάζουμε μπροστά στο στόμα μας και στην μύτη μας ένα πανί για να μην εισπνεύσουμε τα αιωρούμενα σωματίδια που είναι εγκλωβισμένα μέσα στον κιβώτιο αφού αεριστεί το υλικο μετά πλένουμε το περιεχόμενο με αφθονο νερό....εξυπακούεται οτι οι εργασίες θέλουν πλαστικά ισχυρά γάντια από αυτά που πιάνουν οι νοικοκυρές χλωρίνες κλπ απορρυπαντικά...τα οποία τα πουλάνε στα σούπερ μάρκετ....αυτά είχα να πω για το θέμα του κυανίου και οτι είναι θαμμένο είναι επικίνδυνο αν δεν αεριστεί και δεν πλυθεί καλά
-
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ
@twins δυδιμε σε ειχα για σοβαρο ...χωρις παρεξηγηση μην ξεφευγεις....δεν εχει δουλεια το κυανιο η οποιο αλλο φαρρμακο με δηλητηριαση-παγιδευση με αυτα που εξορισουν και βγαινουν οι αρωστιες μετα απο 100 χρονια
-
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ
@macgyver Εγώ σου λέω τι γίνεται αν θάψεις ένα κιλό λίρες ....και το βγάλεις μετά από 70 χρόνια ....μάλλον δεν κατάλαβες ....το κυάνιο το έχουν μέσα τους οι λίρες σε μικρογραμμάρια επειδή μέχρι σήμερα ο διαχωρισμός του χρυσού γινόταν με κυάνιο....δεν το βάζει κανείς από πάνω .... αυτό το κυάνιο όταν έρθει σε επαφή με χώμα ξερνάει ελάχιστα η κάθε λίρα ...όλες μαζί όμως ξερνάν τόσο όσο να σου κάνουν ζημιά μη αναστρέψιμη.... όλοι όσοι πέθαναν στον τάφο του Τουταγχαμόν λες να πέθαναν από την κατάρα ....πέθαναν όπως αποδείχθηκε επιστημονικώς αργότερα από τα αιωρούμενα σωματίδια που ξέρναγαν τα μέταλλα που ήταν μέσα κλεισμένα 4000 χρόνια.... τώρα θα μου πεις κάποιος τις βρήκαμε και μαλώνουμε για το κυάνιο... υπάρχουν πολλές επιστημονικές μελέτες στο ίντερνετ ...για το κυάνιο ..
-
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ
@twins Είναι πολύ λάθος η προσέγγιση σου στο θέμα!
εάν τα χρόνια συγκέντρωναν κυάνιο θα τις έβλεπες απαλλαγμένες από θαμπάδες και δεν θα υπήρχαν ψήγματα αλλά μασιφια!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ
@twins φιλε μου δεν διαφωνω για την προσεγγιση σου εισαι σωστος αλλα οι αποκρυψεις με λεφτα στα ανταρτικα σπανια τα δηλητηριαζαν πιο πολυ επαιζε η δηλητηριαση στα τουρκικα και κλεφτικα παρα στα ανταρτικα