-
αναζήτηση θησαυρού στο δημοτικό κήπο της Δράμας!
Ο/Η @soulis1 είπε στο αναζήτηση θησαυρού στο δημοτικό κήπο της Δράμας!:
καλημερα εχει κανεις κανα νεοτερο ?
το νοκτα πος το βλεπεται /καλημερα
αν διαβασα καλα μονο 26% παιρνουν οι ενδιαφερομενοι???
πως μετα να μην ευδοκιμει η παρανομια?? -
@dimitrisps 26% παλι καλα. εμενα με προσφεραν 11% . και το χρημα μετα 2-3-4 χρονια. και το σταματησα.
Manus manum lavat!
-
H ιστορία έχει δράκο αλλά δεν ξέρουμε αν ζει...Την πλατεία της Δράμας την έκανε ο στρατός το '55 αν θυμάμαι καλά...Ο θείος μου δούλευε την μπουλντόζα όταν και έπεσε σε ένα πήλινο γεμάτο χρυσά νομίσματα ...ο κόσμος που παρακολουθούσε τις εργασίες έπεσε κατευθείαν πάνω...το ίδιο και ο θείος ..Όταν απολύθηκε πήρε δική του μπουλντόζα και έχτισε και σπίτι...Τώρα αν υπάρχουν άλλα ψήγματα του δράκου θα φανεί...
-
@dimitrisps και τι θαβγενε δημητρη? ολα ελενχονται προφανως εκει..
να κανουμε μαγκες αλλους?.. -
Ο/Η @Τσολιας είπε στο αναζήτηση θησαυρού στο δημοτικό κήπο της Δράμας!:
@dimitrisps και τι θαβγενε δημητρη? ολα ελενχονται προφανως εκει..
να κανουμε μαγκες αλλους?..εγω παντως χρηστο αν ημουν ραβδοσκοπος θα το επαιρνα σαν προσωπικη προκληση μιας που ουτως η αλλως θα γινει ανασκαφη
εξαλλου δεν νομιζω οτι θα ληφθει υποψιν απο τους ενδιαφερομενους τυχον υποδειξεις που θα γινουν μεσα απο σαιτ
μπορειται απλα και μονο να απαντησετε θετικα η αρνητικα χωρις υποδειξεις αν και για μενα εγω θα το θεωρουσα ευκαιρια να δοκιμαστω ειδικα σε τοσο περιορισμενο χωρο -
@dimitrisps ας γινει και ετσι..αργοτερα λοιπον, θα πω τη γνωμη μου γιαυτο το σημειο..
-
@Τσολιας
ετσι πρεπει να γινει χρηστο
οχι μονον εσυ αλλα και οι υπολοιποι συναδελφοι εφοσων θα ανασκαφει να το λαβουν σαν προσωπικη προκληση ασχετως αποτελεσματος
δεν κρινεται κανεις απο αυτο