χρονια καλα σε ολους!! βλεπω μεγαλο ντορο σε πολλες ομαδες και σαιτ με σημαιες παρελασεις με ζητω και ζητω η Ελλας!!!! Ελληνας ειμαι και μαλιστα πολυ πατρωτης!! Ελλαδα υπαρχει ουσιαστικα και αν ναι!! για ποσο καιρο ακομη?? απειλουμαστε και καλά απο τον ερντογαν!! να γινει πολεμος οκ!! ποιον θα κατακτησει ο ερντογαν??? μια Ελλαδα που διαχειριζεται απο ξενα συμφεροντα?? ποιον κοροιδευουν τα τσοντοκαναλα?? για να μην πω 100% το 80% των συμφεροντων στην Ελλαδα μας ειναι κινεζικα αμερικανικα εγκλεζικα κοκ!! θα ερθει δλδ ο ερντογαν να κατακτησει αυτους η τα μελλοντικα συμφεροντα του Αιγαιου η τηςΚρητης??? ας προσγεθιωθουμε λιγακι και ας δουμε την πραγματικοτητα οπως ειναι και οχι οπως θελουν καποιοι να την παρουσιαζουν ωστε να μας αποπροσανατολιζουν!!! ο μπαρμπας σας
-
25 μαρτη . γιορτη του εθνους μας
@dimitrisps να ξεχναμαι την φτωχεια μας δλδ υπο την απειλη των τουρκων και απο πισω να μας ροκανιζουν σιγα σιγα. δυστυχως η εκτιμηση μου ετσι οπως εχουν γιγαντωθει καποιες υπερδυναμεις η τυχη του πλανητη και ειδικα τηςΕλλαδος μας δεν κρεμεται απο τα παλικαρια μας. ξεχαστε καποιες εποχες που ο καθενας ειχε την αυτονομια του και αναλογα με τις δυνατοτητες του εκανε οτι ηθελε. η παγκοσμιοποιηση ειναι πλεον γεγονος απλα μαλωνουνε τα βουβαλια και την πληρωνουν τα βατραχια.
-
25 μαρτη . γιορτη του εθνους μας
Αυτή η ουτοπία του Ελληνα, που οτιδήποτε δεν καταλαβαίνει ή δεν είναι όπως θέλει αυτός κατευθείαν το βαφτίζει προδοσία, ανικανότητα, σκλαβιά και πάει λέγοντας.
Η οικονομία με τον έναν ή αλλο τρόπο ήταν πάντοτε παγκοσμιοποιημένη, και πάντοτε υπήρχαν οι πολιτες όλου του κόσμου, οι οποιοι τη διακινούσαν. Και έτσι πρέπει να είναι, διότι η στασιμότητα σε όλα τα είδη ζωντανά και άψυχα, απλά τα καταστρέφει.
Εχουμε κάτι το οποίο πουλάει. Δεν έχουμε την τεχνολογική γνώση και τους εξειδικευμένους εργάτες για να προσθέσουμε αξία στο τελικό προΙόν πχ η ΗΠΑ από ένα βαρέλι πετρελαίου παράγουν αξία περίπου 2000 $, καθώς διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται για να πετύχουν τέτοια νούμερα. Αντίθετα, πχ η Ρωσία, επιτυγχάνει αξίες περίπου 700$. Γιατί? Διότι δεν έχει όλα εκείνα τα εργαλεία που παράγουν την προστιθέμενη αξία.
Εμείς έχουε λοιπόν το προΙόν (όπως και ένα σύνολο από πολλές πετρελαιοπαραγωγές χώρες) αλλά από τεχνογνωσία μηδέν (0). Τί πρέπει να κάνουμε λοιπόν? Όπως κάναμε στην αντιπαροχή. Διεκδικούμε ένα καλό ποσοστό.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι θέλει και ένα ποσοστό ο γείτονας, γιατί έτσι τό'φερε η μοίρα, να τον έχουμε γείτονα. Οι λύσεις λοιπόν είναι δύο- Του δίνουμε το ποσοστό που ζητά, δηλαδή το μισό από το ποσοστό της αντιπαροχής.
- Εξοπλιζόμαστε (όλως τυχαίως από τον ίδιο που θα βγάλει τα πετρέλαια), για να διατηρήσουμε το ποσοστό μας ακέραιο. Κάτι δηλαδή όπως με το σύστημα C4I των ΟΑ 2004, για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα γίνει τρομοκρατική ενέργεια.
Επειδή η πρώτη λύση είναι συνώνυμη με το νταβατζιλίκι, και καταλήγει στην παροιμία ""δώσε θάρρος στο χωριάτη, και θα ανέβει στο κρεβάτι""" , για να μην αλλάξουμε φορεσιές και γούστα σε ένα μικρό βάθος χρόνου, προκρίνεται η δεύτερη.
Η δεύτερη λοιπόν θέλει πολίτες που αγαπούν και υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια της Φιλής και του Εθνους, που αμύνονται και επιτίθενται στον οποιοδήποτε επιβουλέα της ακεραιότητας της Πατρίδος και των συμφερόντων της και κυρίως πολίτες που εκλέγουν κυβερνήτες με πατριωτική ψυχή και ιδανικά, άξιους να καθοδηγήσουν τον κρατικό μηχανισμό στην Αμυνα και την Επίθεση.
Βέβαια δεν μιλάμε για γραικύλους συριζοανελλήνιστους κομμουνιστές, καθώς οι παραπάνω λέξεις δεν τους λένε τίποτε απολύτως. Η μπάκα τους να είναι καλά και δε ..αμιόνται τα υπόλοιπα!!!!!! Μην παρασύρεσαι λοιπόν έμμεσα από αυτούς, η Πατρίδα είναι εδώ, είμαι εγώ, είμαι εσύ, είμαστε όλοι μας, κάθε σπιθαμή της, καθε πετραδάκι της, κάθε σταλιά από τις θάλασσές της. Οι εχθροί και οι πεμπτοφαλαγγίτες έρχονται και παρέρχονται, η γής όμως αυτή συνεχίζει να γεννάει τα ίδια κύτταρα, με το ίδιο απαράλλαχτο DNA επί χιλιετίες..