http://www.pronews.gr/thriskeia/orthodoxia/633155_emfanizoyn-toys-indianoys-os-panagia-kai-hristo-sto-vivlio-tis
Πρώτη φορά αριστερά....μηπως σε περνάνε για ινδιάνο στην χώρα σου αυτά τα σιχαμερά προαριστερικά σκουπίδια που έβαλες να σε κυβερνάνε πανελήθιε ελληναρά μου (ισχύει για αυτούς που ψήφισαν τον τσίπρα και το λαμογέ ΠΑΣΟΚ) λουστήκατε τα 100 χρόνια που παρέδωσαν την χώρα στους δανειστές ...λουστήκατε τους λαθραίους εισβολείς....λουστήκατε τους βιασμούς κοριτσιών απο τα σιχαμερά μουσουλμανικά γουρούνια....είδατε να έρχονται πίσω τα χρήματα της λίστας λαγκαρτ....δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος μόνο έφαγε....οι υπόλοιποι δεν.....βλέπω στις ειδήσεις τις παραλίες της αττικής...μέσα στο μαζούτ....και η κυβέρνηση παραμένη στην θέση της...γιατί ετσι γουστάρουν οι δανιστές....πέρασαν τα ποιό αντεργατικά μέτρα στην ιστορία της Ελλάδος που δεν θα τολμούσε καμία δεξιά η πασοκική κυβέρνηση να τα περάσει ....κΑΙ απο ποιούς παρακαλώ ;;;; απο τους αριστερούς....εγώ θα πω ακόμα μία φορά τόσο πεοκρούστες ινδιάνους κατοίκους της πρώην δημοκρατίας της Ελλάδος δεν θα βρεί κανένας....τόσο οσφιοκαμσία πιά ...πολύ φοβούμε οτι σε λίγο θα μας παραδώσουν στον ερτογάν να μας κυβερνήσει
-
ΠΌΣΟ ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΝΩΘΕΙΣ ....ΕΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ
-
Εμείς οι Έλληνες φίλε μου ανέκαθεν πρωτοστατούμε και πρωτοτυπούμε μόνο τώρα τελευταία μείναμε λίγο πίσω! Μας ξεπέρασαν οι Ευρωπαίοι και πασχίζουμε να τους φτάσουμε με αντιγραφές βλέπεις αυτοί ξέρουν και βάζουν γκέι υπουργούς και πρωθυπουργούς να τους κυβερνήσουν? Αλλά ποτέ δεν είναι αργά θέμα χρόνου είναι
θα το δούμε και αυτό! θα κάνουν σημαία βάλε κρέας στον πρωκτό κάνει καλό!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Είπε και έγραψε ο Λένιν για τους ιδεολόγους της αριστεράς (εκείνη την εποχή όπου μπολσεβίκος εννοούσαν αριστερός)
""""Στους εκατό μπολσεβίκους, οι 50 είναι καριόλια, οι 49 ηλίθιοι και ο 1 μόνο κομμουνιστής""".
Σ' αυτό το κακό συναπάντημα πού μας κυβερνά, δεν έχουμε ούτε αυτόν τον έναν, έτσι για τα προσχήματα. Αχρηστοι από γεννησιμιού τους, ανίκανοι από την κούνια τους, αριβίστες ολκής, κλεφτοκοτάδες της συμφοράς, θρασύδειλοι και κυριολεκτικώς τζάμπα μάγκες. Ζωντόβολα που κολυμπήσαν όλα τους τα χρόνια στα καλά του καπιταλισμού, πουλώντας δήθεν επαναστατιλίκι και πάντα εκ του ασφαλούς, στην ουσία κάνοντας εκβιασμούς για να πάρουν το κατι τίς τους από όλους αυτούς που μοχθούν για να δημιουργήσουν κάτι. Και για αυτό το αριστερός δεν είναι ιδεολογία. Είναι επάγγελμα. -
Σιγά σιγά αυτοί θα βγάλουν τον Κολοκοτρώνη αδερφή και τον Γκουσκούνη πούστη....μα να βάλουν την παναγία ποκαχόντα αυτό και αν είναι ξεπεσμός για τον αρχιεπίσκοπο ....μυρίζομαι Κ.Ι.Σ απο πίσω....δεν κουνιέται πούστης στην αρχιεπισκοπή ....καλά δεν υπάρχει κανείς να πει στους εβραίους αντε και γ......στο τέλος τέλος;;;;
-
Γεμισε πουσταρια και προδοτες ο τοπος αλλα το lidl και το καθε lidl γεματο
Αντε να δουμε ποτε θα παρουνε μπροστα τα αρωστημενα μυαλα μας
Τα τσοντοκαναλα σχετικα με την πετρελαιοκηλιδα προσπαθουνε μερα νυχτα να πεισουνε τον κοσμο οτι δεν τρεχει λεει τιποτα.. καντε χαιβανια και καμια βουτια λενε και ο κοσμος ειναι στημενος μπροστα στο κουτι και τρωει τις αρλουμπες και μαλιστα χαιρεται να το συζηταει κιολας το θεμα. Εμ βεβαια αισθανονται και επιστημονες τα προβατα οταν μεταδιδουν και συζητανε για τις βλακειες που τους πασαρουν.
Ρε ειμαστε σοβαροι; Εχετε αναλογιστει τι κοπρια βαζουνε καθε μερα στο μυαλο σας;
Πεταξτε βρε τα παλιοκουτια απο τα σπιτια σας.... Δεν πηρατε χαμπαρι οτι δεν μπορειτε πλεον να σκεφτειτε και να λειτουργησετε; Πεταξτετα ρε μηπως και παρει ανασα ο τοπος.
Σας γυρισανε τα μυαλα αναποδα βρε και γινατε χειροτεροι απο ζωα
Αλλα τι λεω;
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα| last edited by PERSEAS Φήμη: 125 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
Έστειλα και μήνυμα και στον Αρχιεπίσκοπο....άλλα μούγκα στην στρούγκα....ορε μας έχουν περικυκλωμένους και δεν το έχουμε καταλάβει.....
Youtube Videoπάρτε και ένα video πολύ περιγραφικό....
-
@Krikos TORA ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Εμεις Μηση Δοσηλοφη Και Αλη μηση Χρυσοθηρες Με Ονοιρα .
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Απορώ με την υπομονή των Εβραίων....που μας κυβερνούν.....γιατί δεν ονομάζουν την Ελλάδα εβραϊστάν να το πάρουμε απόφαση....αφού έτσι και αλλιώς εδώ δεν υπάρχει Ελληνας με παπάρια να κυβερνήσει....και αυτοί που λένε ότι είναι Ελληνες αν το ψάξεις καλύτερα...θα βρείς κάποια συγγένεια τους με τις δώδεκα φυλές του ΙΣΡΑΗΛ....ΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ...ΒΑΡΑΤΕ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ .... ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΑ ΑΡ.....πάρτε και ένα video που το παραδέχονται δημόσια
.https://www.youtube.com/watch?v=ECYMB1-EAco